Yli pyykkivuorten

The Magic of Christmas: teinit hengailivat perheen kanssa (muulloinkin kuin lahjoja jaettaessa)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
joulu

Olemme viettäneet täällä melkoista joulun taikaa. Olen vain tuijotellut silmät riisipuurolautasina ympärilleni ja hiippaillut kaikkien keskellä kuin muistiinpanoja tekevä tonttu.

Vanhempani olivat meillä viettämässä joulua. Olimme aatonaaton, aaton ja joulupäivän kaikki yhdessä meillä kotona. Suuri taika on ollut siinä, että myös teinit ovat olleet paljon kanssamme eivätkä vain sulkeutuneina omiin huoneisiinsa.

Katsoimme kaksi leffaa kaikki yhdessä. En osaa sanoa, koska sellaista olisi viimeksi ollut. En ihan täysin keskittynyt leffan, kun keskityin fiilistelemään tilannetta. Avasimme levitettävän vuodesohvan isoksi ja kannoimme kaksi nojatuolia siihen viereen. Siinä me istuimme kaikki lähekkäin ja katselimme leffaa. Siis myös teinit yhdessä kanssamme. Ihan oikeasti myös he!

Leivoimme yhdessä maustekakkua, suklaakakkua ja joulutorttuja. Söimme yhdessä monta kertaa. Hengasimme olohuoneessa. Toinen teini lähti jopa kanssamme pari kertaa kävelylle. Hautausmaalla käymiselle emme antaneet vaihtoehtoja, se ja kirkko kuuluvat aina aattoomme, joten sielläkin olimme yhdessä, mutta olimme siellä yhdessä kaikki hyvällä fiiliksellä.

joulu

Lapset pelasivat keskenään lautapelejä. Ostimme heille joululahjaksi hooverboardin, jolla he ovat treenanneet yhdessä koko ajan.

Tunnelma on ollut iloinen ja lempeä. En vieläkään ole lakannut hymyilemästä siitä ajatuksesta, että katsoimme yhdessä leffaa koko perhe. Sellaista ei ole tapahtunut tätä ennen varmasti vuosiin.

Sain jopa otettua koko porukasta kuvan. Vau! Julkaisin sen Instassa @hannamaariap.

Kyllä se ragemutsi minustakin kohta taas kuoriutuu, mutta hetken nautin tästä fiiliksestä. The Magic of Christmas! Nyt on se hetki, jossa kouluaineessa kirjoitettaisiin, että ”Ja sitten heräsin ja ymmärsin, että se oli unta”. Mutta ei, totta se oli!

Muutaman päivän blogitauko tuntui myös ihanalta!

Vieläkö kirjoitan joulusta, esimerkiksi meidän jouluaaton ruoista vai joko siirrytään muihin aiheisiin? Vinkkaa ihmeessä postausaiheista! Miten sinun joulusi meni? Jätä kommentti blogin kommenttikenttään, blogin Facebook-sivulla tai Instagramissa. Olisi ihanaa, jos kirjoitat jotain!

Lue myös

X