Yli pyykkivuorten

Blogin uusi koti 1.12. Huikean jännittävää!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Hurjan jännittävää aikaa! Minulla ja Optimismia ja energiaa -blogin Katjalla on tekeillä suuri hyväntekeväisyyskampanja, josta kerromme lähipäivien tai viikkojen aikana enemmän. Sen parissa on mennyt meillä kummallakin runsaasti aikaa, mutta joka hetki on ollut sen arvoinen. Ihanaa saada auttaa! Kerron siitä heti, kun voin!

Tänään sunnuntaina 29.11.2020 minusta julkaistiin Iltalehdessä haastattelu, jossa kerroin teinin vanhemmuudesta ja Ragemutsit-ryhmästä. Ryhmän jäsenmäärä kasvaa joka päivä useilla kymmenillä. Iltalehden jutun jälkeen kävijämäärä kasvoi 4600:sta mielettömään 5200:een. Vau, kiitos ja tervetuloa! Lue tästä Iltalehden juttu minusta.

Ensi viikolla vaihtuu joulukuu. Se tarkoittaa perheessämme kolmea isoa asiaa, jotka Aava kertasi tänään. Okei, rehellisyyden nimissä hän kertasi vain kohdat 1 ja 2.

1) Saa avata joulukalenterin luukun. 2) Aavan ensimmäinen iso englannin koe. Sitä helpottaa tieto siitä, että saa aamulla avata Kinder-kalenterin luukun. 3) Blogini muuttaa uuteen kotiin.

Blogin uusi koti

Blogini on ollut Kaksplussan blogiportaalissa, eli kaupallisten, kuukausipalkkaisten ammattiblogien joukossa, huhtikuusta 2017.

Kerroin aiemmin, että mietin koko tämän vuoden, että blogini ei enää luontevasti istu vauva-aiheisten blogien joukkoon. Kerroin ajatuksistani tässä postauksessa: Kiitos kaikesta Kaksplus! Aika lähteä eteenpäin. Lapsemme eivät ole enää 4, 9 ja 12 vaan 9, 14 ja 17. On aika siirtyä eteenpäin.

Pohdin siirtymistä omalle alustalle, mutta halusin kuitenkin testata toisessa portaalissa oloa. Päätoimittaja Emma myöntyi lopulta jatkuviin kysymyksiini blogini tulevaisuudesta ja avasi minulle uuden oven: blogini siirtyy 1.12.2020 Annan blogiportaaliin. Ihan mieletöntä! Olen niin innoissani!

Hanna goes Anna

Anna-lehden blogiportaalissa ovat tällä hetkellä Etä-äiti, Glit & Glam, Havaintoja parisuhteesta, Janina Fry 360º, Jenni Ukkonen, Kolmistaan, Sopivasti ihana ja Xenia´s day. Aika kovaan seuraan pääsin! Annan blogit löytyvät täältä.

Nähdään Annan saitilla 1.12.! Liity myös seuraajaksi somekanavissani: Yli pyykkivuorten -sivu Facebookissa, teinien vanhempien Ragemutsit-ryhmä ja @hannamaariap Instagramissa.

Lue myös

X