Yli pyykkivuorten

Väkivallasta johtuva turvattomuus on monelle lapselle arkea. Keräsimme perheille 15 000 euron lahjoituksen!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Optimismia ja energiaa ja Yli pyykkivuorten
Optimismia ja energiaa -blogin Katja ja Yli pyykkivuorten -blogin Hanna.

Tampereen ensi- ja turvakoti ry sai lähes 15 000 euron tavaralahjoituksen somevaikuttajilta ja yrityksiltä. Pro bono -postaus.

Lokakuisena tiistaina istuin Optimismia ja energiaa -blogia pitävän Katjan kanssa lounaalla Tampereella. Olimme jo jonkun aikaa pyöritelleet ajatusta, että haluamme tehdä hyväntekeväisyyttä blogiemme ja somekanaviemme kautta. Halusimme auttaa erityisesti pirkanmaalaisia perheitä jouluna.

Halusimme auttaa perheitä, joilla on hätä.

Lounaitamme viimeistellessämme ajatus oli valmis. Halusimme auttaa perheitä, joilla on hätä. Poikkeusaika on ollut erityisen raskas perheissä, joissa on muutenkin monenlaisia huolia ja pelkoja. Väkivalta perheissä on kasvanut. Lapsiperheisiin kohdistuvat lomautukset, työttömyys, epävarmuus, turvattomuus ja muut arjen huolet huolestuttivat meitä.

Päätimme tehdä hyväntekeväisyystempauksen Tampereen ensi- ja turvakoti ry:lle ja kutsua tempaukseen mukaan yhteistyökumppaneitamme Pirkanmaalta sekä muualta Suomesta.

Optimismia ja energiaa ja Yli pyykkivuorten

Optimismia ja energiaa -blogin Katja ja Yli pyykkivuorten -blogin Hanna.

Tampereen ensi- ja turvakodeissa näkyy vaikea vuosi

Tampereen ensi- ja turvakoti ry:lla on Tampereella kaksi turvakotia ja yksi ensikoti. Turvakodeissa on yhteensä 17 perhepaikkaa. Ensikodissa on 3 perhepaikkaa. Asiakkaat asuvat ensikodissa keskimäärin noin puoli vuotta ja turvakodissa vaihtelevasti muutamasta päivästä muutamiin kuukausiin.

”Koti on monelle lapselle turvaton paikka.” Milka Suuniittu-Sakari.

Ensi- ja turvakodin avopalvelut ovat poikkeusoloista huolimatta pystyneet pitämään ovensa auki. Turvakodit ovat olleet lähes täynnä koko vuoden.

Kulunut vuosi on ollut asiakkaillemme tavallista vaikeampi. Väkivallasta johtuvan turvattomuuden lisäksi korona on tuonut epävarmuutta. Koti on monelle aikuiselle ja lapselle Suomessa turvaton paikka. Tänä vuonna kotoa on ollut myös erityisen vaikea lähteä, sanoo Milka Suuniittu-Sakari, Tampereen ensi- ja turvakotipalveluiden johtaja.

Ensi- ja turvakoti ry

Tampereen ensi- ja turvakotipalveluiden johtaja Milka Suuniittu-Sakari ympärillään muutama esimerkki lahjoitustavaroista.

Lahjoitusten arvo lähes 15 000 euroa!

Olemme häkeltyneitä ja onnellisia yritysten mukaan lähtemisestä ja lahjoitusten huikeasta määrästä. Yritykset kokivat tämän kampanjan todella tärkeäksi. Mukaan tempaukseen lähti 24 yritystä, ja lahjoitusten arvo oli yhteensä lähes 15 000 euroa!

Yritykset lahjoittivat muun muassa lahjakortteja ravintola- ja kahvilapalveluihin sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Lahjoituksena saatiin myös laatikoittain villasukkia, lasten talvihattuja, pipoja, kaulureita, hanskoja ja vauvan- ja isompien lasten vaatteita. Lahjoituksista löytyy myös askartelutarvikkeita, teetä ja suklaata sekä hygieniatuotteita, kuivia ruoka-aineita, D-vitamiineja, kirjoja ja pyyhkeitä.

