Yli pyykkivuorten

Näinä hetkinä olen onnellinen. Toivepostaus

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
keliakia

Yksi lukijoistani pyysi, että kertoisin, millaisina hetkinä olen onnellinen. Ihana idea! Heti tulivat mieleen lasten syntymät ja häät sekä muut isot asiat. Muistanko ja huomaanko olla arjessa onnellinen? Peittyykö onnellisuus väsymyksen ja kiireen alle? Pidänkö kaikkea itsestäänselvyytenä? Yritän muistaa taas huomata onnellisuuden, koska kyllä, minä olen onnellinen. Listasin asioita, joista olen onnellinen arjessa.

Olen onnellinen näinä hetkinä

Kun lapsi kutsuu minua äidiksi. Olen lapsesta asti haaveillut äitiydestä. Yhä, kun isokin lapsi tulee puhumaan ja aloittaa sanalla äiti, tulee onnellinen olo. Äiti on arvonimi eikä äitiys ole todellakaan itsestäänselvyys. Toki olen myös ollut usein väsynyt siihen jatkuvaan tarpeellisena oloon ja ”äiti äiti, äiti äiti” -rankutukseen, mutta isojen lasten kanssa jokainen jutteluhetki on arvokas.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Kun on perjantai. Perjantai on ehdoton lempipäiväni. Työpäivä menee mukavasti iltapäivää odottaessa. Illalla valtaa mieletön fiilis. Koko ihanuus edessä, rento ilta, hyvää iltapalaa. Me siivoamme aina yhdessä torstaina tai perjantaina. Parasta, kun on siisti koti, joku hyvä ohjelma eikä tartte mennä ajoissa nukkumaan. Perjantaihin ei yleensä liity mitään odotuksia eikä suunnitelmia. Ei tarvitse suorittaa vielä viikonloppua ajatuksella, että nyt lenkkeilen, luen, teen töitä ja pyykkään, kun en arkena ehtinyt.

onni

Kun mies tai lapset ovat erityisen hyvällä tuulella. Se tarttuu. Perhe on minulle tärkeintä kaikesta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Kun lapset kertovat omia asioitaan. Ne hetket ovat isojen lasten perheessä hyvin harvinaisia.

Kun olemme tehneet hyvää ruokaa ja kun leivon.

onni

Kun ystäviä on tulossa kylään, koti on siivottu, ruoka on valmistumassa ja pöytä on katettu kauniisti. Ja kun ystävät tulevat!

Kun tapaan omia ystäviä tai käyn heidän kanssaan live- tai puhelulenkillä ja varsinkin, kun lähden jonnekin reissuun ystävän kanssa, kuten hotellilomalle tai ihan vaan tekemään asiantuntevaa petauspatjatestausta huonekaluliikkeeseen.

onnellisuus

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu


onni
onnellisuus

Kun olen saanut käytyä liikkumassa. En nauti liikunnasta, joten iloitsen, kun pakotan itseni ja saan suoritettua liikunnan.

Kun innostun jostain uudesta. Voi että, en olekaan hurahtanut aikoihin mihinkään! Ei ihme, että on ollut vähän tasapaksua elämää! Olen innostunut vuosien varrella hevosista, postimerkeistä, 70-luvun vaatteista, kestovaipoista, astiasarjoista, ruokavalioista, Curly Girl -metodista… Pitäisi keksiä joku uusi taas! Ideoita?

Curly Girl Method

Kun pääsen vanhoihin kotipaikkoihin Savonlinnaan, Punkaharjulle tai Jyväskylään rakkaiden ihmisten ja maisemien luo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Kun puheissamme vilisee matkavaraus, lähtöselvitys, terminaali, maihinnousukortti, passi, lähtöportti, matkalaukkuvaaka, hotellivaraus, uima-allas.. Ehkä joskus taas!

Colosseum Rooma

Kun sääennuste näyttää yli 25 astetta plussaa.

Kun saan kirjoittaa ja tehdä toisten teksteihin kielenhuoltoa. Huollan kieltä aina mielessäni lukiessani vaikka ei pitäisikään. Se on kummallisuuteni ja supervoimani.

Kun teemme jotain äitien ja lasten porukalla.

Kun saan olla eläinten kanssa. Nautin erityisesti Aavan ratsastustuntien seuraamisesta ja ponien hoitamisesta.

ratsastus

Kun osaan ottaa aikaa vain itselleni ja katsoa vaikka omaa sarjaa.

Kun käyn perheen tai ystävien kanssa shoppailemassa tai ravintolassa.

Kun käyn keikoilla, konserteissa tai teatterissa miehen tai ystävien kanssa.

Kaija Koo superkonsertti
Kaija Koo superkonsertti

Kun saan ystävältä viestin tai puhelun.

Kun syön jotain hyvää, kuten sushia, vuohenjuusto-tomaattikeittoa, proteiinirahkaa, suklaata tai vaikka suklaa-juustokakkua, tikka masalaa tai suklaa-keksirahkaa.

Kun lapset eivät tappele, kun he puhuvat toisilleen oma-aloitteisesti, kun he tekevät kotitöitä, kun he laittavat lämpimästi päälle ulos lähtiessä, kun he lähtevät kanssani jonnekin tai vaikka katsovat telkkaria kanssani…

Kun joku lukijani tykkää, kommentoi, jakaa, tallettaa julkaisun tai laittaa yv:n. Tulen siitä todella onnelliseksi. Kiitos siitä!

Mistä sinä tulet onnelliseksi?

Lue myös: 40-vuotias ja kaunis, rietas, onnellinen

Lue myös

X