Mainos Hohdokasta kotoilua

Onko siivous naisten juttu vai siivoaako perheessäsi alfa-uros?

Jos mies haluaa seksiä, hänen kannattaa imuroida. Totta vai tarua? Transmerin ja Otavamedian teettämä siivoustutkimus paljastaa siivousmyytit ja kertoo, miten on mukavinta palkita itsensä siivouksen jälkeen.

Jos mies haluaa seksiä, hänen kannattaa imuroida. Totta vai tarua? Transmerin ja Otavamedian teettämä siivoustutkimus paljastaa siivousmyytit ja kertoo, miten on mukavinta palkita itsensä siivouksen jälkeen.

  • Tuntuuko, että olet ainoa, jota kodin sotku rassaa? Lepo vain, et ole! Lähes puolet naisista kokee, että kodin sotkuisuus häiritsee paljon. Miehistä 38 % kokee sotkun yhtä häiritsevänä. 
  • Sekä naiset että miehet kertovat osallistuvansa kodin siivoamiseen. Miehet (77 %) ilmoittavat naisia (58 %) useammin, että myös puoliso siivoaa. Lapsityövoimaakin käytetään, noin 15 % sekä miehistä että naisista kertoo jälkikasvun osallistuvan siivoustalkoisiin.
  • Lähes puolet perheellisistä miehistä ilmoittaa, että pääsääntöisesti kotona siivoaa vain puoliso. Naisista samassa tilanteessa 5 % ilmoittaa, että yksinomaan puoliso siivoaisi pääsääntöisesti.

Miesten ylivoimaisesti mieluisin siivousväline on imuri (68 %). Naisilla suosio jakaantuu imurin (40 %) ja rätin (39 %) välillä. Moppia ja ikkunanpesintä käyttää harva, vain muutama prosentti vastaajista.

  • Naapurille kannattaa välillä osua ”sattumalta” kylään siivouspäivänä: silloin on mahdollista nähdä paljasta ihoa. Siivousasuna miehet (13 %) käyttävät naisia (4 %) huomattavasti useammin alusvaatteita. Mies siivoaa joskus myös alasti.
  • Parisuhde voi paremmin, kun molemmat osallistuvat siivoamiseen. Tästä ollaan imurin varressa pitkälti samaa mieltä: naisista 68 % ja miehistä 65 %.

Kun kysytään mihin siivous on johtanut, valtaosa ilmoittaa ”ei mihinkään”. Joskus se kuitenkin johtaa johonkin, kuten pusuun, illalliseen tai riitaan, silloin tällöin myös seksiin.

  • Nainen palkitsee itsensä siivouksesta herkuin, kukkasin ja kahvilla tai viinillä. Mies ottaa oluen tai kahvit, saunoo tai löhöilee. 

Osallistu kilpailuun!

Katso video, vastaa kysymykseen ja osallistu kilpailuun! Vastaamalla voit voittaa 50 euron arvoisen siivoussetin. Kilpailu päättyy 14.6.2018. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X