Kaikki lahjoitukset annettiin Tampereen ensi- ja turvakoti ry:lle torstaina 3. joulukuuta. Joulun lähestyessä turvakodeissa valmistellaan lahjoja, koristeita ja herkkuja turvakodissa vietettävää joulujuhlaa varten, joten lahjoitukset tulivat todella tarpeeseen. Monille vanhemmille kotoa lähteminen ja turvakotiin tulo tarkoittaa taloudellisen tilanteen merkittävää heikkenemistä.

Joskus turvakodin lahjat ovat ainoita, joita vanhempi voi antaa lapselleen.

Joskus turvakodin valmistelemat lahjat ovat ainoita lahjoja, joita vanhemman on lapselle mahdollista tarjota. Olemme Tampereen ensi- ja turvakotiyhdistyksessä äärimmäisen kiitollisia kaikille yrityksille, jotka mahdollistavat lahjojen antamisen asiakkaillemme. Lahjat tulevat todella tarpeeseen! Jouluna rauhoitumme viettämään yhteistä aikaa ympäristössä, jossa kenenkään ei tarvitse pelätä, sanoi Suuniittu-Sakari.

Lahjoituksilla ilahdutetaan perheiden lisäksi myös yksinäisiä vanhuksia.

Mukana olevat yritykset

Mukana olevat yritykset ovat Askarteluliike Taitava, Cafe Linkosuo Ideapark, Docendo, Foodin, Gugguu, Helsingin villasukkatehdas, Kivat, K-Supermarket Ratina, Kustannusosakeyhtiö Otava, Lempäälän Ideaparkin yrittäjät, Liisan Leipomo / Cafe Delisa, Myssyfarmi, Nettihattu, Parkour Park, Piltti, Pizzeria Napoli, Pyyhekauppa Lina, Raisio, Sidoste, Sinelli, Studio Baila, Särkänniemi, Tallipihan Suklaapuoti, Teeleidi ja Yliopiston Apteekki.

Kaikki alla olevat tuotekuvat on ottanut Katja, Optimismia ja energiaa -blogi.

Lue tästä Katjan postaus ystävyytemme alusta, Katjan ja hänen koko perheensä huikeasta panoksesta tähän projektiin sekä Katjan tunnelmista.

Askarteluliike Taitava

Lahjoitus: Lasten askartelutarvikkeita.

Taitava on vuonna 2018 perustettu askartelualan yritys. Yrityksen myymälät sijaitsevat Porissa Teljäntorin kauppakeskuksessa ja Tampereella Koskikeskuksessa. Yrityksellä on laaja valikoima lasten askartelua, korttitarvikkeita, maaleja ja laadukkaita taidetarvikkeita. Lisäksi myymälässä on miniatyyreja, nukkekotitarvikkeita, juhlatarvikkeita ja koruaskartelua. Valikoimissa on yli 10 000 askartelu- ja taidetarviketta.

Askarteluliike taitava

Cafe Linkosuo Ideapark

Lahjoitus: 50 € lahjakortti yhdelle perheelle.

Lempäälän Ideaparkissa sijaitseva Cafe Linkosuo tarjoaa leipäruokia, annosruokia, panineita, toasteja ja kahvileipiä. Valikoimassa on myös kahveja, erikoiskahveja, muita juomia ja jäätelöitä. Linkosuon tarina alkoi vuonna 1936, jolloin Aarne ja Elsa Linkosuo perustivat oman leipomo-myymälän Tampereen rautatieasemaa vastapäätä. Leipomo Emmaus valmisti pääasiallisesti konditoriatuotteita. Aarnen kokemus ja työ ovat olleet Linkosuon menestyksen takana vuosikymmenten ajan.

