Ihmiset ja suhteet

Salaperäisestä leikkauksesta toipuva prinsessa Catherine on aina voinut luottaa perheensä tukeen

Walesin prinsessa Catherinen lapsuudenperheessä pidetään tiiviisti yhtä. Vanhemmat ovat tehneet kaikkensa lastensa eteen. Myös sisarukset ovat nuoruuden kilpailuasetelmasta huolimatta olleet toistensa tukena.

Teksti:
Marja-Terttu Yli-Sirniö
Kuvat:
MVPhotos

Walesin prinssipari Catherine ja William saapui joulukirkkoon käsi kädessä omien ja sukulaislasten kanssa.

Walesin prinsessa Catherinen lapsuudenperheessä pidetään tiiviisti yhtä. Vanhemmat ovat tehneet kaikkensa lastensa eteen. Myös sisarukset ovat nuoruuden kilpailuasetelmasta huolimatta olleet toistensa tukena.

Tammikuun puolivälissä brittihovin uutinen yllätti: Walesin prinsessa Catherine, 42, toipuu sairaalassa vatsan alueen leikkauksesta. Hovi on vaitonainen yksityiskohdista. Tunnollinen prinsessa pahoittelee kuitenkin, että joutuu siirtämään sovitut työtehtävänsä pääsiäisen jälkeiseen aikaan.

Myös prinssi William on tyhjentänyt kalenterinsa, hän keskittyy nyt vaimonsa tukemiseen.

Kate emännöi vielä joulun alla yhteislaulutilaisuutta Westminster Abbeyn katedraalissa Lontoossa ja säteili valkoisessa asussaan. Vieraita oli kutsuttu 1 500, heidän joukossaan myös Catherinen vanhemmat Carole ja Michael Middleton sekä pikkusisko Pippa miehensä James Matthewsin kanssa.

Catherine ja William saapuivat paikalle hymyilevinä ja tiiviisti lähekkäin lastensa Georgen, 10, Charlotten, 8, ja Louis’n, 5, kanssa. Tilaisuus oli ensimmäinen sitten viime kesän, kun viisikko esiintyi julkisesti yhdessä.

Vanhemmat tekevätkin kaikkensa, jotta lapset olisivat suojassa liialta julkisuudelta. Tilaisuudessa välittyi, kuinka perhe pitää yhtä ja tekee asioita yhdessä.

Tässä heidän esikuvanaan on Catherinen eli Katen lapsuudenperheen perintö, jota jopa edesmennyt kuningatar Elisabet arvosti.

Tämän perinnön loivat Katen vanhemmat Carole ja Michael Middleton.

William ja Catherine 
William ja Catherine lauloivat joululauluja Westminster Abbeyssä yhdessä lastensa kanssa. Tilaisuutta emännöinyt Catherine oli pukeutunut lumikuningatarmaisesti kokovalkoiseen © MVPhotos

Katella on lämpimiä muistoja tavallisista hetkistä

Middletonien esikoisena kasvanut Kate on kuvannut lapsuuttaan idylliseksi. Muutaman vuoden takaisessa People-lehden siteeraamassa Happy Mum Happy Baby -podcastissa Kate kertoi poikkeuksellisen avoimesti lapsuudestaan ja kehui vuolaasti vanhempiaan.

”Olen onnekas, sillä tulen hyvin vahvasta perheestä. Vanhempamme omistautuivat meille kolmelle lapselleen”, Kate sanoi.

”Itse vanhempana arvostan nyt todella paljon sitä, kuinka he uhrautuivat hyväksemme ja jaksoivat ilta illan jälkeen tulla kannustamaan meitä urheilu­kenttien laidalle.”

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Kirjaudu

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Anna tästä.

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

X