Mainos: Mr Muscle
Mainos | Mr Muscle Hohdokasta kotoilua

Jussi löysi unelmiensa kodin Höytiäisen rannalta - Nyt hän nauttii upeista näkymistä ja toimivasta avokeittiöstä

Jussi Keskinen pitää uuden kotinsa avokeittiöstä, jossa on helposti puhdistettavat pinnat. Kotikonttorilta käsin töitä tekevä opettaja pitää kodin viihtyvyyttä suuressa arvossa.

Jussin kotikonttorilta avautuu upeat näkymät Pohjois-Karjalalaiseen järvimaisemaan. Kuvat ovat Jussin itse ottamia.

Jussi Keskinen pitää uuden kotinsa avokeittiöstä, jossa on helposti puhdistettavat pinnat. Kotikonttorilta käsin töitä tekevä opettaja pitää kodin viihtyvyyttä suuressa arvossa.

Kodikkuus ja valoisuus, vastaa kontiolahtelainen Jussi Keskinen, 41, kysymykseen, mikä tekee kodista hohdokkaan. Keskinen löysi hiljattain unelmiensa paritalokodin Höytiäisen rannalta Pohjois-Karjalasta. Oman kodin viihtyvyys nousi arvoon arvaamattomaan, kun opettajana työskentelevän miehen työt siirtyivät kotikonttorille.

Keskinen nauttii paitsi kotinsa upeasta järvinäkymästä ja luonnonläheisyydestä, myös minimalistisesta sisustuksesta, modernista ilmeestä ja suurista, valoa tuovista ikkunoista.

– Myös kaksikerroksisuus, huonekorkeus ja sauna tekivät minuun vaikutuksen. Lisäksi takka on mainio tunnelman luoja ja lämmön antaja, Keskinen listaa.

 

Avokeittiö tuo avaruutta asuntoon ja siitä on suora yhteys olohuoneeseen. Takka tuo tunnelmaa talvipäiviin.
Keittiön helposti puhdistettavat pinnat tekevät siivoamisesta mutkatonta.

Hän kehuu myös kotinsa sijaintia: niin lenkkipolut kuin palvelutkin ovat lähellä. Kotinsa sisustamisessa hän suosii kestäviä materiaaleja ja eettisyyttä.

– Erityisen tärkeää minulle on eläinten hyvinvointi ja siksi suosin sellaisia sisustustuotteita, joissa ei ole eläinperäisiä ainesosia.

Siisteys on avokeittiön a ja o

Jussi Keskisen kodissa on monien nykyasuntojen tapaan avokeittiö. Mies pitää siitä, että keittiöstä on suora yhteys olohuoneeseen.

– Modernit kodinkoneet, ulkonäkö ja avaruus, Keskinen kuvailee toimivaa keittiötä.

Hänelle keittiössä tärkeää on myös kaappitila, jota uuden kodin keittiöstä onneksi löytyy. Riittävä määrä kaappitilaa auttaa pitämään keittiön järjestyksessä.

– Kaikki on käden ulottuvilla, Keskinen iloitsee.

Jussi muutti uuteen kotiin vuoden alussa, joten asunnon sisustus on vielä hieman kesken. Ensi kesänä hän pääsee nauttimaan koko asunnon levyisestä terassista, jonne on käynti olohuoneesta.

Avokeittiö itsessään tuo tilan tuntua, mutta asettaa siivoukselle vaatimuksia. Avokeittiössä sotkuja ei voi sulkea oven taakse ja siksi keittiön siisteys on erityisen tärkeää. Keskinen siivoaa keittiötään säännöllisesti siihen tarkoitetuilla siivousaineilla ja välineillä.

– Tärkeää on tuntea keittiön pintamateriaalit ja valita niihin sopivat puhdistusaineet ja välineet. Tarkoitukseni on, että keittiö olisi aina siisti ja siivoankin säännöllisesti. Usein pääsee helpommalla, kun siivoaa heti jälkensä. Näin ei pääse syntymään pinttymiä. Tässä kodissa on onneksi helposti puhdistettavat pinnat ja materiaalit.

Kilpailu on päättynyt!

Kerro, miten pidät huolta keittiön siisteydestä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi Ticket To The Moon Original Hammock -riippumatto(arvo noin 60 e).

Osallistumisaikaa on 4.4. saakka

 

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

 

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X