Mainos Hohdokasta kotoilua

Suosikkibloggaaja vinkkaa: näin luot kotiin syksyistä tunnelmaa

Syksyllä kodin värit vaihtuvat maanläheisempiin, ja kynttilät luovat kotoisaa tunnelmaa. Annan bloggaaja Xenia Andersson-Sutton kertoo parhaat sisustusvinkkinsä.

Syksyllä kodin värit vaihtuvat maanläheisempiin, ja kynttilät luovat kotoisaa tunnelmaa. Annan bloggaaja Xenia Andersson-Sutton kertoo parhaat sisustusvinkkinsä.

Syksy tarkoittaa monille uusia alkuja ja hyvää syytä jäädä kotiin hyggeilemään. Kodin tunnelmaan kannattaa todella panostaa, sillä lämmin ja viihtyisä koti tekee pimeästä vuodenajasta siedettävämmän.

Tyynynpäälliset ja verhot vaihtamalla kodin ilme muuttuu helposti syksyisemmäksi. Kynttilät tuovat tunnelmaa olohuoneeseen.

Raikas kesäsisustus vaihtuu syksyn tullen tunnelmallisempaan tyyliin. Tekstiilejä vaihtamalla saa helposti uutta ilmettä sisustukseen. Ja kun koti kylpee kauniissa kynttilänvalossa, on ihana käpertyä viltin alle vaikka teetä siemailemaan.

Annassa Xenia’s Day -blogia päivittävä, sisustussuunnittelijana työskentelevä Xenia Andersson-Sutton sisustaa Porvoossa sijaitsevaa omakotitaloaan pieteetillä. Kotihiireksi itseään kuvaileva Xenia haluaa panostaa kotinsa viihtyisyyteen.

Xenia Andersson-Sutton sisustaa Porvoossa sijaitsevaa omakotitaloaan pieteetillä.

Klassista ja kodikasta tyyliä suosiva Xenia alkaa kaivata syksyllä ympärilleen lämpöä ja maanläheisempiä värisävyjä.

– Vaihdan kodin tekstiilit syksyllä lämpimän syksyisiin, murrettuihin sävyihin. Lämpimät sävyt on helppo yhdistellä oikeastaan mihin tahansa muihin sävyihin. Esimerkiksi tummansininen ja ruosteenpunainen sopivat upeasti yhteen.

Juuri nyt Xenia ihailee poltettua oranssia, okrankeltaista, terrakottaa ja tummaa luumua. Koko sisustusta ei tarvitse muuttaa kauden vaihtuessa.

– Esimerkiksi tyynynpäälliset ja verhot vaihtamalla kodin ilme muuttuu helposti syksyisemmäksi, Xenia vinkkaa.

Kynttilöillä kotoisuutta

Xenia kiinnittää huomiota myös tekstiilien ja sisustusesineiden materiaaleihin. Ajankohtaisia ovat luonnolliset materiaalit kuten pellava, meriheinä, bambu ja rottinki.

– Tunnelmaa voi tuoda lisäämällä sisustukseen vilttejä ja satsaamalla pehmeään valaistukseen, Xenia sanoo.

 

Glade-tuoksukynttilä tuo kotiin ihania tuoksuja. Kynttilöiden lasi on saanut uuden tyylikkään muotoilun.

– Olen ihan kynttilähullu, viljelen niitä joka paikkaan. Jokaisessa huoneessa on useampia, mutta tärkeimpiä paikkoja ovat sohva- ja ruokapöydät. Poltan kynttilöitä koko syksyn ja talven.

Xenia pitää erityisesti tuoksukynttilöistä, sillä mausteiset tuoksut tuovat nekin syksyistä tunnelmaa kotiin.

– Syksyllä kaipaan kotiini tunnelmallisempaa tuoksumaailmaakin, vaniljaiset ja kaneliset tuoksut ovat ihania erityisesti joulun lähestyessä.

Glade-tuoksukynttilöitä on seitsemän eri tuoksua ja ne sisältävät eteerisiä öljyjä. Kynttilöiden lasikuppi on saanut uuden upean muotoilun. Uudet kynttilät tulevat näillä hetkillä kauppoihin. Mukana on myös uutuustuoksut Sensual Sandalwood & Jasmine ja Ocean Adventure.

Ihanimmat kynttilat
Tuoksut vasemmalta oikealle: Sensual Sandalwood & Jasmine (uutuus), Luscious Peony&Cherry, Romantic Vanilla Blossom, Glade Cosy Apple & Cinnamon, I Love You, Honey & Chocolate ja Ocean Adventure (uutuus)

Kilpailu on päättynyt!

Vastaa kyselyyn ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi ihanaa tuotepakettia, jotka sisältävät laadukkaita siivoustuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 25 euroa. Kilpailun voimassaoloaika on 16.9.–6.10.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X