Muoti

Rean, 65, koko olemus muuttui, kun hän kokeili kevään herkullisen värisiä uutuustakkeja – katso kuvat!

Rea Gustafsson tuuletti tyyliään kokeilemalla uutuustakkeja ja rohkeita printtejä. Klassikoiden ystävä ihastui värikkäisiin yhdistelmiin.

Teksti:
Anna
Teksti ja tyyli:
Anneli Leppänen |
Kuvat:
Sampo Korhonen

Rea saapui tyylipäivään Espoosta.

Rea Gustafsson tuuletti tyyliään kokeilemalla uutuustakkeja ja rohkeita printtejä. Klassikoiden ystävä ihastui värikkäisiin yhdistelmiin.

Rea Gustafsson, 65, eläkeläinen, Espoo

”Minulla on kaikkea, mitä tarvitsen. Kaapissani on vaateaarteita jopa 1980-luvulta ja takkejakin joka lähtöön. Mustia ja beigejä laatuklassikoita on helppo yhdistellä keskenään”, kuvailee Rea Gustafsson tyyliään.

Mustat suorakulmiokuviot tekevät vaaleasta klassikkotakista uuden näköisen. Malli on maltillisen väljä, ja helma ulottuu pohkeeseen. Trenssi 599 e, Papu Design. Ruutupoolo 145 e, Unikko-hame 235 e ja tennarit 180 e, Marimekko. Kehykset 680 e, Gelda. Sormukset 121 e kappale, Karo Koru.
Mustat suorakulmiokuviot tekevät vaaleasta klassikkotakista uuden näköisen. Malli on maltillisen väljä, ja helma ulottuu pohkeeseen. Trenssi 599 e, Papu Design. Ruutupoolo 145 e, Unikko-hame 235 e ja tennarit 180 e, Marimekko. Kehykset 680 e, Gelda. Sormukset 121 e kappale, Karo Koru. © Sampo Korhonen

Rea jäi eläkkeelle varustamon avainasiakaspäällikön työstä viime kesänä. Nyt hän on uuden edessä ja valmis testaamaan räväkämpääkin pukeutumista.

”Kaipaan edustavien työvaatteiden tilalle asuja, jotka ylläni voisin tavata ystäviä, kokeilla uusia harrastuksia ja ulkoilla.”

Vaaleanpunainen nahkarotsi oli selkeä suosikki

Kokeilemistaan takeista Rea valitsi suosikikseen bikertakin. Se on not­keaa nahkaa, joka patinoituu vuosien kuluessa kauniisti.

”Vaaleanpunainen sävy on ihana, samoin saman värinen kašmirneule. Yhdistelmä sopii kevääseen.”

Klassinen bikertakki on särmikäs roosanakin. Lyhyt, istuva malli sopii Realle ja näyttää hyvältä sekä romanttisten mekkojen että vaaleiden farkkujen kanssa. Nahkatakki 199 e, Gipsy by Mauritius. Kašmirneule 129 e, M&S. Korvakorut 49 e, Aarikka.
Klassinen bikertakki on särmikäs roosanakin. Lyhyt, istuva malli sopii Realle ja näyttää hyvältä sekä romanttisten mekkojen että vaaleiden farkkujen kanssa. Nahkatakki 199 e, Gipsy by Mauritius. Kašmirneule 129 e, M&S. Korvakorut 49 e, Aarikka. © Sampo Korhonen

Lue myös: Helenan, 77, uskomaton muodonmuutos – olemus ryhdistyi rilleillä täysin ja tytär luuli Baba Lybeckiksi

Lyhyt ja sporttinen takki on vaihtoehto klassiselle trenssille ja sopii hyvin autoilijalle. Takissa on pystytaskut ja kaksirivinapitus. Jakku 90 e, Kappahl. Tunikapaita 220 e ja housut 200 e, Gant. T-paita 17 e, Noom. Korvakorut 74 e, Karo Koru.
Lyhyt ja sporttinen takki on vaihtoehto klassiselle trenssille ja sopii hyvin autoilijalle. Takissa on pystytaskut ja kaksirivinapitus. Jakku 90 e, Kappahl. Tunikapaita 220 e ja housut 200 e, Gant. T-paita 17 e, Noom. Korvakorut 74 e, Karo Koru. © Sampo Korhonen

Kukkakuosit ovat Rean mielestä söpöjä, mutta hän ei itse koskaan yhdistelisi eri kuoseja keskenään, vaikka nykyisin se onkin muodikasta.

Pitkä villakangastakki on näyttävä pinkkinä. Matala pystykaulus, huomaamaton nepparikiinnitys ja reilut paikkataskut tekevät takista ajattoman. Materiaali on villan ja puuvillan sekoitusta. Takki 400 e, Papu Design. Farkkupaita 179 e, Ralph Lauren. Farkut 139 e, Mos Mosh. Tennarit 180 e, Marimekko. Kehykset 690 e, Matsuda.
Pitkä villakangastakki on näyttävä pinkkinä. Matala pystykaulus, huomaamaton nepparikiinnitys ja reilut paikkataskut tekevät takista ajattoman. Materiaali on villan ja puuvillan sekoitusta. Takki 400 e, Papu Design. Farkkupaita 179 e, Ralph Lauren. Farkut 139 e, Mos Mosh. Tennarit 180 e, Marimekko. Kehykset 690 e, Matsuda. © Sampo Korhonen

Nuoremman poikansa Samin mielestä Rea saisi jatkossa olla rohkeampi pukeutuja ja käyttää erilaisia kuoseja. 

Lue myös: Tässä on vuoden valtavin tyylimuutos – Taina, 53, uskalsi viimein rikkoa sääntöjä

Koiranulkoiluttaja tarvitsee tuulta- ja vettäpitävän parkatakin. Vaikka takissa on tiiviiksi teipatut saumat, se hengittää eikä hiosta. Takki 230 e, Didriksons. Huppari 230 e, Marimekko. Verkkarihousut 60 e, Esprit. Kehykset 385 e, Naoned. Tennarit 150 e, Saucony. Korvakorut 87 e, Karo Koru.
Koiranulkoiluttaja tarvitsee tuulta- ja vettäpitävän parkatakin. Vaikka takissa on tiiviiksi teipatut saumat, se hengittää eikä hiosta. Takki 230 e, Didriksons. Huppari 230 e, Marimekko. Verkkarihousut 60 e, Esprit. Kehykset 385 e, Naoned. Tennarit 150 e, Saucony. Korvakorut 87 e, Karo Koru. © Sampo Korhonen

Juttu julkaistu Vivassa 4/2024

X