Yli pyykkivuorten

PÄÄSE IRTI SOKERIKOUKUSTA TAI PUDOTA 5 KG – LIITY SOKERITTOMUUSHAASTEESEEN!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
sokerittomuushaaste

Viime syksynä ensimmäisen kerran startannut Yli pyykkivuorten -blogin sokerittomuushaaste käynnistyy taas! Tule mukaan 1.9.2020 käynnistyvään haasteeseen ja pääse eroon sokerikoukusta tai jopa pudota 5 kg!

Haasteeseen osallistuminen on täysin ilmaista. Liity Facebookin ryhmään Yli pyykkivuorten -blogin sokerittomuushaaste syksy 2020. Löydät ryhmän tästä linkistä Yli pyykkivuorten -blogin sokerittomuushaaste syksy 2020.

sokerittomuushaaste

Sokerittomuushaaste 2020

🥗 Tavoitteena sokerikierre poikki ja halutessa -5kg. Haaste kestää siihen asti, että opit uuden elämäntavan tai saat 5kg pudotettua. Ajatuksena tarkastella omia ruokailutottumuksia. Kuinka usein käsi eksyy karkkipussiin? Ostinko taas sipsejä, miksi?

💗 Sokerittomuushaasteessa vältetään karkkeja, sipsejä, hampurilaisia, pizzaa, sokerilimsaa… Sellaista turhaa mässäilyä ja roskaruokaa. Hedelmiä saa syödä sekä esimerkiksi leipää, jossa on sokeria, jos haluaa. Sokerittomuuden ja herkuttomuuden rajat voi säätää itse.

🍰 Haasteesta saa ottaa tauon juhlan tai matkan ajaksi. Jos vaihtoehtona on pieni pala kakkua tai kakkupalaa tarjoavan isoäidin loukkaaminen, voit ottaa tietenkin kakkupalan. Tehdään tätä maalaisjärjellä.

🍎 Mittaa vyötärö, navan kohta, reisien levein kohta, rintojen alta ja päältä ja peppu. Kirjoita ne ylös vihkoon, paperille, kännykän muistioon tai johonkin sovellukseen, jolla seurataan edistymistä. Mitoista näkee parhaiten edistymisen. Tee se heti, että ei unohdu!

📸 Jos haluat, ota alusvaatekuvat ja paino haasteen alussa.

sokerittomuushaaste

Tsemppiä ryhmästä

Ryhmän ideana on tsempata toisiamme. Ryhmässä saa vapaasti jakaa ideoita ja linkkejä. Otetaan jokaiselle maanantaille tsemppiketju ja sunnuntaille onnistumisketju. Kehutaan, kannustetaan, innostetaan ja tuetaan toisiamme.

Mitään tarkkoja ruokavalio-ohjeita ei haasteessa ole. Jokainen voi vähentää herkkuja ja muokata ruokavaliota järkevämpään suuntaan omilla ja muiden ryhmäläisten ideoilla. Myös liikuntavinkit ja porukkakävelyt ovat tervetulleita, mutta pääpaino on mässyilekoukusta irti pääseminen.

Liity mukaan ryhmään! Porukkaan pääsee myöhemminkin, jos myöhästyy yhteisestä aloituksesta.

Löydät ryhmän tästä linkistä: Yli pyykkivuorten -blogin sokerittomuushaaste syksy 2020.

sokerittomuushaaste

 

Sokerittomuus aiemmissa postauksissa

Lue myös

X