ANTIN GLUTEENITON KASVISWOK – HELPPO JA NOPEA ARJEN HERKKURUOKA

* Kasviswok MIFUsta ja kasviksista *
Julkaisin tällä viikolla Instan stooreissa mieheni tekemästä kasviswokista kuvan. Antti tekee meillä lähes aina ruuat, joten mistään once in a life time -ruuanlaitosta ei ollut kyse stoorissakaan. Kuva oli vain osa sen päivän stoorejani. Ohjeesta tuli sen verran kyselyjä, että julkaisen hänen reseptinsä tässä. Antti ei ihan muistanut, mitä kaikkea lisäsi ja missä suhteessa, mutta ohje on nyt jotain sinne päin.
Kuva on ss stooristani, kun en tajunnut ottaa mitään muuta kuvaa.

Kasviswok viidelle, ainekset
250 g riisinuudeleita
1 rasia MIFU suikale Paprika-chili
oliiviöljyä
inkivääriä, jeeraa ja korianteria mausteina
3 isoa kynttä valkosipulia
1 rasia (200 g) Tuorekset Aasia Wok
1 rasia (200 g) Tuorekset Lehtikaali-Kasviswok
limemehua
suolaa
soijakastiketta
paahdettua seesamiöljyä
2 pussia (a´ 100 g) Spice Up chili-valkosipulikastiketta
tuoretta korianteria

Kasviswok, valmistus
Keitä nuudelit ja huutele kylmällä vedellä.
Wokkaa oliiviöljyssä MIFU suikaleet. Pilko valkosipulin kynnet pieniksi paloiksi ja lisää joukkoon. Mausta ripauksella inkivääriä, jeeraa ja korianteria (tässä mausteena). Siirrä syrjään.
Wokkaa Tuorekset (tai käytä muita wokkivihanneksia 400 g). Mausta limemehulla ja ripauksella suolaa. Siirrä syrjään.
Wokkaa keitetyt nuudelit oliiviöljyssä. Lisää reilusti paahdettua seesamiöljyä. Lisää MIFUt ja vihannekset.
Lisää soijakastiketta, vähän vettä ja Spice Up -kastikkeet. Sekoittele ja maistele. Lisää tarvittaessa suolaa, limemehua ja muita mausteita. Ripottele joukkoon tuoretta korianteria.
Hyvää ruokahalua! <3 Hann
Kommentit