Yli pyykkivuorten

Kymmenen tiukkaa faktaa teiniarjesta

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
teini

Tässä teille kymmenen täysin sattumalta valikoitunutta faktaa teiniarjesta. Kuka samaistuu?

Ylimääräisiä perheenjäseniä

Teiniarjessa on usein extraperheenjäseniä, jotka hengaavat kanssamme joka huoneessa koko ajan kesken olevien facetimepuheluiden ja Snäpin kautta. Perheeseemme liittyy myös usein eri pelien kautta väkeä jopa ulkomailta asti.

Myös fyysisesti perheeseen tulee paljon uusia jäseniä teinien eri kaveripiireistä. Se on ihanaa! Mitä enemmän väkeä tuvassa, sitä parempi fiilis. Huippua, että meillä viihdytään!

Huijaavia pakkauksia

Kaapissa olevat pahviset muro-, keksi- ja hygieniatuotepakkaukset ovat usein oikeasti täysin tyhjiä. Ne vain esittävät olevansa täysiä tai että niissä olisi edes jotain. Ei ole.

Joku on ottanut viimeisen tuotteen paketista, mutta laittanut pakkauksen silti takaisin kaappiin. Tyhjät leipäpussit ja vessapaperirullat eivät hämää ketään, mutta ne tykkäävät silti hengailla täysien pakkausten kanssa.

Aitajuoksijan ominaisuuksia

Kasaan lasten puhtaita pyykkejä, koulukirjoja, heille juuri ostamiani tavaroita ja esimerkiksi yläkerran vessaan meneviä tuotteita yläkerran portaisiin. Ne tavarat ovat siinä näppärästi matkalla lasten huoneisiin lasten mukaan poimittavaksi.

Lapset osaavat taitavasti ylittää ne kasat joka kerta kulkiessaan portaissa. Sama koskee esimerkiksi eteisessä olevia roskapusseja, jotka odottavat roskiin viejää. Meillä asuu pitkäjalkaisia aitajuoksijoita!

Reagointiaika 1 minuutti

Jos lapsi laittaa viestin, hän haluaa a) mennä kaverin luo, b) tulla sovittua myöhemmin kotiin, c) rahaa, d) kyydin tai e) kaupasta jotain hyvää.

Jos ei heti vastaa, saattaa saada minkä ikäiseltä lapselta vain minuutin sisällä 37 viestiä, jotka ovat kysymyksen jälkeen tällaisiä: ????, ????????, FDNFD, HJKUODS, DGDDFGD, AAAASSFGDSDFHGJFHGH, EVHUKGXFGKUKFGKFY ja GIF-kuvia, joissa äiti ei enää rakasta lastaan ja lapsi ajautuu tekemään hyvin pahaa ympäristölleen ja itselleen tämän suuren hylkäämiskokemuksen vuoksi.

Siivoussilmälasit eri vahvuuksilla

Teinin mielestä huone on ihan siisti, vaikka siellä on sänky petaamatta, viikon pyykit lattialla kasassa, astioita, käytettyjä vanulappuja ja kaksi viikkoa sitten olleen yökyläreissun purkamaton kassi. Olet vain liian tiukkapipoinen. Jos näkyy läntti lattiaa, huone on ihan jees.

 width=

Sokea luotto ensimmäiseen

Ensimmäinen tiskipöydälle astiansa jättävä kertoo toiminnallaan muille, että astianpesukone on käynnissä tai täynnä puhtaita, joten sinne ei voi laittaa likaisia. Tiskipöydällä oleva leipälautanen ja voiveitsi ovat merkki siitä, että ei edes tarvitse kurkata astianpesukoneeseen ja selvittää itse, voiko astiat laittaa koneeseen.

Tämä on sen tason teinifaktaa, että he luottavat siihen enemmän kuin Trump omiin mielipiteisiinsä.

Ok

Älä nyt enää ikinä vastaa teinin viesteihin ok, jos vielä vastaat. Loukkaavaa, ymmärräthän. Lue: Boomer hei, Netflix and chill ei tarkoita telkkaria.

Ravinto

Nuudelit, nuggetit ja mozzarellatikut ovat erittäin jees.

Elämän tarkoitus

Elämän tarkoitus on perheenjäsenten ärsyttäminen. Joillain. Toisilla TikTok.

On ne vaan niin saakelin… ihania

Silleen kiva huomata, että teinithän ovat just yhtä samanlaisia jästipäitä kuin olet itse. Ei kun siis tietysti niin kuin heidän isänsä on.

Ei vaan, parasta teineissä on, että he ovat ihan mielettömän huumorintajuisia, fiksuja ja hauskoja ja välillä jopa hyvällä tuulella. Se tuuli ei vaan yleensä ole koskaan yhtä aikaa muiden hyvän tuulen kanssa, mutta odotellaan, odotellaan…

Kiitos muutamista inspiraatioista tähän rakkaat Ragemutsit Facebookissa!

Teinipostauksia

Boomer hei, Netflix and chill ei tarkoita telkkaria.

Joskus mietin, että en osaa enää olla äiti

Minusta on tullut paska mutsi

Teinipoika imuroi. Kaveri: ”Ootko sä joku nainen?”

Lue myös

X