Kalastajan vaimo

Aulis is back

Teksti:
Johanna Alvestad

 

… and I’m happy!

Parolan Aulis -riipputuoli on taas ripustettu olohuoneeseen, pienen tauon jälkeen. Ihanaa, olikin jo ikävä. Ja tässä se tulee pysymään. Meillä on aika suuri/ pitkä avoin tila, joka on vähän haastava sisustaa. Mulle ainakin helpompia ovat pienemmät ja selkeämmin rajatut tilat. Mut sit näitä suuria tiloja pitää vähän jakaa, näillekin voi tehdä vaikka mitä. Ja täytyy ehkä uskaltaa käyttää suuriakin elementtejä ja varoa ettei kaikki mene seiniä pitkin.

Huomaatteko että myös ruokailutilan lamput lähtivät vaihtoon? Vaaleansiniset, kevyet Kartellin Fly -valaisimet saivat nyt vaihtua Ikean paperilamppujen tieltä. <3 Tykkään että ne noi paperilamput toivat tilalle sellaista tasapainoa ja lämpöä. Kartellin lamput siirretään kuitenkin vain varastoon lepäämään. Mies vähän kiroili tossa lampunvaihdossa (siinä oli yllättävän iso homma), että varmaan haluan taas kesäksi noi vaaleansiniset läpinäkyvät valaisimet kun niissä on niin kiva ja kesäinen tunnelma.

En uskaltanut sanoa siihen mitään, mutta voi kyllä olla. En tiedä, mutta olen tosi tyytyväinen vaihtoon.

 

Aimmin päivällä etsimme kuumeisesti kameraa. Jotta saisin otettua kuvia näistä uusista muutoksista. Monta tuntia. En edes jaksa kertoa mistä se lopultansa löytyi, mutta aloin jo surra etten tänäänkään pääse tekemään blogipostausta. Tässä on tullut ihan liian pitkiä taukoja. <3 Mulla on aina ikävä tänne, mut sit joskus elämä vaan on niin kiireistä. Eilen olin koko päivän tanssitreeneissä. Koroilla ja lenkkareilla. Niin kivaa. Ja sit mulla on ollut vähän huono omatunto etten ole vastailut paremmin neulemekko-ohjeita koskeviin kysymyksiinne. Ajattelin tehdä aiheesta ihan oman postauksensa ja kun en sitä ole saanut aikaisksi, olen vain siirtänyt koko postaushommaa. Yritän kuitenkin vielä, en ole luovuttanut. 🙂

 

Nyt olisi pizzaa. Itsetehtyä, pieni sunnuntai-illan nautinto. Sunnuntai-iltana pitää nauttia. Oikeasti! Vähän niinkuin tammikuussakin on tärkeää ettei elämä yhtäkkiä joulun jälkeen mene ihan kuivaksi ja ilottomaksi, on sunnuntai-iltaisinkin tärkeää vähän nautiskella ettei ala jo murehtia maanantaita. Ei saa olla liian tiukka.

Nähdään pian!

Lue myös

X