Linkosuo

Docendo

Lahjoitus: lastenkirjoja ja luontokirjoja 17 kpl

Docendo on yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain lähes 100 kirjaa. Yrityksen perinteistä erikoisosaamista ovat valokuvaus, IT ja liikunta. Yleisestä tietokirjallisuudesta ominta alaa ovat elämäkerrat, talous, lähi- ja sotahistoria, luonto, harrastukset, hyvinvointi ja viihde. Yritys tekee myös tilaustyönä kirjoja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Docendon kirjakustantamoon kuuluvat myös rikos- ja dekkarikirjallisuutta julkaisevat CrimeTime ja Pulitzer Oy.

Docendo

Foodin

Lahjoitus: luomuelintarvikkeita sekä luonnontuotteita

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteiden perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Yrityksen missiona on ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Yritys haluaa tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallomme parhaat antimet, kuten villimustikkaa Suomesta ja luomutuotettua alkuperäiskaakaota Amazonialta. Yritys panostaa omaan tuotantoon, vastaa tuotteen reseptiikasta sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta.

Foodin

Gugguu

Lahjoitus: suuri kassillinen vauvojen bodeja ja housuja sekä isommille lapsille paitoja ja haalareita

Vuonna 2012 perustettu Gugguu sai alkunsa siskosten haasteista löytää lapsilleen laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä lastenvaatteita. Siskoksille oli tärkeää, että vaate kestäisi kunnolla käyttöä ja vaatetta voisi kierrättää seuraaville lapsille. Heräsi ajatus alkaa suunnitella ja valmistaa lastenvaatteita itse. Gugguun vaatteet ovat korkealaatuisia, designiltaan yksinkertaisen selkeitä ja ne sisältävät mielenkiintoisia yksityiskohtia ja leikkauksia. Tuotteet ovat ekologisia ja eettisesti tuotettuja. Nykyään mallistoon kuuluu trikoo- ja collegetuotteita,  ulkovaatteita ja asusteita. Eri tuotteita on valikoimassa yli 100 kpl erilaisine värivariaatioineen. Gugguu on meidän omalta kylältä ja siksikin tärkeä!

Gugguu

Ideaparkin yrittäjät

Lahjoitus: suklaata

Lempäälän Ideaparkissa on yli 160 liikettä. Meidän koko perhe tykkää kovasti Ideaparkista, kun siellä on ihan kaikkea. Teinitkin lähtevät sinne mielellään. Tykkäämme pienistä kahviloista, tunnelmasta, suuresta valikoimasta ja helppoudesta.  Aava on ollut Ideaparkissa synttärijuhlissa ja Henrik pelaamassa säbää – ja iskä ihailemassa autoja… Sieltä saa siis kaikkea! Toivottavasti pian saadaan tutut esiintyjät ja muut isot tapahtumat takaisin Ideaparkkiin!

Ideapark

Kivat

Lahjoitus: kypärämyssyjä, lapasia, hattuja ja villahaalareita.

Yrityksen perustaja Jukka Puskala ei aikoinaan löytänyt puuvillaisia sormikkaita allergiselle pojalleen. Jukan vaimo Auli neuloi käsin pieniä tumppuja pojalle. Keinokuituiset sormikkaat eivät tulleet kysymykseen, jotenratkaisu oli ryhtyä valmistamaan puuvillaisia sormikkaita itse. Niin sai alkunsa Agtuvi, vuonna 1975 perustettu perheyritys, joka valmistaa KIVAT-tuotteita. Tuoteperhe on laajentunut myös villahaalareihin, pipoihin ja kypärämyssyihin. KIVAT-tuote valmistuu 97-prosenttisesti 100 km säteellä Tampereen Lahdesjärveltä.

Kivat

K-Supermarket Ratina 

Lahjoitus: elintarvikkeita ja suklaajoulukalentereita

K-Supermarket Ratina sijaitsee Kauppakeskus Ratinassa Tampereella. Tarjolla on kauppahallitunnelmaa, aterioita mukaan ja heti syötäväksi, yli 100 juustolajiketta ympäri maailmaa sekä leipiä ja leivonnaisia yhteensä yli 20:sta lähi- ja pienleipomosta sekä kaupan omasta uunista.

