Mainos: Suomen Asuntomessut
Mainos | Suomen Asuntomessut Asuntomessut 2020

Asuntomessujen minikodit tarjoavat kompaktia ja toimivaa asumista – osallistu kisaan alla!

Asuntomessuilla esillä olevat Lapinjärvitalot ja BVG 65H Vjosa -minitalo tarjoavat asukkailleen toimivia asumisratkaisuja sekä juuri oikean ja riittävän määrän tilaa, laadusta tinkimättä. Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku.

Kouvolan Asuntomessuilla esillä oleva BVG 65H Vjosa -minitalo edustaa ekologista asumista, jonka pohjaratkaisu sopii niin yksineläjille kuin pienille perheille.

Asuntomessuilla esillä olevat Lapinjärvitalot ja BVG 65H Vjosa -minitalo tarjoavat asukkailleen toimivia asumisratkaisuja sekä juuri oikean ja riittävän määrän tilaa, laadusta tinkimättä. Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku.

Pienet omakotitalot ovat vastaus asumisen tarpeeseen, jossa tilaa tarvitaan vähemmän, asumisratkaisut ovat ekologisia ja toimivia sekä asunnon ylläpito on helppoa. Vaikka neliöitä on vähemmän, miniomakotitalot mahdollistavat hyvän ja laadukkaan elämän kaikkine asumisen tarpeineen.

Innovatiivinen pientalo senioreille

Lapinjärvitalot ovat uudenlainen ja innovatiivinen senioriasumisen pientalokonsepti, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ikäihmisten ja muistisairaiden tarpeet.

Puutaloperinteeseen nojaavat talot on rakennettu modernilla twistillä ja ne ovat esteettömiä sekä sisältä että piha-alueilta. Talot ovat myös muunneltavissa asukkaiden tarpeisiin, esimerkiksi keittiön voi siirtää alemmalle tasolle ja osa wc-tilojen kalusteista on mahdollista poistaa. Lapinjärvitaloissa voi asua elämänsä loppuun asti hyvää, omannäköistä elämää ilman, että tarvitsee muuttaa ikääntyneenä palvelukotiin.

Osta liput Asuntomessuille

– Talot toimivat elämän loppuvaiheen tehostetun palveluasumisen asuntoina jopa muistisairaille. Ajatuksena on, että taloon voi muuttaa seniorina tai elämänvaiheessa, jossa on pientä muistisairautta. Näin asukas oppii ajan myötä asumaan talossa ja asuminen on helpompaa myöhemmin muistisairaanakin, kertoo Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka.

Terveellinen ja monipuolinen minitalo

BVG 65H Vjosa -minitalo edustaa ekologista asumista, jonka tarkkaan mietitty pohjaratkaisu sopii niin yksineläjille kuin pienille perheille. Talo soveltuu myös lyhytaikaiseen asumiseen, kuten kesähuvilaksi tai majoitustoimintaa harjoittavalle yrittäjälle.

Talon runko on valmistettu CLT:stä, joka parantaa tutkitusti asunnon ilmanlaatua eikä rungossa ole käytetty luonnolle haitallisia muoveja tai metalleja. Tutustumisen arvoista talossa onkin erityisesti puurunko, joka on yhdistetty moderniin sisätilaan.

Astele Kouvolan Asuntomessuille 12.7.–11.8. ja tule tutustumaan Lapinjärvitaloihin ja BVG 65H Vjosa -minitaloon!

– Talon mittatilaustyönä teetetyn keittiön katossa on erityinen kehikko, jonka alle on upotettu led-nauhavalaistus. Modernia tunnelmaa luo olohuoneen päätyseinällä käytetty 3D-paneeli. Kylpyhuoneen saunaikkunaan on teetetty elektroninen filmi, joka sumentaa ikkunan napin painalluksella, kertoo BVG Housing Oy:n toimitusjohtaja Blerim Behxheti.

Lapinjärvitalot, kohde 15

 • 40,9 neliömetriä, pieni omakotitalo
 • Yksi huone + tupakeittiö + kylpyhuone + alkovi
 • Rakennuttaja on Kiinteistö Oy Labyrintti, joka on Lapinjärven kunnan omistama
 • Talot suunniteltu rakennettavaksi neljän talon kokonaisuuksina, yhteinen sisäpiha
 • Siirrettävissä olevat talot ovat puurakenteisia ja niissä on ekologinen puukuitueristys
 • Pientalokonseptin kehityksessä ovat olleet mukana Lapinjärven kunnan lisäksi Aalto-Yliopisto, ARA, Sosiaali- ja terveysministeriö, Työterveyslaitos, Muistiliitto sekä paikalliset asukkaat ja toimijat
 • Talot tehdään valmiiksi Elementit E Oy:n talotehtaalla

BVG 65H Vjosa -minitalo, kohde 18

 • 65 neliömetriä, miniomakotitalo
 • Kaksi huonetta + avokeittiö + sauna + terassi + kuisti
 • Talon rungossa käytetty CLT:tä, joka mahdollistaa hyvälaatuisen sisäilman
 • Kahdesta moduulista koostuva talo on siirrettävissä: talon voi purkaa kahtia, kuljettaa ja koota muutamassa päivässä. Talo tuodaan kahtena kappaleena ja kootaan tontilla.

Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Voit voittaa 40 litran Skoda-laukun, jossa on olka- ja selkähihnat. Palkinnon arvo on 40 €.

Saman kilpailun löydät myös muista Asuntomessut-artikkeleista.

Osallistu kisaan su 25.8.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X