Mainos: Mr Muscle
Mainos | Mr Muscle Hohdokasta kotoilua

Kaipaatko tekemistä karanteenipäiviin? Huolla kotisi priimakuntoon

Tänä keväänä on oltu poikkeuksellisen paljon kotona. Koska kodin huoltamiseen on nyt monella aikaa, listasimme kymmenen kodin paikkaa, jotka usein jäävät vaille huomiota. Puhtaus luo kotiin viihtyvyyttä ja tuo iloa päivään.

Tänä keväänä on oltu poikkeuksellisen paljon kotona. Koska kodin huoltamiseen on nyt monella aikaa, listasimme kymmenen kodin paikkaa, jotka usein jäävät vaille huomiota. Puhtaus luo kotiin viihtyvyyttä ja tuo iloa päivään.

Koronakaranteeni tarkoittaa lisää aikaa kotona. Kotoilu tuntuu erityisen mukavalta raikkaassa kodissa, jonka ikkunoista tulviva keväaurinko paljastaa säihkyviksi huolletut pinnat. Puhdas koti tuo iloa päiviin, jotka toisinaan tuntuvat hyvin samanlaisilta. Säihkyvä hana ja puhtaat kaapit saavat kodin näyttämään kuin uudelta.

Kun harrastukset sekä muut menot ovat väliaikaisesti pannassa, voi kotona vietetyt hetket käyttää paitsi luovasti, myös hyödyllisesti. Siivoaminen voi olla myös hauskaa! Ota keväthuollosta koko perheen yhteinen projekti hauskan siivousbingon avulla – listasimme myös alle kymmenen kodin paikkaa, jotka kannattaa huoltaa juuri nyt.

Jääkaappi

Jääkaappi on kodin ruokasäilytyksen kulmakivi, ja sen ovi aukeaa nyt kodeissamme tavallista useammin. Varmista jääkaapin raikkaus puhdistamalla pinttymät sekä ruokatahrat Mr Muscle Keittiö -suihkeen avulla. Sillä pyyhkäiset nopeasti myös jääkaapin päälle kerääntyneen pölykerroksen.

Pienkodinkoneet

Leivänpaahtimen sekä kahvinkeittimen kaltaiset pienkodinkoneet ovat jatkuvassa käytössä, mutta niiden puhdistus unohtuu yllättävän usein. Mr Muscle Keittiö puhdistaa tahmaiset laitteet, ja sen tehokas vaahto vaikuttaa paikallaan myös pystysuorilla pinnoilla.

Mr Muscle -tuoteperheestä löytyy keittiön tehopuhdistajat. Kätevä keittiösuihke poistaa pinnoilta rasvan ja lian sekä tuoksuu sitruunalta. Viemärin tukokset avaa Kodin putkimies ja Viemärigeeli. Uunin- ja grillin puhdistaja tehoaa pinttyneeseen likaan.

Uuni

Rasvaa sekä likaa sisuksiinsa kätkevän uunin puhdistukselle viitataan usein kintaalla, vaikka kyseessä ei ole kovinkaan raskas toimenpide. Suihkuta Mr Muscle Uuninpuhdistajaa uunin sisuksiin, anna vaikuttaa 30 minuuttia ja pyyhi kiinnipalanut ruoka sekä tahrat historiaan.

Keittiön kaapit 

Lika, pöly sekä roiskeet saavat uudetkin keittiön kaapit kuluneen näköisiksi. Mr Muscle Keittiö puhdistaa tehokkaasti kaappien oviin sekä sisuksiin kerääntynen lian myös silloin, kun edellisestä siivouksesta olisi kulunut pidempikin tovi.

Roskakaappi

Jätteet saattavat jättää puhdistettuun roskakaappin ikävän tunkkaisen hajun. Poista hajut sitruunan tai laventelin tuoksuisella Glade -tuoksuhyytelöllä, joka vapauttaa raikasta tuoksua kaappiin tasaisesti sekä pitkäkestoisesti.

Vinkki: Sujauta roskakaappiin Glade-tuoksu peittämään epämiellyttäviä hajuja.

Parketit 

Puinen lattia luo kodikasta tunnelmaa, mutta roiskeet, kengät, huonekalut sekä lemmikkien tassut kuluttavat sitä nopeasti. Aiemmin vahaamaton lattia kestää hyväkuntoisena pidempään, kun sen käsittelee lakattuja puu- ja parkettipintoja hellivällä Pledge -parkettivahalla.

Kalkkisaostumat

Saippuajäämät sekä kalkki kerääntyvät kylpyhuoneen seiniin kuin varkain. Puhdista saostumat näppärästi Mr Muscle Kylpyhuone -suihkeen avulla, joka jättää jälkeensä kiiltävien kaakeleiden lisäksi raikkaan appelsiinisen tuoksun.

Viemärit 

Kodin viemärit eivät pääse tukkeutumaan, kun ne huoltaa ennakkoon. Mr Muscle Kodin Putkimies hajottaa viemäreissä muhivat rasva-, hius- sekä saippuajäämät, ja se sopii niin tiskipöydän, pesualtaan kuin lattiankin viemäreiden tukosten ennaltaehkäisevään hoitoon. Jos tukos on jo päässyt syntymään, nopean avun keittiön viemärin tukokseen antaa Mr Muscle Viemärirae, jonka vaikutusaika on vain 15 minuuttia ja se tehoaa erityisesti rasvaan. Hiusten aiheuttamat tukokset avaa Mr Muscle Viemärigeeli.

SC Johnson Teräskiilto puhdistaa ruotumattoman teräksen, kun hanat, pesualtaat ja kattilat.

Teräspinnat 

Putipuhtaat teräspinnat nostavat tiskipöydän, kattiloiden sekä ovenkahvojen säihkeen uudelle tasolle. SC Johson Teräskiilto tuo teräksen kauneuden helposti esiin, ja sen avulla kiillotat myös keittiön sekä kylpyhuoneen kromiset hanat.

Hopeaesineet 

Viimeistele upea kevätkoti huoltamalla hopeaiset tai hopeoidut koriste-esineet sekä aterimet. Emulsiomaisella SC Johnson -hopeakiillolla palautat hellävaraisesti kodin tärkeiden esineiden silmiä hivelevän kiillon.

Lopuksi pieni vinkki niille, joille siivoaminen tuntuu pakkopullalta. Tee siivoamisesta hauskaa: Laita soimaan hyvää musiikkia tai ota koko perhe mukaan siivoamaan. Myös kätevät ja tehokkaat siivousaineet tekevät siivoamisesta mukavampaa. Kodin huoltamiseen kannattaa suhtautua lempeästi, ei pakottaen. Tsemppiä!

 


Siivousbingo

Kopioi siivousbingon kuva itsellesi ja täytä se.
Jaa kuva sosiaalisessa mediassa ja haasta ystäväsi mukaan.

 

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X