Mainos Hohdokasta kotoilua

Yhdessä siivoavat pariskunnat ovat onnellisempia?

Parantaako yhdessä siivoaminen parisuhdetta? Tule kumppanisi kanssa mukaan testaamaan, miten yhteiset siivouspuuhat vaikuttavat suhteeseenne!

Parantaako yhdessä siivoaminen parisuhdetta? Tule kumppanisi kanssa mukaan testaamaan, miten yhteiset siivouspuuhat vaikuttavat suhteeseenne!

Tie naisen sydämeen käy siistin kodin kautta, mutta sama näyttää pätevän miehiinkin. Noin kaksi kolmasosaa sekä naisista (68 %) että miehistä (65 %) on sitä mieltä, että parisuhde voi paremmin, kun molemmat osallistuvat siivoamiseen. Eikä ihme, sillä pariskunnat riitelevät eniten juuri kotitöistä ja siivoamisesta.

Yhteinen tavoite = yhteinen urakka

Siivoaminen on kuitenkin tyypillisesti melko itsenäistä puuhaa: suurin osa niin miehistä kuin naisista siivoaa yksin, ja vain viidesosa siivoaa samaan aikaan puolison kanssa. Yhdessä siivoaminen kuitenkin kannattaa, koska yhteinen tavoite parantaa suhteen tiimihenkeä ja yhdessä urakoinnista jää molemmille hyvä fiilis.

Soittolista kehiin ja siivoamaan

Siivoamisesta tulee paljon sujuvampaa, kun siitä kehittää kumppanin kanssa yhteisen aktiviteetin. Tehkää yhteinen lauantain siivoussoittolista, sopikaa siivoustöiden jako ja laittakaa tuulemaan. Tärkeää on tietysti miettiä myös yhteinen palkinto, olisi se sitten lounas ulkona, rento saunominen kylmien juomien kera tai muuta kivaa yhteistä puuhaa. Parasta on päästä nauttimaan puhtaasta ja raikkaasta kodista, jonka eteen molemmat ovat huhkineet.

Miten teillä siivotaan? Osallistu testiryhmään!

Siivoatteko jo yhdessä tai haluaisitko kokeilla, miten se teillä sujuu? Haemme pariskuntia testaamaan siivoustuotteita ja raportoimaan, mitä vaikutuksia yhdessä siivoamisella oli suhteeseen. Saatte kumppanisi kanssa testaukseen Duck WC:n puhdistus- ja Mr Muscle -tuotteita sekä siivouksen viimeistelyyn ihanat Glade-tuoksutuotteet. Tuloksista voi kertoa sanallisesti tai ottaa kuvia siitä, mihin yhdessä siivoaminen päätyi. Parhaimman siivouksen lopputuloksen kuvannut/kertonut pariskunta palkitaan 100 euron siivouslahjakortilla.

Haku testiryhmään on päättynyt!

Täytä alla oleva lomake 31.08.2018 mennessä. Testaajat sitoutuvat käyttämään tuotteita säännöllisesti vähintään 2 viikon ajan elo–syyskuussa 2018. Testiajan päätyttyä lähetämme sähköisen kyselylomakkeen, jossa testaajat pääsevät kertomaan omista testauskokemuksistaan. Testaajat sitoutuvat käyttämään tuotteita väh. 2 viikon ajan, kertomaan miten keittiölle, wc:lle tai tietyille pinnoille tarkoitetut siivoustuotteet toimivat. Lisäksi pariskunnilta toivotaan kommentteja pilke silmäkulmassa siitä miten siivous vaikutti parisuhteeseen.

Testitulokset julkaistaan Anna.fi:ssa lokakuussa ja niitä voidaan nimettöminä hyödyntää myös Transmerin mainonnassa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X