Yli pyykkivuorten

Pitkäaikainen haave toteutui: siskotatuointi!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
siskotatuointi

Siskotatuointi, minun ja siskoni Annukan pitkäaikainen haave, toteutui! Meillä oli jo kauan haaveena ottaa jotkut samanlaiset tatuoinnit. Pinterest ja WhatsApp kävivät ainakin puolitoista vuotta kuumana, kun etsimme sopivia tatuointeja.

Pohdimme kauan sydämiä, tekstejä, kukkia, höyheniä, rusetteja, keinuvia ja puhelimella soittavia tyttöjä sekä kuvia, jotka olisivat yhdistyneet esimerkiksi käsissämme. Tuli aika paljon piirreltyä kuvia ja piirreltyä käsiin… Oli pakko löytää just täydellinen siskotatuointi, mutta voi että se tuntui vaikealta löytää just se paras.

siskotatuointi

Jaakko Tattoo 44 & Gallerysta.

siskotatuointi
siskotatuointi

Siskotatuointi, mutta sittenkin erilaiset

Pohdimme myös kauan sopivaa kohtaa. Lopulta päädyimme siihen, että kumpikin halusi tatuoinnin käteen. Ihan täydellistä samanlaista emme löytäneet. Pohdimme olisiko se sana sisters, mutta se ei sitten tuntunut kuitenkaan juuri oikealta.

Lopulta Annukka löysi tosi ihanan fontin ja tekstin ”Do what you love”. Aloimme pohtia sitä. Lopulta päädyimme ratkaisuun, että meillä ei tarvitse olla täysin samanlaiset kuvat vaikka se onkin usein ideana, kun on siskotatuointi tai kaveritatuointi. Annukka otti koko tekstin ja minä pelkän love-sanan. Päädyin ottamaan sen ranteeseen sivusuunnassa, ku en osannut päättää, kumpaan suuntaan se olisi ranteessa. Olen tyyväinen ratkaisuun. Se ei ole ylösalaisin ja näen sen itse.

siskotatuointi

Näistä tuli kyllä tosi ihanat! Olen erityisesti iloinen siitä, että otin tekstin sivusuunnassa, kun joka tapauksessa halusin sen ranteeseen.

Löysimme vielä ihanat sydämetkin, mutta minä en vielä keksinyt niille hyvää paikkaa, joten se jäi toiseen kertaan.

Onko sinulla kaveri- tai siskotatuointi?

Lue myös

Kaikki tatuointini – rakkaat ja aika hölmöt

Lue myös

X