Mainos: Duck
Mainos | Duck Hohdokasta kotoilua

Järjestyksellä on väliä! WC:n pesun viisi vaihetta

Pese WC-tilat hygieenisesti aloittamalla puhtaimmista ja etenemällä likaisempiin pintoihin. Laadukkaat puhdistustuotteet tekevät siivouksesta miellyttävämpää.

Pese WC-tilat hygieenisesti aloittamalla puhtaimmista ja etenemällä likaisempiin pintoihin. Laadukkaat puhdistustuotteet tekevät siivouksesta miellyttävämpää.

WC-tilan pesussa työjärjestys ei ole yhdentekevä. Oikea järjestys estää mikrobeja leviämästä, ja siivous on hygieenisempää.

Aloita vessan siivous vähiten likaisista pinnoista kuten tasoista ja seinistä ja siirry sitten lavuaarin kautta pönttöön ja lattioihin. Varmista myös, että pinnat jäävät puhdistuksen jälkeen kuiviksi.

Varaa siivousta varten käden ulottuville jokaiselle pinnalle sopivat puhdistusvälineet ja -aineet. Tehokkaat tuotteet tepsivät hankaliinkin sotkuihin ja siivoaminen on helpompaa.

Etene WC:n puhdistuksessa tässä järjestyksessä

Tasot ja seinät

Pyyhi siivousliinalla ja pesuaineella pölyt ja roiskeet WC:n ovesta, ovenkahvasta, tasoilta, seinistä, peilistä ja valokatkaisijasta. Mr Muscle Kylpyhuone käy kaikille kylpyhuoneen pinnoille. Lue tarkemmat ohjeet pakkauksesta.

Käsienpesuallas

Pese sitten käsienpesuallas pesuaineella sekä omalla pesusienellä tai tiskiharjalla. Puhdista ensin hana, sen jälkeen lavuaari ja lopuksi viemärinsuu.

WC-istuin

Levitä WC-pytyn sisäpinnalle puhdistusainetta ja jätä aine vaikuttamaan. Muista lisätä ainetta myös pytyn reunan alle. Duck WC-puhdistusaine leviää patentoidun pullonkaulan avulla helposti myös reunan alle.

Suihkuta sitten puhdistusainetta ainoastaan pöntölle tarkoitettuun siivousliinaan ja pyyhi pöntön ulkopinnat puhtaasta likaiseen päin. Taittele siivousliinaa niin, että puhdistat pinnalta toiselle siirtyessäsi aina liinan puhtaalla puolella. Pese ensin vetonuppi ja pöntön ulkopuoli jalkaosineen. Siirry sitten kannen ulkopuoleen ja tämän jälkeen sisäpuoleen. Pese sitten WC-rengas päältä ja sitten alta.

Pese pöntön allas sisäpuolelta WC-harjalla ja muista hangata myös vesirajan alapuolelta. Huuhtele vetämällä WC ja huuhtele samalla harja. Muista vaihtaa välillä kulunut harja uuteen ja pestä harjan kaukalo.

Pönttö kannattaa puhdistaa säännöllisesti myös viikkosiivousten välissä.

Lattia ja viemärit

Pese lopuksi WC:n lattia mopilla ja yleispuhdistusaineella.

Puhdista tarvittaessa lattiakaivo ja käsienpesualtaan viemäri – WC:n pahat hajut voivat nimittäin olla peräisin myös tukkoisesta viemäristä. Mr Muscle Viemärigeeli avaa viemärin tukokset, kun annat sen vaikuttaa viemärissä viidestä viiteentoista minuuttiin. Lue tarkemmat ohjeet pakkauksesta.

Liinat

Pese lopuksi siivousliinat ja varmista, että ne kuivuvat ilmavasti. Pese liinat välillä pesukoneessa korkeassa lämpötilassa, jotta bakteerit kuolevat. Vaihda viikkosiivouksen yhteydessä käsipyyhkeet puhtaisiin.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X