Mainos Asuntomessut 2020

Uutta Asuntomessuilla: tule sisustuskierrokselle ennen muita kävijöitä ja hyödynnä maksutonta neuvontaa - osallistu myös kisaan!

Sisustuksesta kiinnostuneille messukävijöille on tarjolla erityistä herkkua messujen toisella viikolla. Lue, miten voit ilmoittautua sisustuskierrokselle, jota vetää sisustusalan ammattilainen, tai kysyä sisustusklinikalla neuvoa oman kodin sisustamiseen sisustusalan ammattilaiselta. Osallistu kilpailuun alla!

Jukkatalo Aina (kohdenumero 32) on aikaa kestävä, asukkaidensa näköinen koti.

Sisustuksesta kiinnostuneille messukävijöille on tarjolla erityistä herkkua messujen toisella viikolla. Lue, miten voit ilmoittautua sisustuskierrokselle, jota vetää sisustusalan ammattilainen, tai kysyä sisustusklinikalla neuvoa oman kodin sisustamiseen sisustusalan ammattilaiselta. Osallistu kilpailuun alla!

Kouvolan Asuntomessut 2019 järjestää sisustusviikolla ammattilaisten opastamia sisustuskierroksia messukohteisiin sekä maksutonta sisustusneuvontaa. Pienryhmät starttaavat sisustuskierroksille ennen messuporttien avautumista. Kierroksen sisältäviä pääsylippuja on tarjolla rajoitettu määrä.

Osta liput Asuntomessuille

Sisustuskierroksella tutustutaan pintaa syvemmältä teeman mukaisesti muutamaan asuntomessukohteeseen. Kierrokset starttaavat aamulla jo ennen kuin messuportit avautuvat muulle yleisölle, joten kierrokselle osallistuva saa ”varaslähdön” messuille.

Sisustuskierroksen sisältäviä asuntomessulippuja tulee tarjolle rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea!

Opastetut sisustuskierrokset ja sisustusviikon iltapäivisin järjestettävät sisustusneuvontaklinikat ovat aivan uutta palvelua asuntomessuilla, kertoo kierrosten ja neuvontaklinikan organisoinnista vastaava sisustussuunnittelija Riitta Bergman.

– Ne vastaavat asuntomessukävijöiden toiveisiin. Moni kävijä on kiinnostunut nimenomaan asuntomessukohteiden sisustusratkaisuista ja hakee messuilta ideoita oman kodin sisustamiseen.

Villa Elementissä (kohde nro 5) on panostettu ekologisuuteen: se on kokonaan puusta rakennettu. © TAVATON media © Timo Tuviala

Teemakierroksella tutustutaan vaikkapa keittiöratkaisuihin

Kierrosten kohdevalinnoissa kuunnellaan kävijöiden toivomuksia aiempien messujen kävijäpalautteen perusteella. Sisustuskierroksen sisältävät messuliput hankitaan verkosta, ja samassa yhteydessä voi myös ilmaista kiinnostuksensa johonkin aiheeseen.

– Jokin kierros voi tutustua esimerkiksi keittiöihin, tai saunoihin, valaistus- tai säilytysratkaisuihin. Opas on etukäteen valinnut parhaat kohteet, joista kävijä saa syvempää informaatiota. Joissakin kohteissa on paikalla lisäksi sen oma sisustussuunnittelija tai tavarantoimittaja, Bergman tuo esiin.

Kierrosten oppaina toimivat sisustusalan ammattilaiset eri puolilta Suomea. Sisustuskierroksen sisältävä messulipun hankkinut saa mukaansa myös yllätyskassin, joka sisältää hyödyllisiä etuja.

Hyödynnä merkittävä etu: maksuton sisustusneuvonta

Entisen Pioneerikoulun tiloissa tapahtuu jälleen merkille pantavaa pilottitoimintaa. Tiloihin sisustetaan Trendikoti, jonne tulee uusimpien sisustustrendien mukaisia huoneita. Viereiseen Sisustus Loungeen kerätään ajankohtaisia tuotteita: tapetteja, värejä, lattiamateriaaleja, hanoja, vetimiä, listoja sekä valaisimia.

– Tavoitteena on, että kävijä voisi poimia ideoita kodin sisustamiseen helposti. Tarjoamme tarkat tiedot esillä olevien tuotteiden saatavuudesta ja hankintapaikoista, kertoo Bergman.

Trendikoti ja Sisustus Lounge ovat avoinna koko asuntomessujen aukioloajan. Messujen toisella eli sisustusviikolla Sisustus Loungessa on maksuton sisustusneuvontaklinikka iltapäivisin.

– Kävijä voi joko varata ennakkoon noin parinkymmenen minuutin mittaisen tapaamisen sisustussuunnittelijan kanssa tai vain tulla paikan päälle katsomaan olisiko joku meistä vapaana.

”Tavoitteena on, että kävijä voisi poimia ideoita kodin sisustamiseen helposti.”

Kysyjillä mittapulmia, hankalia nurkkauksia tai värivalintoja

Henkilökohtaista neuvontapalvelua kannattaa hyödyntää. Ammattilainen sisustussuunnittelija tietää vaihtoehtoja, joilla voi toteuttaa vaikkapa jotain uutta sisustustrendiä tai klassista sisustustyyliä omaan makuun ja kukkaroon sopivasti.

Bergmanin mukaan moni hakee neuvontatapaamisesta ratkaisua johonkin tiettyyn pulmaan.

– Kävijä kertoo esimerkiksi hankkineensa tällaisen sohvan, mikä sen kanssa sopisi? Tai kyseessä voi olla huoneiden sijoittelu uudiskohteessa. Myös mitta-asiat ovat monelle haastavia. Paljon kysytään värisävyjen valinnasta ja yhteensovittamisesta sekä materiaalivalinnoista ja hankintapaikoista.

Bergman kehottaa ottamaan neuvontatapaamiseen mukaan esimerkiksi pohjapiirustuksen ja tallettamaan kännykkään kuvia kohteesta.

Villa Elementin (kohde nro 5) keittiössä puupinnat on tuotu kauniisti näkyville. © TAVATON media © Timo Tuviala

Mitä sisustuskierrokset ja -neuvonta tarjoavat minulle?

  • Teemakierrokset ja sisustusneuvontaklinikka järjestetään Kouvolan Asuntomessujen sisustusviikolla, 22.–28.7.
  • Sisustuskierroksille lähtee aamun ensimmäinen bussikuljetus klo 9.30 paikoitusalueelta asuntomessualueelle.
  • Sisustuskierroksen sisältämä messulippu hankitaan Kouvolan Asuntomessujen verkkosivuilta.
  • Neuvontatapaamiset järjestetään Sisustus Loungessa kello 12-18 (keskiviikkona kello 20 saakka).
  • Tapaamisen sisustussuunnittelijan kanssa voi varata ennakkoon. Suunnittelijat ottavat vastaan myös jonotusperiaatteella.

Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Voit voittaa 40 litran Skoda-laukun, jossa on olka- ja selkähihnat. Palkinnon arvo on 40 €.

Saman kilpailun löydät myös muista Asuntomessut-artikkeleista.

Osallistu kisaan su 25.8.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X