Mainos: Suomalainen Tehopesu
Mainos | Suomalainen Tehopesu Hohdokasta kotoilua

Kesäkuntoon siivoamalla – näin paljon kulutat kaloreita

Ota mökin ja kodin kesäsiivoukseen uusi ote ja kuluta kaloreita! Laita treenivaatteet päälle, ota puhdistustarvikkeet esille ja tee kesän tehokkain kuntopiiri. Samalla saat raikkaan tuoksun sisätiloihin.

Ota mökin ja kodin kesäsiivoukseen uusi ote ja kuluta kaloreita! Laita treenivaatteet päälle, ota puhdistustarvikkeet esille ja tee kesän tehokkain kuntopiiri. Samalla saat raikkaan tuoksun sisätiloihin.

1. Aloita kevyellä lämmittelyllä

Treeni kannattaa aloittaa kevyesti, jotta lihakset lämpenevät. Lattian tai terassin lakaiseminen liikuttaa koko kehoa, mutta vielä et joudu huhkimaan. Vaihtoehtoisesti voit tehdä lyhyen kävelyn metsään ja kerätä oksia saunavihtaa varten. Mene kunnolla kyykkyyn tai kurota hieman korkeampiin oksiin. Rikkaruohojen kitkeminen toimii myös hyvänä treeninä.

Lattian lakaiseminen 86 kcal (30 min.) Marjastus 138 kcal (30 min.)

2. Monipuolinen mattotreeni

Jo pelkästään mattojen kantaminen tamppaustelineelle tai mattolaiturille vaatii voimaa, etenkin selän ja käsivarsien lihaksilta. Pyydä raskaimpien mattojen kanssa kaveri apuun, jotta et kuormita liikaa selkääsi. Kun tamppaat mattoja, käytä mahdollisimman suuria liikeratoja ja aloita käden liike lavoista asti. Mattoja pestessä myös vatsalihakset saavat kyytiä, kun jynssäät mattoa juuriharjalla.

Maton tamppaaminen 157 kcal (30 min.) Maton pesu 155 kcal (30 min.)

3. Piha kuntoon ja puut pinoon

Tehokkaimmin kaloreita kuluttava mökkipuuha on halkojen hakkaaminen. Liike vaatii tukea keskivartalon lihaksilta ja hallittua käsivarsien liikerataa. Kanna lopuksi pilkotut puut mökkisaunalle, ja hiki on taatusti pinnassa. Hyvä ja hieman kevyempi vaihtoehto on ruohonleikkuu, joka tuntuu myös pakaralihaksissa. Halutessasi voit lisätä painot nilkkoihin tai ruohonleikkurin kahvaan ja lisätä näin energiankulutusta.

Halonhakkuu 207 kcal (30 min.) Ruohonleikkuu työnnettävällä moottorileikkurilla 155 kcal (30 min.)

4. Pesupuuhissa raikas tuoksu saunaan

Viimeinen siivoustreeni kannattaa tietysti jättää saunaan. Tätä varten voit jo vaihtaa uimapukuun! Perusteellinen puhdistus sisältää lauteiden, kiukaan, seinien ja lattian sekä suihkutilojen pesun. Saunan pesemisen jälkeen tuuleta tilat kunnolla. Viimeistele kesäkuntoilu pulahtamalla uimaan.

Lattian pesu 190 kcal (30 min.) Uinti 207 kcal (30min.)

Otathan huomioon, että kalorien kulutus riippuu painosta. Oheiset kalorimäärät on laskettu noin 70 kiloisen naisen mukaan. Voit ottaa seuraavana siivouspäivänä esimerkiksi aktiivirannekkeen käyttöön ja testata tarkat kalorimäärät omalta osaltasi.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X