Mainos: Yhteistyössä Transmeri
Mainos | Yhteistyössä Transmeri Hohdokasta kotoilua

Siivousvinkit kodin kevätkuntoon laittamiseen – lue myös suomalaisten siivoussalat!

Kevät tulee ja astumme kohti keveämpää, värikkäämpää vuodenaikaa. Nyt on aika lukea vinkit, mitä tarvitset kotisi tyylin kohotukseen!

Kevät tulee ja astumme kohti keveämpää, värikkäämpää vuodenaikaa. Nyt on aika lukea vinkit, mitä tarvitset kotisi tyylin kohotukseen!

1. Tuoksu viimeistelee erilaiset tilat ja luo mukavasti tunnelmaa. Moni meistä ei kulkisi ilman deodoranttia ta hajuvettä, niin olisiko aika muistaa tuoksu myös kodin tunnelman viimeistelyssä?

Kevätsiivouksen viimeistelee Glade ilmanraikastingeeli, jonka ansioista saat kotiin uuden huumaavan tuoksun. Voit sijoittaa sen vaikka eteisen kenkäkaappiin tai vaatehuoneeseen tuomaan raikkautta. Ja kuten jakkupuvun, myös tuoksun täytyy istua tarpeisiisi täydellisesti.

2. Korosta tänä keväänä kotisi parhaita puolia, äläkä pelkää valoa! Tyylikkään siivouskokonaisuuden viimeistelee ikkunoiden pesu. Ikkunanpesu on nopeaa ja helppoa, kun käyttää  Mr Musclen Ikkuna ja lasi   -suihkutettavaa puhdistusainetta. Puhdistusaine on käyttövalmis suihke, joka puhdistaa ikkunoiden lisäksi myös ovien lasiruudut ja peilit tehokkaasti rasvasta ja sormenjäljistä.

3. Anna Mr Muscle Kodin Putkimiehen tehdä työ itse ja jätä se vaikuttamaan viemäriin. Sillä aikaan voit itse keittää kahvit ja keskittyä johonkin muuhun. Kun puhdistat putkistot ja viemärit silloin tällöin, niin ehkäiset ennalta tukkeutumat ja helpotat elämääsi.

4. Palkitse itsesi siivouksen jälkeen esim. rentouttavalla leffaillalla tai lasillisella kuohuvaa. Siivous taittuu nopeammin, kun on jotain kivaa mitä odottaa. Myös leikkokukat tuovat iloa kotiin ja kruunaavat kevätsiivouksen. Vaikka koti olisi vähän hujan hajan, niin tuoreet kukat siistivät yleisilmettä kummasti.

Suomalaiset paljastavat – näin teen pikasiivouksen:

  • Heitän rojut kaappiin ja suljen oven – aikaa menee 5 min.
  • Moppaamalla sukkahousuilla. Ne nappaavat hyvin pintapölyn lattioilta.
  • Jo on vieras tulossa ja on kiire, kasaan olohuoneesta muovikasseihin kaiken, mitä ei saisi näkyä: piilotan kassit makkariin tai vien vintille, imuroin ja pyyhkäisen olohuoneen tasot.
  • Kiireessä ennen vieraiden tuloa likaiset astiat uuniin, koska tiskaaminen vie aikaa.
  • Saatamme käyttää arkioloissa samoja lautasia välillä niitä pesemättä, mikäli ruoka mahdollistaa tämän.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X