K-Supermarket Ratina

Kustannusosakeyhtiö Otava

Lahjoitus: sata lasten- ja luontokirjaa 

Otava kustantaa kaunokirjallisuutta, tietokirjoja ja oppimateriaaleja, ja se on kirjankustannusalan suurin toimija Suomessa. Kirjat-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös Like Kustannus Oy ja Otavan Kirjapaino Oy. Kustannusosakeyhtiö Otava on perustamisestaan lähtien julkaissut suuren osan suomalaisen kirjallisuuden kansallisaarteista, Eino Leinon runoista marsalkka Mannerheimin muistelmiin, Minna Canthista Laila Hirvisaareen ja Mauri Kunnaksen ”kraahvisiin novelleihin”. Otavan toimitalo Uudenmaankadulla on tarjonnut yli sadan vuoden ajan osoitteen, jonka kirjailijat ovat voineet tuntea kotoisaksi tukikohdakseen.

Otava

Liisan Leipomo / Cafe Delisa 

Lahjoitus: 30 € lahjakortti yhdelle perheelle

Liisan Leipomo perustettiin syksyllä 1982 Liisa Jortikan kotileipomon aloittaessa toimintansa. Ensimmäisinä vuosina liike toimi perheen omakotitalon siipeen tehdyissä toimitiloissa. Yritys työllistää noin 20 ja kesäapulaiset mukaan lukien noin 25 työntekijää. Alkuperäisistä tuotteista kermakakut, lihapasteijat ja lusikkaleivät ovat säilyneet valikoimassa muuttumattomina. Viime vuosina Liisan Leipomo on erikoistunut herkkuleipomoksi keskittymällä makeisiin tuotteisiin, kuten munkkeihin ja konditoriatuotteisiin. Tunnettuja lempääläläisiä tuotteita valikoimassa ovat esimerkiksi Lempäälän perinnepipari ja Lempos-limppu.

Liisan Leipomo

Myssyfarmi

Lahjoitus: erilaisia pipoja 8 kpl

Myssyfarmi on pöytyäläisen pariskunnan Annan ja Jannen toteutunut unelma. Janne neuloi ensimmäisen myssyn. Anna halusi luoda Myssystä muotimerkin, jolla ei ole mitään tekemistä muodin kanssa sellaisena kuin se tunnetaan. He kutsuivat apuun naapurissa asuvia mummoja, jotka alkoivat neuloa myssyjä. Pari hankki suomenlampaita ja paikallinen kehräämö kehräsi langat. Myssyt ovat sekoitus uutta ja vanhaa, perinteisiä menetelmiä ja nykyaikaista muotokieltä ja niitä myydään 16 maassa. Listalla on tunnettuja tavarataloja ja konseptimyymälöitä. Jokainen Myssy on edelleen paikallisen Myssymummon paikallisesta villasta käsinneuloma. Jokaisen Myssyn aitouden on varmistanut mummo omalla nimikirjoituksellaan.

Myssyfarmi

Helsingin villasukkatehdas

Lahjoitus: 50 paria villasukkia 

Helsingin Villasukkatehdas Oy on perinteinen villasukkatehdas, jossa arvostetaan suomalaista työtä ja hyvää ja rauhallista työilmapiiriä. Tuotannossa yhdistyvät 50-luvun neulontakoneet tarkkaan käsityöhön. Lopputuloksena on hyvin jalkaan istuva, erittäin rankkaa kulutusta kestävä ja hyvin lämmittävä villasukka.

Helsingin villasukkatehdas

Nettihattu

Lahjoitus: 22 heijastavaa talvipipoa

Muun muassa pipoja, pantoja ja kaulureita valmistava Nettihattu on perustettu syksyllä 2007. Yritys valmistaa erityisesti kotimaisia trikoopipoja heijastavalla painatuksella kuviollisena. Yrityksellä on Avainlippu. Yrityksen verkkokauppa avattiin vuonna 2011. Tuotteita on myynnissä myös jälleenmyyjillä. Suosittelen erityisesti koululuokille Nettihatun varainhankintaa! Tienasimme hurjasti Henrikin luokan leirikoulua varten myymällä Nettihatun hattuja!

