600 leffalippua Annan tilaajille!
Ole nopea ja varaa omasi täältä!

Tervetuloa Anna-klubiin!

Hyvä Annan ystävä, tervetuloa Anna-klubiin! Anna-klubi tarjoaa sinulle monenlaisia elämyksiä, nautitpa sitten itsesi kehittämisestä, rentoilusta tai kulttuuririennoista. Haluamme tarjota niin hengähdyshetkiä arkeen kuin inspiraatiota vapaa-aikaan.

Annan tilaajana olet automaattisesti klubin jäsen ja saat käyttöösi kaikki upeat kuukausittain vaihtuvat edut. Pidämme klubilaisiin yhteyttä myös uutiskirjeiden ja sosiaalisen median kautta, joten näkemisiin ja kuulemisiin!

Emma Koivula, vastaava päätoimittajaNäin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Mikäli et ole vielä tilaaja, katso tästä tarjous ja tilaa Anna!

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.
Kuukauden klubikirja

Mielen jumeista joustavuuteen

Toukokuun klubikirja on psykologi ja psykoterapeutti Janna Meunierin Mielen jumeista joustavuuteen – kuinka tulla toimeen epävarmuuden kanssa (Otava).

Käytännönläheisen teoksen lukuisat harjoitukset auttavat tunnistamaan mielen jumeja ja pääsemään niistä irti. Annan tilaajat eli Anna-klubin jäsenet saavat latauskoodin kirjautumalla klubin sivuille.

LATAA KIRJA TÄÄLTÄ


Lahja nopeille kirjautujille

CityShoppari ilmaiseksi!

CityShoppari (arvo 14,99) tarjoaa Suomen monipuolisimmat edut. Mukana on yli 1000 etua, 300 yritystä ja 2000 toimipistettä, joista saat alennusta. Saat edun maksutta käyttöösi, kun olet kirjautunut Anna-klubiin sadan ensimmäisen joukossa toukokuun aikana.

KATSO KAIKKI KLUBIEDUT


Keho: venyttele itsesi uudeksi


Annantähti

Kuukauden arvonta

Voita Annantähti-koru

Arvomme joka kuukausi 5 Annantähti-korua (ovh. 139 e) Anna-klubiin kirjautuneiden tilaajien kesken. Tilaajana ja klubiin kirjatuneena olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Annantähti on ainutlaatuinen Anna-lehden juhlavuoden hopeakoru. Riipuksen terälehdissä on moderni, kauniisti kaareutuva muoto. Assi Arnimaa-Leinosen suunnittelemaa uniikkia hopeakorua on tehty rajoitettu ja numeroitu 7000 kappaleen erä. Ankkuriketju on säädettävissä lisälenkeillä 42-45-47 cm.


Alekoodi vain klubilaisille

Sassin korut – 30 %

Veljekset Kaj ja Kimmo Sassi suunnittelevat ja tekevät hopeakorunsa suomalaisen metallityön kehdossa Fiskarsin ruukissa, Suomessa. Sassi tarjoaa klubilaisille verkkokaupassaan -30 % alennuksen koko valikoimasta.

NAPPAA KOODI KLUBIEDUT-SIVULTA


Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita ja muita annettuja tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

X