Yli pyykkivuorten

Vanhojentanssifiiliksiä, puutarhasuunnitelmia ja pihatreffejä – ihanaa!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
koti

Hei ihanat siellä! Tulin nopeasti kertomaan kuulumisia. Yhtäkkiä tuntuu, että onkin monenlaista tulossa pitkien kotona vietettyjen kuukausien jälkeen. Normaali elämä kohta, ihanaa! Ja kesä! Miettikää, toukokuu jo! En voi uskoa!

Minä sain jo ensimmäisen koronarokotteen. Mies ei vielä, mutta hyvää vauhtia siirrytään yhä nuorempiin rokotettaviin. Minä sain riskiryhmässäolon vuoksi jo aiemmin.

koti

Juuri tuli tieto, että Matildan toukokuun lopussa olevat vanhojentanssit streamataan. Voi surku, että siitä jää pois se yleisön tuoma fiilis, mutta pääasia, että ne järjestetään! Saapa isovanhemmatkin sitten nähdä ne, kun kerta streamataan. Miten onnellista! Nyt pitäisi lyhentää mekko äkkiä ennen kuin unohtuu.

Ollaan vähän katseltu meidän pihalla olevaa huonoksi mennyttä pensasaitaa. Ehkä raivaamme sen pois ja istutamme tilalle tuijia. On vaan aika hirveä homma kaivaa ne pensaat juurineen ylös! Ehtisiköhän sen ennen rippijuhlia?

koti

Rippijuhlakutsut on nyt lähetetty. Toivotaan, että heinäkuussa meillä on isot juhlat. Niin kovasti toivon! Koti täyteen sukulaisia ja ystäviä, parasta!

Aava ja iskä lähtevät tänä viikonloppuna perheemme perinnematkalle kymppimatkalle. Kun täyttää 10, pääsee vanhemman kanssa hotellilomalle. Nyt näyttää siltä, että koronaturvallinen reissu onnistuu! Ihan mahtavaa! Vihdoinkin Aavasen vuoro!

Ollaan vähän suunniteltu myös uuden roskiskatoksen rakentamista. Tai aika paljon suunniteltu. Sen vuoro taitaa olla nyt kesällä.

Ja sitten olisi ehkä kepparitallin maalaamista! Se jäi viime kesänä tekemättä. Kurkkaa tallia tästä: DIY kepparitalli: Unelmien kepparitallin rakentaminen päivässä.

koti

Terassit voisi öljytä ja sen semmoista. Mökilläkin olisi monenlaista puuhaa. On niin mahtavaa, että on taas kaikkea! Ja ihan mielettömän upea sää ensi viikolla, jopa 20 astetta! Onko teilläkin siellä?

Tällä viikolla meillä on yhden kaveriporukan äitien ja lasten piknik meidän pihalla. Meinataan tehdä ihan överitarjoilut kakkuineen. Just sitä ollaan kaivattu! Vielä kun saisi kodin täyteen ystäviä, mutta käy ulkotreffitkin loistavasti.

Mitä teille kuuluu?

Lue myös

X