Yli pyykkivuorten

Mahtava vinkki uusiin ystäviin tutustumiseen!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
ystävät

Tulin jakamaan teille ihan mahtavan vinkin uusiin ihmisiin tutustumiseen ja uusien ystävien saamiseen. Olen kokeillut tätä nyt työporukalla ja naapuriporukalla.

Järjestäkää joku illanvietto pienellä porukalla, joka tuntee toisensa hyvin ja jolla on hauskaa yhdessä. Jokainen porukkaan kuuluva saa kutsua illanviettoon oman ystävänsä, joka tutustuu mielellään uusiin ihmisiin ja tykkää tällaisista illanvietoista.

Viime kesänä vuokrasimme paljulautan työporukalla. Melkein jokainen työporukasta kutsui oman tosi hyvän ystävänsä mukaan. Oli ihan huippuhauska ilta. Oli kivaa tutustua uusiin ystäviin ja tutustua heidän kauttaan uudella tavalla työkavereihin.

Minä kutsuin mukaan ystäväni, joka solahti porukkaamme heti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Laituriskumpat vihdoinkin

Helatorstain aattona pidimme ensimmäiset naapureiden laituriskumpat. Kutsuimme tuttuun porukkaamme mukaan pari uutta. Oli ihan tosi hauska ilta! Aurinko paistoi lämpimästi. Istuimme asuinalueemme lähellä rannassa ja joimme kuohuviiniä ja söimme karkkia. Oli hauskaa tutustua uusiin ihmisiin.

Jokainen toi tosi vahvasti esille sen, miten rankkaa korona-aika on ollut ja miten mahtavaa on nähdä muita. Aika nopeasti jutut menivät syvällisiksi. Lapsiperheen arki, työ ja ihmissuhteet ovat aika monilla aika kuluttavia.

Suosittelen ehdottomasti keksimään jotain vaikka juuri naapureiden kanssa. Vaikka parikin kaveria riittää. Jos haluaa tutustua uusiin kavereihin, niin kannattaa testata tapaa, jossa jokainen kutsuu oman hyvän ystävänsä.

Toivotaan lämmintä kesää ja paljon ihania tapaamisia!

Lue myös

Täydellinen yllätys ystäviltä

Mistä ystäviä löytää? Täältä olen löytänyt parhaat ystäväni

Sopiiko, että välillä ystävyyteen riittää, että ajattelee ystäviä?

Vaikeinta naiseudessa on ystävyys

Lue myös

X