Nettihattu

Raisio

Lahjoitus: elintarvikkeita

Raisio on kansainvälinen pörssiyhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan, elintarvikkeiden ainesosiin ja kalanrehuihin. Yhtiön brändejä ovat muun muassa Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino ja Benella. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys.

Raisio

Pizzeria Napoli

Lahjoitus: viidelle nuorelle ja hänen ystävälleen pizza- ja juomalahjakortti. Pizzerian toiveena tukea erityisesti yksinhuoltajaperheen nuorta tarjoamalle nuorelle mahdollisuus käydä ystävänsä kanssa pizzalla.

Pizzeria Napoli on Tampereen vanhin pizzeria, jonka laaja ja monipuolinen ruokalista, mielenkiintoiset täytevaihtoehdot ja italialainen tunnelma on ihastuttanut jo vuosikymmenten ajan. Suomen ja luultavasti myös Euroopan laajin pizzalista sisältää yli sata erilaista pizzaa. Lähes viisikymmentä täytevaihtoehtoa perinteisistä pizzatäytteistä aina strutsinlihaan ja mustaanmakkaraan. Pizzojen lisäksi valikoimassa ovat myös pastat, salaatit, jälkiruoat ja juomat.

Napoli

Pyyhekauppa Lina

Lahjoitus: 35 isoa pyyhettä ja 82 pientä pyyhettä 

Hamam-pyyhkeitä maahantuovan Pyyhekauppa Linan toiminnan kulmakivenä ovat hyvä laatu ja käytettävyys, ekologisuus ja eettisyys. Missiona on tarjota suomalaisille kuluttajille laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja hamam-pyyhkeitä. Lina-tuotteet valmistetaan neljässä eri kutomossa tekstiilituotantoon erikoistuneissa kylissä Turkin maaseudulla. Osa kutojista on yksityisyrittäjiä, osa muutamia kymmeniä työntekijöitä työllistäviä perheyrityksiä. Tuotteissa käytetään luonnonkuituja puuvillaa, pellavaa ja Tenceliä. Lina-pyyhkeissä ei käytetä polyesteriä tai muita tekokuituja, jotka eivät kuuluu hamam-pyyhkeeseen.

Pyyhekauppa Lina

Piltti

Lahjoitus: 180 puuropussia 

Piltti perustettiin Turussa vuonna 1952. Piltin purkkituotteet kehitetään sekä valmistetaan edelleenkin Turun tehtaalla. Piltin tavoitteena on alusta asti ollut valmistaa terveellistä ruokaa, joka sopii nykyaikaiseen elämäntapaan ja jonka mausta suomalaislapset pitävät. Raaka-aineet ovat hyvän ja terveellisen ruoan lähtökohta. Piltti asettaa erittäin tiukat vaatimukset valikoiduille toimittajille. Lastenruoat valmistetaan Suomessa. Ne eivät sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Piltti Nestle

Sidoste

Lahjoitus: 60 paria sukkia

Sidoste on suomalainen vaatemerkki, jonka tuotanto on alusta lähtien, vuodesta 1945, sijainnut Tampereella. Tuotekehitys ja innovatiivisuus ovat mahdollistaneet sen, että yritys sanoo kantavansa ympäristöllisen ja yhteiskunnallisen vastuun edelleen ylpeästi.

Sidoste

Sinelli

Lahjoitus: askartelutarvikkeita

90-luvun lopussa perustettiin ensimmäiset Sinelli-myymälät Helsingin keskustaan, Simon- ja Yrjönkadun kulmaan sekä Vantaan Martinlaaksoon. Liikkeelle lähdettiin lahjatavaraliikkeestä, jossa oli myös paperitarvikkeiden ja kuvioleikkureiden myyntiä sekä vuokrausta. Pian painopiste siirtyi askarteluun ja tarvikkeisiin.

Nykyään Sinelli-myymälöitä on  kahdeksan eri paikkakunnilla Suomessa. Yrityksen tavoitteena ja haluna on kehittää ja ylläpitää luovuutta sekä muistuttaa kädentaitojen merkityksestä. Kaikki yrityksen 12 000 eri tuotetta täyttävät EU:n asettamat vaatimukset.

