Yli pyykkivuorten

Seitsemän onnellista kuvaa laskettelureissulta Sappeesta

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
sappee

Vau mikä päivä: Sappee, lunta ja koko perhe yhdessä! Hyvä aamupala kotona, kaikille lämpimästi päälle, laskettelutavarat autoon ja kohti Sappeeta! Nautin erityisesti siitä, kun koko perhe yhdessä etsi kunkin rukkasia ja sopivia pipoja ja pakkasi autoa ja teki lähtöä. Se oli niin onnellista ja harvinaista.

Monta tuntia laskettelua Sappeessa ja upeita talvisia maisemia silmänkantamattomiin. Perheen teinit eivät näy näissä kuvissa, mutta sain silti heistä muutaman kuvan itselleni muistoksi. Se riittää. Anttikaan ei näy, kun niissä kuvissa oli hänen kanssaan aina jompi kumpi isoista lapsista vieressä enkä tosiaan saa heistä julkaista kuvia.

sappee sappee sappee

Saappee houkutti kyllä monet rinteeseen. Väkeä oli tosi paljon, mikä oli tietysti aika kurjaa, mutta yritimme pitää isoja turvavälejä. Mutta siis ihan mielettömän hieno kyllä tämä talvi! Yritämme käydä ystävien kanssa tässä jonain iltana ensi viikollakin laskettelemassa.

Matilda ja Aava laskivat pitkään kahdestaan, mikä oli sekin tosi ihanaa! Me muut kävimme silloin vähän vaikeammissa rinteissä, kun Matilda katsoi Aavan perään helpoimmissa rinteissä. Pääasiassa teinit laskivat kahdestaan vaikeammissa rinteissä.

sappee  sappee sappee

Kotona meillä oli vielä lohimedaljonkeja, risottoa, kantarelleja, salaattia ja lasillinen viiniä. Illan kruunasi sauna ja yksi jakso Masterchef Australiaa.

Täydellinen sunnuntai! Ihanaa uutta viikkoa muruset!

Tykkäättekö te lasketella?

Lue myös

X