Kolmistaan

Power Suit - Perjantain asu

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

*tuote saatu 

Asu: housupuku, korvikset ja korkonilkkurit

Merkki: Coster Copenhagen, housupuku* // La Kiva, korvikset* // Vagabond, kengät 

Hankintapaikka: housupuvun sain brändin agentuurilta Villa Tremondosta. La Kivan korvikset oli mulla korvissa Annan kansikuvauksessa, ja kun kuvaukset oli ohi, stylisti kysyi multa, haluaisinko korvikset itselleni. Totta kai halusin! Kengät ostin syksyllä (vai keväällä?) muistaakseni Zalandosta. 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Just puhuttiin, kun kuvattiin asua, että housupuku menee kyllä niin moneen tilanteeseen – juhlaan tällä tavalla stailattuna, mutta myös esim. puhujakeikalle tai palaveriin lenkkareiden ja t-paidan kanssa. Takkia tulen varmasti pitämään kesällä farkkujen ja mekkojen parina, kun taas housut menee niin huppareiden kuin neuleidenkin kanssa. //  Korvikset on selvästikin juhlapukeutumista varten. // Kenkiä olen pitänyt niin arjessa kuin juhlassakin. 

Hankinnan kannattavuus: Mä en ole omistanut mielestäni koskaan jakkua. Mutta kun mut stailattiin taannoiseen Annan juttuun pelkästään bleisereihin, olin myyty. Kun kerroin, etten omista yhtään jakkua, kuvaustiimi oli ihmeissään – niin heistä kun mustakin jakut olisi ihan mun juttu. Niinpä marssin samoin tein Sokokselle ja ostin mustan, klassisen, perusjakun. Mutta jäin vielä haaveilemaan power suitista. Kun tämä vihreä ihanuus tuli vastaan agentuurilla, tiesin heti, että se lähtisi mun mukaan. Tykkään vahvoista väreistä, vaikka jostain syystä itse tulee ostettua ihan liian usein mustaa. Uskon, että tulen pitämään asua tosi pitkään. Se on kaunis, mutta kaiken lisäksi istuu hyvin ja tuntuu tosi hyvältä päällä. // Korvikset on aivan upet katseenvagitsijat, ja monivärisinä sopii todella monen mun asun kanssa. Mitkään jokapaikanhöylät ne ei kuitenkaan ole, joten ei kannattavuusasteeltaan korkeinta luokkaa. // Vagabondin kengät on todelliset kiipperit. Vagabondin lesti sopii mulle, ja nämä korot on niin mukavat jalassa, että ihan kuin lenkkareilla kävelisi. Malli on Brooke. 

-Karoliina-

X