Yli pyykkivuorten

KYMMENEN KUVAA VIIKONLOPUSTA

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Ratina

Olipa ihan huikean ihana viikonloppu. Täällä oli ihan mieletön sää, lämpöä 20 astetta. Meillä ei ollut mitään ohjelmassa, joten ehdimme tehdä vaikka mitä. Ehkä parasta oli, että siivosimme kunnolla jo torstaina eikä perjantaina tarvinnut tehdä mitään viikkosiivouksia.

Perjantaina Antti oli työpaikan juhlissa ja me muut söimme herkkuja: Aava ja minä sushia, Henrik pizzaa ja Matilda muun muassa mozzarellatikkuja.

Lauantaina minä, Antti ja Aava käytiin Tampereella Ratinassa ostamassa siskontytölle synttärilahja sekä Aavalle vähän vaatteita.

Ratina
viikonloppu
viikonloppu

Siivottiin vähän pihaa. Antti kantoi kaadetun koivun rungon palasia puuvajan luo ja minä haravoin ja kannoin huvimajasta tyynyt ja koristeet sisälle.

Minä, Aava ja Antti käytiin kävelemässä rannassa ja minä ja Antti vielä vähän pidemmällä metsässä. Kävin myös kiertämässä kylän keskustassa lammen sekä kaverin kanssa toisen pienen järven.

viikonloppu viikonloppu viikonloppu viikonloppu viikonloppu

Laitettiin hyvää ruokaa ja katseltiin viikonlopun aikana Putousta, Pakoa ja Rahapajaa. Minä tein blogipostauksia ja ylläpidin Ragemutseja ja muita somekanaviani ja tilejäni.

Teinien kanssa herkuteltiin ja katseltiin telkkaria ja he vähän ulkoilivat meidän kanssa.

putous

Ihan mahtava viikonloppu! Ja hei, kohta on lokakuu! Hui miten tämäkin hullu koronavuosi käy kohta vähiin!

Tykkäätkö syksystä? Minä tykkään tästä ihanasta ruskasta ja lämmöstä, mutta en tulevasta pimeydestä, kurasta ja kylmyydestä.

Lue myös

Meidän talven parhaat valokuvat

Kuvahaaste: Meidän perhe vuonna 2011, 2015 ja 2018

Kroatia ja Vodice: kuvapostaus ja kokemukset

Lue myös

X