Yli pyykkivuorten

Kurkistus vaatekaappiin: kauan kadoksissa ollut väri palasi!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Olen joskus kertonut, että minun vaatteitteni värimaailma ei ole mikään My Little Ponien sateenkaarimaailma. Värini ovat rempseitä ja villejä suomalaisia värejä: musta, valkoinen ja harmaa. Lisäksi minulla on yksi keltainen toppi ja keltaiset kumpparit sekä muutamia pinkkejä vaatteita, jotka ovat erityisesti urheiluvaatteita.

Tänä keväänä vaatekaappiini on ihan sattumalta palannut väri vuosien takaa: tummansininen! Vuosia sitten meillä oli koko koti ja valtavasti vaatteitani sinisiä. Jossain välissä käytin myös vihreitä vaatteita, mutta nyt muutamia vuosia olen käyttänyt vain mustia, valkoisia ja harmaita.

Kuulin kerran Noshin kutsuilla, että ”tummansininen on mustuaisten hullutteluväri”. Juuri siltä tuntuu! Mustiin pukeutuvana heitin rohkean vaihteen päälle! 🙂

Ostan todella harvoin itselleni vaatteita. Nyt tänä keväänä olen ostanut muutamia vaatteita kirpputorilta sekä kauppojen alennusrekeistä. Yllättäen ne kaikki ovat nyt olleet tummansinisiä! Esittelen muutaman suosikkini.

vaate

Ostin tämän farkkukankaisen mekon Lindexin alerekistä. Kangas on puuvillaa ja pellavaa. Se taisi olla 70 prosentin alennuksessa ja maksaa 7 euroa. Tykkään erityisesti pussihihoista ja neliönmuotoisesta kaula-aukosta. Kun laitoin tämän eka kerran päälle pitkien pieruverkkarikausien jälkeen, koko perhe, myös teinit, sanoi minulle toisiaan kuulematta, että minulla on kiva mekko. Aika hyvin! Vau oikeesti!

Tämä Cubuksen paita maksoi alerekissä 11 euroa. Tykkään erityisesti vyötäröllä olevasta kiristysnauhasta, pussihihoista ja rennosta ja löysästä ulkoasusta. Paita on vähän tummempi kuin kuvassa.

Tämän Vero Modan pitkän mekon tai tunikan ostin kirpparilta kahdella eurolla.

Tässä H&M:n paidassa on akryylia ja polyamidia. Se on ihanan lämmin ja siinä on hauska kaula-aukko. Tämäkin oli alerekin löytö muistaaksen 9 eurolla.

Otin vielä kuvan tästä topista, joka on varmasti 15 vuotta vanha, mutta en ole pitänyt tätä. Kaikki laput on leikattu pois.

Vielä yhdestä piti ottaa kuva, mutta en muistanut. Ostin kirpparilta 2 eurolla kevyesti topatun, lyhyen, tummansinisen tikkitakin. Täydellinen keväästä talven alkuun asti!

Mitä värejä sinun vaatekaapissasi on?

Lue myös

X