Mainos Asuntomessut 2020

Asuntomessuilla Abreu, Arttu Wiskari, Happoradio ja Jukka Poika – osallistu kisaan!

Kouvolan Asuntomessut kohteineen ovat joka keskiviikko avoimina kello 21.00 saakka. Silloin samalla messulipun hinnalla pääsee myös Suomen eturivin artistin keikalle. Artistit esiintyvät AsukasAreenalla kello 19.00 alkaen. Osallistu alla kilpailuun!

Abreu esiintyy keskiviikkona 24.7. AsukasAreenan lavalla Kouvolan Asuntomessuilla.

Kouvolan Asuntomessut kohteineen ovat joka keskiviikko avoimina kello 21.00 saakka. Silloin samalla messulipun hinnalla pääsee myös Suomen eturivin artistin keikalle. Artistit esiintyvät AsukasAreenalla kello 19.00 alkaen. Osallistu alla kilpailuun!

Sisustamisen ja rakentamisen uutuuksien lisäksi Kouvolan Asuntomessut tarjoaa kävijöille mahtavia musiikkielämyksiä. Keskiviikkojen pidennetyissä illoissa esiintyvät kotimaiset eturivin artistit. Messukohteetkin ovat keskiviikkoisin avoimina kello 21.00 saakka.

Asuntomessujen ensimmäistä pidennettyä iltaa vietetään harrastusten teemaviikolla, keskiviikkona 17.7, jolloin Happoradio nousee AsukasAreenan lavalle. Todennäköisesti silloin kuullaan muun muassa hitit Che Guevera, Puhu äänellä jonka kuulen ja Leevi and the Leavings -tribuutti Unelmia ja toimistohommia.

Osta liput Asuntomessuille

Abreu julkaisi pitkään englanninkielistä musiikkia nimellä Anna Abreu. Vuonna 2015 levytyskieleksi tuli suomi, ja vuonna 2017 taiteilijanimeksi vaihtui Abreu. Tule tarkistamaan, kuullanko sisustamisen teemaviikolla 24.7. asuntomessulavalla muun muassa kappaleet End of love, Vinegar, Grindaa ja flowaa, Kaikki mussa rakastaa kaikkea sun ja Soo soo.

Arttu Wiskari pistää lanteet keinumaan Remppaviikolla, keskiviikkona 31.7. © Ari Heinonen Otavamedia

Arttu Wiskarin ja Jukka Pojan rytmit vievät mennessään

Remppaviikolla, seuraavan viikon keskiviikkona 31.7. Arttu Wiskari vie Asuntomessujen kävijät Mökkitielle, antaa Avaimet käteen ja muuttaa Sirpan kanssa maalle. Johonkin paikkaan, joka sijaitsee Suomen muotoisen pilven alla.

Lanteet keinumaan Suomen muotoisen pilven alla

Messujen viimeisenä keskiviikkona 7.8., Historian ja tulevaisuuden teemaviikolla, messukävijät pääsevät nauttimaan Jukka Pojan tarjoamasta letkeästä reggaesoundista. Jukka Poika vie asuntomessuyleisön Kylmästä lämpimään, varoittaa ”Älä tyri nyt” ja haikailee Silkkii ja Siideripissistä.

Jukka Pojan reggaesoundit pääsevät valloilleen keskiviikkona 7.8., Historian ja tulevaisuuden teemaviikolla. © Kuvaryhmä/Otavamedia © Otavamedia

Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Voit voittaa 40 litran Skoda-laukun, jossa on olka- ja selkähihnat. Palkinnon arvo on 40 €.

Saman kilpailun löydät myös muista Asuntomessut-artikkeleista.

Osallistu kisaan su 25.8.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X