Havaintoja parisuhteesta

Viisi leipää vähemmän, mutta kaksi kaljaa enemmän

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Joulu on kristillinen juhla. Sanovat. Hallituksessa kristillisyyttä edustavat kristillisdemokraatit.

Tähän mennessä hallitustaipaleellaan he ovat ajamassa tuhansia lapsiperheitä köyhyyteen samalla kun ovat antamassa rikkaille lisää. Niinhän sitä Raamatussa sanotaan. Ota köyhiltä almu ja anna se heille, joilla niitä on kasapäin. Tai siis sanottaisiin kristillisdemokraattien Raamatussa.

Viime viikolla puolueen puheenjohtaja antoi haastattelussa ymmärtää halukkuudestaan lisätä tukia turkistarhaukseen. Se raha jota ei pitänyt olla ja jonka vuoksi köyhiltä viedään almu löytääkin tiensä turkistarhauksen tukemiseen. Niinhän sitä Raamatussa sanotaan, että häädä köyhät asunnoistaan jotta minkit saavat pitää liian ahtaat häkkinsä ja valtio saa jatkaa laillista eläinrääkkäystä. Tai siis sanottaisiin kristillisdemokraattien Raamatussa.

Viime viikolla päätettiin myös kaljan veroalesta. Kyllä pitää valtiolta löytyä rahaa siihen. Se on se kädenojennus heille joilta kaikki viedään. Kaljaa saa halvemmalla. Kyllä köyhä ymmärtää, että rahaa jota valtiolla ei ole käytetään siihen, että kaljaa saa halvemmalla. Niinhän sitä Raamatussa sanotaan, että viisi leipää vähemmän, mutta kaksi kaljaa enemmän. Tai siis sanottaisiin kristillisdemokraattien Raamatussa.

Joulu on antamisen juhla. Onneksi olkoon te kaikki, joilla on paljon. Te saatte ensi vuonna vielä enemmän, koska he joilla on selvästi vähemmän saavat ensi vuonna vieläkin vähemmän. Sitä se kristillisyys on ja koti, uskonto ja isänmaa.

Hyvää joulua, toivottaa hallitus.

X