Yli pyykkivuorten

VESSAN REMONTTI ONNISTUI HYVIN. KURKISTA KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
vessan remontti

Koronakevään ja -kesän aikana remontoimme omakotitalomme kummankin vessan. Meillä oli käyttövesiputkien remontti, minkä yhteydessä oli helppoa toteuttaa kauan haaveiltu vessaremontti.

Yläkerran vessaan valitsimme Ikean vessakalusteet. Lopputuloksesta tuli yllättävän ihana. Kurkista tästä: Vessaremontti: Ikean vessa oli paras päätös. Katso kuvat ennen ja jälkeen!

Meillä on alakerrassa pienempi vessa, jossa ei ole esimerkiksi hammasharjoja eikä hiusharjoja. Ne kaikki ovat yläkerran vessassa. Alakerran vessa on tavallaan se edustusvessa, jossa vieraatkin käyvät. Alakerran vessasta halusimme vielä yläkerran vessaakin kivemman, joten sinne satsasimme vähän enemmän.

vessan remontti

Vessa ennen vessaremonttia

Meillä oli alakerran vessassa edellisten asukkaiden valitsemat ruskeat lattialaatat ja allaskaappi, jossa oli ruskea taso. Peilissä oli isot, kultaiset reunukset. Hyllynä oli perinteinen suihkuhyllykkö.

vessaremontti vessaremontti
vessaremonttivessaremontti

Vessa vessaremontin jälkeen

Maalasimme yläkerran laattalattian tummanharmaalla. Myös alakerran laattalattia on tarkoitus maalata, mutta se projekti on vielä aloittamatta. Tuossa yläkerran vessan postauksessa näkyy hyvin, miten lattian väri muuttui. Myös puunvärinen kynnys maalataan valkoiseksi lähiaikoina.

Ostimme alakerran vessaan Temalin mustan allaskaapin. Peili löytyi Rustasta ja matto Ikeasta. Naulakot tilasimme K-Raudasta ja valaisimen Netraudasta. Pyyhemerkit on saatu Puinesta.

Hyllyt ostimme Bauhausista. Uusimme myös vessapaperitelineen sekä roskiksen, joista toinen löytyi Ikeasta ja toinen Jyskistä.

Seinällä oleva iso juliste on ostettu Artiksdesignista. Haaveilin kauan mustavalkoisesta taulusta, jossa olisi valtioiden nimet ja rajat. Löysin sen yhden seuraajani vinkistä, kun kyselin tuollaista karttajulistetta Yli pyykkivuorten Facebookissa. Kiitos hirmuisesti vinkistä!

vessan remontti

Vessan remontti onnistui hyvin

Vielä kun ehditään maalata lattia, niin olen kyllä tosi iloinen! Eikö tullutkin hieno muutos! Erityisesti tykkään pyöreästä peilistä ja noista hyllyistä!

Seuraava remontti meillä olisi salaojaremontti… Se on niitä omakotitalon pakollisia juttuja, mutta niitä ei-niin-näkyviä eikä varsinkaan niin halpoja…

Mitä remontteja teillä on suunnitelmissa tai haaveissa?

vessaremontti

Lue myös nämä kodistamme kertovat postaukset juttusarjasta 180m2:

180m2: Vessaremontti: Ikean vessa oli paras päätös. 

180m2: Kolme vuotta parisuhteessa ilman makkarin ovea – oviremontti ja kustannukset

180m2: Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone, osa 1

180m2: Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone, osa 2

180m2: Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone, osa 3

180 m2: Makuuhuoneen uusi ilme 35 eurolla

180 m2: Esittelyssä Aavan huone

180m2: Ison olohuoneen sisustaminen

180m2: Huvimajan uusi ilme 130 eurolla

Lue myös

X