Yli pyykkivuorten

VAAHTOKARKKEJA, SCHLEICH-HEVOSIA, SUUNNITELMIA JA SYYSLOMAFIILIKSIÄ

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Heippa täältä syyslomalta! Minäkin pidin nyt muutaman syyslomapäivän. Minä ja Aava sekä yksi siskoni tytöistä tulimme mummolaan Savonlinnaan. Muut meidän perheestämme jäivät tekemään kotihommia ja tapaamaan kavereitaan.

Tytöt ovat leikkineet Schleich-hevosilla jo tuntikausia.

Ihan hassua, että on jo lokakuun puoliväli! Ihan kohta on marraskuu ja voi ehkä jo pikku hiljaa alkaa miettiä joulua. Jossain vaiheessa en tykännyt joulusta, mutta nyt tykkään ihan kovasti. Aiemmin en tykännyt syksystä enkä talvestakaan yhtään, mutta nykyään kaikki vuodenajat ovat ihan ookoo, kunhan on tarpeeksi vaatetta enkä ole ihan jäässä koko ajan.

Lue tästä Jatkuva palelu vaikeuttaa jo lastenkasvatustakin.

Vuoden loppuminen tuo eteen myös nykyisen työni loppumisen, kun sijaisuus päättyy. Teen surutyötä siitä jo nyt. Tykkään ihan hirmuisesti työporukastani sekä työstäni viestinnän asiantuntijana. Uutta työtä ei ole nyt löytynyt, mutta otin opiskelupaikan vastaan! Alan innostua koko ajan enemmän opiskelusta. Odotan, että opin kunnolla taittamaan, valokuvaamaan, käsittelemään kuvia ja tekemään videoita. Opinnoistani enemmän täällä.

Tuntuu aika hauskalta ajatukselta opiskelu. Aion ostaa värikkäitä tusseja ja vihkoja ja kynän, jonka päässä heiluu vieterillä joku söpö eläin. Ostan tosin myös uuden läppärin, mutta kimaltavien kynien ostaminen tuntuu hauskemmalta ajatukselta.

Yhä tuntuu, että pyörimme siellä Ikean tuulikaapin pyöröovessa emmekä tiedä, minne korona meidät tempaa. Ensi vuoden puolella olisi monta odotettavaa asiaa: Matildan vanhojentanssit, Henrikin rippijuhlat, anopin 70-vuotissynttärit, minun viime keväältä siirretyt 40-vuotisjuhlat, Antti Tuiskun ja Apulannan keikat… Vähän tuntuu siltä, että ensi kesänäkään ei voi lähteä minnekään reissuun. Harmittaa vähän, että ei voi oikein odottaa mitään. Haaveilla kai silti voi? En toisaalta tiedä, onko minulla kesällä opintoja vai lomaa, mutta ennustan etäopiskelua.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Syysloma ja leikit serkun kanssa mummolassa. 😍🐎 #schleich #schleichhorse #ylipyykkivuorten

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Aava aikoo pitää pienet halloween-juhlat kolmelle ystävälleen. Hän on haaveillut juhlista jo kauan. Sain pyynnön ostaa hämähäkinseittiä ja muovisia hämähäkkejä. Ne on nyt ostettu. Samoin suklaapallot, joissa on silmän kuva kääreessä. Juhliin saa pukeutua ja niissä tanssitaan ja ollaan piilosta. Tanssimusiikki on jo valittu, se on kuulemma yksi tosi hyvä biisi, joka löytyy Spotifysta, mutta jota hän ei osaa laulaa kokonaan, mutta se ei haittaa. Pöytään tulee itse tehtyjä, gluteenittomia muffineja. Ennustan vuosisadan bileitä.

Kohta lähden vanhempieni, Aavan ja serkkutytön kanssa laavulle retkelle. Eväät on pakattu. Tytöt löysivät ostokset keittiön nurkasta ja tulivat kikattelemaan, että jäimme kiinni. Olivat varmoja, että myös vaahtokarkit ja suklaakeksit olivat menossa eväskassiin. Miksi niitä muuten olisi keittiössä? Aava tosin kysyi pieniä ryppyjä otsallaan, että ovatko suklaakeksit gluteenittomia. Tietenkin ovat.

Lähden nyt tästä etsimään ulkohousuja ja kaulahuiveja ja villapaitoja. Tosi kylmä jo, lähellä nollaa. Illalla aiomme juoda glögiä. Kai sen glögikauden voi jo avata?

Hei ihanaa viikonloppua ja lomaa teille, joilla se nyt on tai kohta alkaa!

Lue myös

X