Sinelli

Studio Baila

Lahjoitus: Yksi paikka Tiger Paw Sport Academyyn (613-vuotiaalle.) harrastukseksi keväällä 2021.

Tiger Paw sport academy on englannin kielen opiskelua tukeva liikuntakerho, jossa liikunnallisten harjoitusten kautta tuetaan lapsen englannin kielen oppimista. Studio Baila sijaitsee Lempäälän Ideaparkin 2. kerroksessa. Yritys järjestää matalan kynnyksen tanssi-, jumppa- ja kehonhuollon tunteja ja kursseja alkeistasosta haastavampiin ryhmiin asti. Tarjolla on koko kauden kestäviä kursseja sekä kertamaksullisia tunteja. Studio Bailassa työskentelee neljä oman tuntinsa ammattilaista.

Lahjoitus: Yksi volttikoulupaikka 913-vuotiaalle lapselle kevääksi 2021.

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevassa ParkourParkissa on kattava valikoima Parkour- ja Volttikoulu-tunteja 3–17-vuotiaille lapsille. Siellä voi myös viettää vauhdikkaat ParkourSynttärit. Parkourissa pyritään kehittämään liikkumisessa tarvittavia perusominaisuuksia, kuten tasapainoa, voimaa, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta. Parkour on juoksemista, hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Se on myös sekä itsesi että omien pelkojesi haastamista ja ylittämistä.

Studio Baila

Särkänniemi

Lahjoitus: 40 lippua Koiramäkeen, voimassa kesäkuun loppuun asti

Särkänniemi koostuu viidestä elämyskohteesta, jotka ovat huvipuisto, akvaario, planetaario, Näsinneulan näkötorni sekä Koiramäki. Kesällä 2012 alueella avattiin maailman ensimmäinen Angry Birds Land ja kesällä 2013 avautui Koiramäki. Alueella sijaitsee myös useita kioskeja ja ravintoloita. Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö.

Särkänniemi

Tallipihan suklaapuoti

Lahjoitus: 30 rasiaa vadelmatryffeleitä

Tallipihan Suklaapuoti on herkkutaivas idyllisellä Tampereen Tallipihalla ja nostalgisessa Kauppahallissa. Suklaapuodin valikoimassa on noin 40 eri valmistajan tuotteita. Tarjolla on kotimaisia käsintehtyjä suklaita sekä eurooppalaisia huippumerkkejä. Suklaapuotia pyörittävät siskokset Hanne ja Ulla. Suklaapuoti tarjoaa myös jälleenmyyjille laadukkaita herkkutuotteita Euroopasta.

suklaapuoti

Teeleidi 

Lahjoitus: 20 pakettia jouluteetä

Teeleidin teehuone sijaitsee Jyväskylän Älylässä. Alussa, vuonna 2014, toimipaikkana oli Jyväskylän Lutakossa Wilhelm Schaumanin faneritehtaan entinen konttori ja tehtaanjohtajan virka-asunto. Vuonna 2017 Teeleidi Oy:n teehuone muutti Kramsunkadulle ja tukkutoiminnot Vaajakosken Varassaareen. Vaikka teet tulevat ympäri maailmaa, ovat perheyhtiö Teeleidin juuret vahvasti Jyväskylässä. Teeleidi myy muun muassa teetä, teetarvikkeita ja suklaata.

Teeleidi

Yliopiston Apteekki

Lahjoitus: YA-tuotesarjan pesunesteitä sekä lapsille sopivia D-vitamiineja. 

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni. Kaikki tuotot ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755. Yritys on Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki.

Yliopiston Apteekki

Sydämellinen kiitos kaikille lahjoittaneille yrityksille! Suuri kiitos Tampereen ensi- ja turvakoti ry:lle tekemästänne tärkeästä työstä!

Tämä postaus, tällaisen mielettömän kampanjan saaminen, on yksi syy siihen, miksi rakastan tätä työtä niin paljon.

Lue myös

X