Kalastajan vaimo

Uusi blogi!

Teksti:
Johanna Alvestad

 

Hei, onpa kiva olla takaisin blogin parissa. <3

Ja kiva olla Annan alla, huomaatteko? Hyvä uusi blogikoti. Ja mulla on taas vähän taas sellainen perinteisempi blogialusta WordPressissä; ihan noin teknisesti ajateltuna. Blogin tekeminen on mulle vähän vapaampaa ja itsenäisempää, mikä on ihan mahtavaa.

Toivottavasti teillekin kuuluu hyvää. Mulla on blogittomana ollut viime viikkoina vähän enemmän vapaa-aikaa, joten olen muun muassa neulonut yhden neuleen kahdesti 😀 No siis – olin ensin päättänyt neuloa yhden ihan simppelin valkoisen neuleen, mutta sitten siinä kävi niin, että näin Sandnes Garnin uusia palmikkoneulemalleja ja inspiroiduin niin, että purkasin koko melkein valmiin neuleen ja käytin langat uuteen työhön. Onneksi purkasin ja neuloin uudelleen; tykkään tästä todella paljon! Teen tästä ohjeen teillekin, mutta jollet malta odottaa; käy kurkkaamassa Sandnes Garnin uusia juttuja. <3

Ja olemme askarrelleet keittiössä aika paljon. Ihan siis keittiöremppaa tehty. En tiedä muistatteko miltä keittiö näytti ennen, mutta käänsimme koko saarekkeen 90 astetta, piilotimme jääkaapin integroidun oven taaksen ja rakensimme vieläpä Billy-kaappeja toiselle puolelle. Kerron tästäkin tarkemmin vielä.

Nyt on kai tarpeeksi uutisia ja sulattelemista tässä uudessa blogissa! Toivottavasti löydätte perille ja tulette usein käymään. <3 Nähdään pian!

X