Yli pyykkivuorten

My colors -blogihaaste: Näitä värejä rakastan, näitä värejä tarvitsen

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
my colors

My colors -blogihaaste! Näitä värejä tarvitsen, näitä värejä rakastan! Näillä väreillä täytän kotini, vaatekaappini ja komeroni. Vastaa näihin kysymyksiin blogissa tai Instassa ja tägää minut. Ohjeet osallistumiseen löydät lopusta.

Minua kiinnostavat ihan hirmuisesti värit! Monilla on oma selkeä väri, johon haluaa pukeutua ja sisustaa kotinsa. Minulla on violetin, pinkin ja turkoosin aina valitsevia ystäviä. Joku ystävistäni rakastaa kukkia tapeteissa ja matoissa. Yhdellä on ihan kaikki valkoista. Toinen rakastaa kaikkea retroa, kolmas mahdollisimman värikästä vaatekokonaisuutta ja kotia.

Minulla on ollut monia värikausia. Joskus kymmenen vuotta sitten minulla oli punaiset hiukset ja paljon vihreitä vaatteita. Sininen kausi taas kesti esimerkiksi kodin sisustuksessa melkein kymmenen vuotta. Kun pinkki kausi iski, piti kaikki vaatteet olla pinkkejä. Joskus taas ei ollut mitään väliä, mitä värejä on ympärilläni.

Rakastan sitä, että kotona on valkoista.

Nykyään rakastan kaikkea neutraalia. Rakastan sitä, että kotona on paljon valkoista. Se rauhoittaa. En koskaan valitse esimerkiksi punaista tiskiharjaa tai pöytäliinaa. En niin kuin ikinä. Vaatteissakin minulla on neljä väriä vain.

Vastaa sinäkin tähän kyselyyn. Kerro myös se, jos ei ole mitään väliä kyseisen tavaran väreillä. Tägää minut Facebookissa Yli pyykkivuorten -profiiliin tai Instassa @hannamaariap-profiiliin, niin huomaan osallistumisesi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Paidat

Paitani ovat valkoisia, mustia, harmaita ja tummansinisiä. Minulla on lisäksi pari punasta paitaa joulukuuta varten. Ostin kerran keltaisen juhlatopin, mutta en ole käyttänyt…  Paitsi tuossa blogin profiilikuvassa se on! Ja hei: on minulla sellainen tumma viininpunainen paita!

Tämä kukkapaita on ystäväni vanha ja ehkä räväkämpi kuin mikään vaatteeni kuvioltaan.

my colors

Housut

Käytän vain mustia ja sinisiä housuja. Pinkit ja valkoiset löytyy myös, mutta en yhtään muista, koska olisin niitä käyttänyt.

Mekot, hameet

Yllättävää kyllä, minulla on pari punaista kesämekkoa. Käytän niitä superhelteillä ja varsinkin jossain etelän rannalla. En yleensä käytä mekkoja, vaikka pikkumustia onkin muutamia kaapissa.

blogihaaste

Yöpuvut

Yöpuvuissa voin heittäytyä hulluksi ja valita mitä vain. Mutta mitäs täältä löytyy? Mustaa, valkoista, harmaata ja vaaleanpunaista. Se siitä villiydestä. Mutta on minulla ainakin Mikki Hiiri -yöpaitoja.

Villasukat

Parhaimmat villasukkani ovat musta-valko-raitaiset, mutta käytän kaikkia, jotka olen saanut lahjaksi. Olen saanut lahjaksi muun muassa punaisia ja vaaleanpunaisia villasukkia ja lapasia. Rakastan niitä!

my colours

Takit

Mustia ja tummansinisiä käytän, ja ne muut, kuten harmaa ja valkoinen, jäävät käyttämättä. Välikausitakkini on tosin valkoinen. Sitä käytän maaliskuusta juhannuksen kautta lokakuuhun.

Huulipuna

Hyvin hento vaaleanpunainen. Tumma punainen saa kasvoni näyttämään kalpeilta ja ihan kamalilta.

Kynsilakka

Minun kynsissäni ei kestä koskaan lakka. Siksi vain läpinäkyvä tai yhdeksi päiväksi joku värikäs.

Kengät

Onko muita kuin mustia edes olemassa? Ei vaan, on minulla vaaleanpunaiset tennarit. Talvikengät ovat sellaiset keltaisen ruskeat.

värit

Treenivaatteet

Nyt on kova! Valitsen aina treenivaatteiksi, vesipulloksi ja laukuksi pinkkiä! Ullatus!

Hiusväri

Olen kokeillut kaikkea vihreästä lähes mustaan. Nyt pysyn tässä aika vaaleassa.

Laukut

Minulla on lähinnä vain mustia laukkuja. Anopin kanssa aina välillä jutellaan tästä. Hänen mielestään musta laukku kuuluu vain hautajaisiin. Minun Kånkenkin on musta, vaikka niissä voisi just hullutella väreillä. Hulluttelen mustallani.

Astiat

Rakastan valkoisia astioita! Meillä on mustia ja vaaleanpunaisia kulhoja. Serveteillä voi tuoda kivasti väriä.

my colors koti

Lakanat

Jos näen valkoiset lakanat, joissa on mustalla tai harmaalla tekstiä tai kuvioita, ostan. Kaikki lapsetkin valitsevat aina niitä neutraaleja kaapista. Muumit ja prinsessat voisi jo siirtääkin kaapista pois.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Pyyhkeet

Käsipyyhkeet ovat meillä mustia, harmaita, valkoisia ja sinisiä. Isot kylpypyyhkeet ovat kaikki meille kertyneitä, ehkä lahjoina. Niissä on kaikkia mahdollisia värejä ja kaikkia käytämme.

my colours

Sohvat ja muut huonekalut

Meillä on harmaa-valkoinen koti. Olohuoneessa on ripaus vaaleanpunaista.

Sisustustavarat

Valkoisia ja harmaita.

my colors
my colours

Karttajuliste saatu Kaupunkijuliste.fi

Hammasharja

Sain ystävältä pari valkoista hammasharjaa, joissa on mustia kuvioita. Lähes pyörryin onnesta.

Pelinappula

Pelaan aina lautapelejä punaisella tai keltaisella nappulalla.

Kukat

Meillä on aina valkoinen tai vaaleanpunainen orkidea olohuoneessa. Vihreät kasvit tuovat väriä ja lämpöä kotiin.

my colors

my colors

Osallistu My colors -haasteeseen!

Vastaa kysymyksiin ja tägää Instassa @hannamaariap tai blogimaailmassa tämä Yli pyykkivuorten -postaus, niin saan lukea teidän vastauksianne. Haasta myös muutama kaveri mukaan!

Haastan kertomaan väreistään Karkkipurkki-, Sormustin-Mutsis on-,  Emmi Anniina– ja Pinkit korkokengät -blogit.

Lue myös

X