Yli pyykkivuorten

Huvimaja pesty ja sisustettu, kesä alkaa! 180m2-juttusarja

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
huvimaja

Tänään ehdin vihdoin tehdä yhden kevään hommista: pesin ja sisustin huvimajan!

Meidän pihalla on entisen omistajan rakentama pieni huvimaja. Siellä tulee aika vähän oltua, vaikka se onkin tosi ihana ja sympaattinen. Aava lukee siellä usein Akuja. Nyt pitää yrittää järkätä sinne useammin vaikka kahvi-, jätski- tai skumppahetkiä ystävien kanssa. No ei kovin usein skumppaa, mutta jos nyt edes kerran kesässä.

Tänä kesänä pitäisi maalata sen ovi ja ikkunanpielet. Myös sen terassi on ongelmallinen, kun kasvusto kasvaa sieltä lautojen läpi, mutta söpö se on silti. Nyt pitää myös ostaa terassille oikeita kukkia noiden muovikukkien sijaan.

huvimaja

Pesin huvimajan seinät, lattian ja ikkunat sekä hain autotallista tyynyt ja koristeet.

huvimaja

Ostin eilen Jyskistä muutaman istuintyynyn ja selkätyynyn lisää. Nyt ei ole kova istua!

Pidimme omalla perheellä kesänavajaisbileet huvimajassa ja sen terassilla. Kävin niitä varten ostamassa Matildan kanssa jäätelöä ja vähän muita herkkuja. Tänään oli myös ihanan kesäinen sää!

Tämä viikonloppu on menty täysin vanhojentanssihuumassa. Kirjoitan lähipäivinä lisää vanhojentansseista. Oli kyllä superihanaa! En voi uskoa, miten kaunis ja iso tytär minulla jo on. Kurkkaa Instasta kuva! Stoorit jo katosi, mutta laitan postaukseen sitten kuvia, jos hän antaa luvan.

Mukavaa uutta viikkoa muruset!

Lue kodistamme

Neljä vuotta unelmiemme kodissa

Kolme vuotta parisuhteessa ilman makkarin ovea – oviremontti ja kustannukset

Esittelyssä Aavan huone

Ison olohuoneen sisustaminen

Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone, osa 3

Lue myös

X