Yli pyykkivuorten

Rakkaimpia blogimuistoja ja blogipostauksia

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Aloitin blogini Yli pyykkivuorten heinäkuussa 2015. Tässä kuussa blogi täytti kuusi vuotta ja samalla viettää viimeisiä hetkiään. Blogin taival päättyy heinäkuun lopussa. Lue lisää kipeästä päätöksestä postauksesta Vaikea ja haikea päätös: Yli pyykkivuorten -blogi päättyy.

Kasasin tähän postaukseen rakkaimpia blogimuistojani ja parhaimpia postauksiani.

Keliakia

Ehkä tärkeimpiä ovat olleet keliakiaan liittyvät postaukset. Keliakia on vahvasti alidiagnosoitu sairaus. Jopa 70 000 sairastaa tietämättään keliakiaa. Aavan keliakian vuoksi sekä keliakian parissa tekemäni työni vuoksi on ollut tärkeää kirjoittaa ja tuoda tietoa sairaudesta.

keliakia

Teiniarki

Kaksi kolmesta lapsestani aloitti murrosiän yhtä aikaa. Se oli shokki, ja yhä on. Koin olevani ihan hyvä ja rakastava äiti, ja sitten yhtäkkiä huomasin, että en osaa enää yhtään olla äiti. Mikään arvostamani asia ei kelpaa. Seurani ei kelpaa. Välillä minulle ei edes haluta jutella. Keskellä shokkiani perustin Ragemutsit-ryhmän, jossa on nyt jo lähes 15 000 mutsia, faijaa ja nuorten kanssa työskentelevää ammattilaista.

teini

Lasten kasvu

Itselleni rakkaimpia postauksia ovat lasten kasvusta ja lapsiperhearjesta kertovat postaukset.

Yli pyykkivuorten

Osallistuimme kilpailuun, jossa bloggaajista äänestettiin äiti-lapsi-pari Kaksplus-lehden kanteen. Emme voittaneet. Paljastin tuolloin blogissa Aavan kasvot ensimmäistä kertaa. Vuosi oli ehkä 2015 tai 2016.

Ystäväni tarinat

Ystäväni tarinoissa haastattelin lukijaani ja kerroin heidän kipeitä tarinoitaan. Suuri kiitos kaikille! Oli kunnia-asia saada kertoa nämä tainat. Tässä muutama tarinoista.

elinkautisvanki

Bloggaajatapaamiset ja blogikoulutukset

Sain tutustua moniin muihin bloggaajiin. Järjestimme mahtavia tapaamisia. Sain heiltä mahtavaa vertaistukea ja upeaa ystävyyttä. Pääsin myös erityisesti Otavamedian bloggaajakoulutuksiin, joista opin valtavasti myös viestinnän asiantuntijan työssä tarvitsemiani asioita.

hotel Sveitsi

Jyllannin suomineito, Kun äiti kelaa, Sellaista sattuu, Munakoisoni ja minä ja Desire Nyman kanssani Hotel Sveitsissä 2019. Alemmat kuvat Break Sokos Hotel Flamingost samalta vuodelta.

Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo

Bloggaajamatkat ja yhteistyöt

Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille! Näihin kuuteen vuoteen mahtui hotelliyhteistöitä, tuotetestauksia ja bloggaajamatkoja. Minä ja Aava emme ikinä unohda Visit Jyväskylän upeita bloggaajamatkoja. Silja Line tarjosi meille useita elämyksiä. Kiitos, kiitos!

Silja Symphony hytti Silja Serenade Silja Serenade

Visit Jyväskylän 2019 -bloggaajamatkan kohteena Laajavuori. Kuva Optimismia ja energiaa -blogi. Kuvassa mukana minun ja Aavan kanssa Katja ja hänen esikoisensa.

Laajavuori

Reipas testaajajoukkomme sai hienot Laajavuori-pipot!

Yli pyykkivuorten

Peurungassa 2019.

Hutunki

Hutungissa 2019.

Kiitos sinulle!

Kiitos kaikille teille lukijoille lukemisesta, kommenteista, vertaistuesta, jaoista ja tykkäyksistä. Ihanaa, että olette olleet mukana nämä kuusi vuotta. En unohda.

Yli pyykkivuorten -blogi päättyy heinäkuun lopussa. Lue lisää postauksesta Vaikea ja haikea päätös: Yli pyykkivuorten -blogi päättyy.  Seuraa meitä Instassa, löydät meidät tililtä @hannamaariap.

Lue myös

X