3 tlk tomaattimurskaa
2 sipuli
5 valkosipulinkynttä
4 rkl oliiviöljyä
8 dl vettä
2 kasvisliemikuutio
5 rkl tomaattipyrettä
2 tl suolaa
3 tl sokeria
mustapippuria
300 g vuohenjuustotuorejuustoa
Täydellinen tomaatti-vuohenjuustokeitto

Tomaatti-vuohenjuustokeitto on minun ja meidän Matildan ehdoton lempiruoka. Jos joskus tulee tilanne, että täytyy turvautua valmisruokaan, minä ja Matilda valitsemme aina saman: eineshyllyltä päätyy ostoskoriin tomaatti-vuohenjuustokeitto. Vaikka rakastamme sellaista keittoa, en ole ennen tehnyt sitä itse. Tänään tein! Oli kyllä älyttömän hyvää.
Ohjeen pohjana oli tämä Viimeistä murua myöten -blogin ohje. Käy kurkkaamassa alkuperäisen tomaatti-vuohenjuustokeitto-ohjeen upeat kuvat!

Tomaatti-vuohenjuustokeitto
Pilko sipulit ja valkosipulit ja laita kattilaan. Kaada joukkoon oliiviöljy ja kuullota hetken.
Lisää tomaattimurskat, tomaattipyre, mausteet, vesi ja liemikuutiot. Keitä hetki. Lisää vuohenjuustot ja anna keiton kiehua puoli tuntia. Soseuta keitto. Koristele halutessasi tuoreella basilikalla ja ranskankermalla.
Meillä ei ole tällä hetkellä sauvasekoitinta, mutta ihan hyvin toimi ilmankin soseuttamista. Tuli kyllä tosi hyvää! Suosittelen!

Testaa myös näitä
Gluteenittomat pinaattiletut suolaisella täytteellä
Sitruunarisotto ja lohimedaljongit. Gluteeniton ja laktoositon itsenäisyyspäivän illallinen
Maailman paras kana-pestopasta, myös gluteeniton
Täydellinen kanaleipä, myös gluteeniton!
Kommentit
Ei varmaan huono sekään. Ihan tavallinen vuohenjuusto sopii myös! Kiva, että kokeilitte!
Kommentit
Meidän käpykylässä ei ollut vuohenjuustotuorejuustoa, mutta Aura tuorejuusto sopi hyvin. Oli herkullista!
Ei varmaan huono sekään. Ihan tavallinen vuohenjuusto sopii myös! Kiva, että kokeilitte!