Kolmistaan

Hipin hiki haisee – Alumiinittomat dödöt testissä!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä olen aina sanonut, etten hikoile milloinkaan muulloin kuin urheillessa. Tai siis niin olen luullut näihin päiviin asti.

Nordinin Marian neuvojen innoittamana päätin vaihtaa suosikkini, Nivean Stress Protect -anti-perspirantin ekologisempaan ja alumiinittomaan vaihtoehtoon. Sainkin Sugarin showroomilta testiin kolme luomudeodoranttia. Ja kuinka kävi?

PÄIVÄ 1. Madara Herbal Deodorant. Kainalotuntuma on koko päivän hieman kostea, mutta tuote ei ärsytä ihoani. Yrttinen tuoksu lehahtaa silloin tällöin nenääni, ja ystäväni haistaa yrttidödön jopa mun toppatakin läpi. Illalla nuuskaisen kainaloitani. Vaikken ole uhreillut, kainaloni haisevat päiväisten yrttien sijaan rehelliselle hielle! YÖK! Olisi ollut niin ihana pitää tästä tuotteesta, koska yleensähän mä RAKASTAN kaikki Madaran tuotteita.

PÄIVÄ 2. Sante Crystal Deo Roll-On. Jes. Tämä tuote on hajuton. Paitsi että, se kirvelee kainaloitani ja kuivuu hemmetin kauan. Illalla haisen taas – jopa ilman liikuntaa – ukkohielle. Nice!

PÄIVÄT 3-4. Urtekram Deo Crystel Roll-On Lime. Ei kirvele, mutta itse limen tuoksu saa jo pistävän hien mieleeni (vai kuvittelenko vaan, koska minusta on tullut hikineurootikko?). Dödö kuivuu varmasti puoli tuntia kainalossa, joten kyseessä ei ole minkään pika-aamun tuote. Pitää hien hajun loitolla testituotteista parhaiten. Jopa kevyessä liikunnassa. Tulen tulokseen, että samaa merkkiä on testattava muissa, vähemmän pistävämmissä, tuoksuissa.

LOPPUTULOS: Anti-perspiraatista siirtyminen alumiinittomaan deodoranttiin on karmeaa. Kainalot eivät ole enää rutikuivat ja koko ajan saa pelätä, milloin suoja pettää. Onko tämä vain kainaloideni alkujärkytystä? Helpottaako, tasaantuuko hikoilu? Tottuvatko kainalot anti-perspiraatittomuuten vai miten homma tulisi hoitaa?

Niin ja lisää alumiinittomia tuotevinkkejä saa antaa! Onko joku koittanut Urtekramin muita dödöjä kuin limeä?

Eikö musta olekaan dödöhipiksi?

-Karoliina-

*testidödöt saatu

 

 

 

 

 

Lue myös

X