Mainos: Yhteistyössä Mr. Muscle
Mainos | Yhteistyössä Mr. Muscle Hohdokasta kotoilua

Juhlat tulossa – säilytä mielenrauhasi neljän stepin avulla!

Unohda stressaaminen! Tarvitset vain neljä päivää aikaa ja tämän neljän vaiheen ohjelman.

Unohda stressaaminen! Tarvitset vain neljä päivää aikaa ja tämän neljän vaiheen ohjelman.

1. Konmarita, pakkaa ja piilota.

Suurin työ ei ole yleensä siivoaminen vaan tavaroiden järjestäminen. Pyykit, paperikasat, puolikäyttöisten vaatteiden pinot ja lelut kansoittavat lattiat ja pinnat. Ennen kuin pystyy siivoamaan, täytyy siivota, jotta mahtuu siivoamaan. Siksi tästä urakasta kannattaa aloittaa. Älä välitä mistään muusta kuin siitä, että kaikki laitetaan paikoilleen.

Paras ystäväsi on tässä kohtaa matkalaukku! Pakkaa juhlien ajaksi matkalaukkuun kaikki ylimääräiset takit ja kengät ja vie laukut varastoon. Kiinnitä huomiosi eteiseen ja kerää koko talon ylimääräiset henkarit eteiseen. Kun kotona on mahdollisimman tyhjää ja siistiä, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

2. Hard siivous hallelujah -vaihe.

Pyhitä päivä hard core -siivoukselle, laita poppi soimaan täysille ja näytä hulluimmat tanssiliikkeesi siivouksen lomassa. Tämän päivän voi ottaa täydellisesti kuntoilun kannalta, sillä esimerkiksi imurointi kuluttaa 70-kiloisella jopa 250 kaloria tunnissa. Vie matot ulos – samalla saat punttitreenin ja kodin lattiapinta-alat tyhjiksi.

Imuroi, pyyhi pölyt ja pese lattiat, puhdista kylpyhuoneet ja vessat. Muista säästää itseäsi keittiön tasojen jynssäyksessä: Mr Muscle Keittiö poistaa rasvan ja pinttyneen lian. Pullosta voi suihkuttaa pinnoille joko hienojakoista sumua tai paksua, vahvaa vaahtoa, joiden voi antaa hetken vaikuttaa pinnoilla ennen pyyhkimistä. Rasvatahrat saavat kyytiä ja koko keittiö puhtaamman tuoksun.

Jos asunnossasi on lasitettu parveke tai terassi, jonne vieraat kerääntyvät juhlien aikana, myös ikkunat kannattaa pestä. Mr Muscle Ikkuna ja lasi -suihke auttaa suoriutumaan hommasta kunnialla. Lisää peili tai kirkas esine korostamaan kirkkaita ikkunoita.

3. Loihdi vieraille bravuurisi – tai osta tarjottavat valmiina.

Jos pidät kokkauksesta niin mikä olisi parempi paikka esitellä omat bravuurinsa kuin omat juhlat? Riippuu kuitenkin juhlien koosta, miten iso urakasta muotoutuu. Voit hyvin pyytää ystäviä ja sukulaisia apuun! Unohda kainoutesi, sillä ystävät auttavat usein mielellään. Yhtä hyväksyttävää on ostaa itselleen vapaapäivä keittiöstä ja hankkia ainakin osa herkuista valmiina. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

4. Pue koti juhlakuntoon

Seuraavaksi päästään mukavimpaan vaiheeseen: pukemaan kotia juhlakuntoon. Siirtele tuoleja niin, että mahdollisimman moni mahtuu istumaan. Tarkasta että tarjoilupöydässä on tilaa tarjottaville, sopiville servieteille sekä muille koristeille. Pienetkin koristeet nostavat juhlapöytäsi uudelle tasolle.

Mieti paikka myös halauksille ja valokuvaukselle. Älä unohda ostaa rekvisiittaa valokuvaukseen, sillä hauskoilla silmälaseilla, viiksillä, hatuilla tai taulun kehyksillä saatat innostaa jopa vieraan, joka normaalisti kieltäytyy valokuvauksesta.

Tunnelma viimeistellään tuoksuilla: Glade -tuoksutuotesarjasta löytyy ihania tuoksuja kodin joka tilaan. Voit valita tunnelmankohottajan olohuoneeseen tai raikastaa kylpyhuoneen ja vessan erilaisilla tuoksuilla.

Ja pst. Onnistuneiden juhlien salaisuus on tunnelma eli nauti ja ota rennosti, niin se tarttuu vieraisiinkin!

Osallistu kilpailuun!

Kerro meille kodin tuoksuun liittyvä tarina! Vastaamalla voit voittaa 50 euron arvoisen siivoussetin. Kilpailu päättyy 14.5.2018. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X