Yhteistyöhön kanssani?

Hei,
onko sinulla tuote, jolle haluaisit alle kouluikäisen pienen prinsessan, alakoululaisen urheilevan pojan tai yläkoululaisen nuoren testaajan?
Haluatko testaajaksi reilun kolmekymppisen perheenäidin,  joka on kiinnostunut muun muassa kodin sisustamisesta, lasten- ja naisten vaatteista, lasten kestävistä, kotimaisista leluista, kosmetiikasta, astioista, koirista (rakkaita koiria mummolassa sekä ystävillä), ruuanlaitosta ja leipomisesta, gluteenittomista tuotteista, kesämökkeilystä ja matkustamisesta?Etsitkö lapsiperhe-, pariskunta- tai ystäväporukkatestaajaa matkailu-, majoitus- tai ravintolayrityksellesi Tampereen, Jyväskylän, Savonlinnan tai pääkaupungin seudulla? Liikumme aika paljon näillä alueilla, ja mielellämme tutustumme moneen uuteen yritykseen ja palveluun ja kerromme siitä muillekin!
Onko sinulla
tuote, joka tarvitsisi näkyvyyttä?
Luotatko tuotteeseesi? Perheblogini tavoittaa kuukausittain keskimäärin 20 000 yksilöllistä kävijää (Google analytics), joten blogini kautta tuotteesi saa hyvin näkyvyyttä. Lisää kävijöitä saat sivuillesi myös järjestämällä kauttani arvontoja, jolloin kävijät tutustuvat usein myös muuhun tuotevalikoimaan.
Jaan postaukseni aina blogini Facebookissa, blogini Instagram-tilillä sekä erilaisissa bloggaukseen tai postaukseen aiheeseen liittyvissä Facebook-ryhmissä. Blogini on osa Kaksplussan blogiverkostoa, joten postaukseni näkyy myös Kaksplussan saitin blogisivulla. Kaksplus jakaa postauksia myös omilla Facebook-sivuillaan, joilla on 14 000 tykkääjää.
 

Seuraajat sosiaalisissa medioissa

Blogissa keskimäärin noin 20 000 yksilöllistä kävijää kuukaudessa Google analyticsin mukaan. Kävijämäärä vaihtelee muun muassa kirjoitustahdin mukaan.
Facebookissa reilu 900 seuraajaa.

Esimerkkejä yhteistyöpostauksista

(linkit postauksiin)By Pinja
Travalle Remu
Valokuvauspalvelu Markku Rintala

Ota yhteyttä

ylipyykkivuorten@gmail.com

 

X