Yli pyykkivuorten

Irtisanoin opiskelupaikkani

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Opiskelu

Kerroin aiemmin, että sain opiskelupaikan. Pääsin opiskelemaan media-alan perustutkintoon julkaisutuotantoa. Tammikuussa alkavien aikuisopintojen opintosisältöinä on muun muassa valokuvaaminen, kuvankäsittely, taittaminen, videoiden tuottaminen ja verkkosivujen tekeminen.

Olen ammatiltani tiedottaja ja toimittaja. Olen koulutukseltani FM. Olen käynyt tiedottajan jatkokoulutuksen sekä tehnyt töitä monessa eri työpaikassa toimittajana ja tiedottajana.

Kiinnostuin hirveästi näistä media-alan perusopinnoista. Halusin ehdottomasti lisää oppia näihin kaikkiin koulutuksessa käsiteltäviin asioihin.

Koska kerroin, että aloitan opinnot tammikuussa ja kirjoitan niistä sitten, kerron nyt, että hetki sitten irtisanoin opiskelupaikkani.

Opiskelu

Vaikea mutta oikea päätös

Päätös opiskelupaikan irtisanomisesta ei ollut helppo, mutta se oli oikea. Nykyisen työni määräaikaa jatkettiin syyskuun loppuun asti. Jatkan mielelläni työtä, jossa saan ylläpitää järjestön somea, verkkosivuja ja muita sähköisiä järjestelmiä, tehdä erittäin laadukasta jäsenlehteä, olla mukana tärkeässä vaikuttamistyössä ja tehdä rakastamaani kielenhuoltoa ihan mahtavien työkavereiden kanssa.

En tiedä, mitä syksyllä tapahtuu, mutta se ei haittaa. Elämä on mielekästä, kun kaikki on mahdollista ja ovi auki uuteen.

Ehkä haen syksyllä uudestaan samoihin opintoihin tai sitten keksin jotain uutta. Juuri nyt tuntuu hauskalta, että syksyllä voi tapahtua mitä vain.

Lue myös

X