Tervetuloa Anna-klubiin! Liittymisohjeet täältä!

Ihanaa kevättä!

Hyvä Anna-klubilainen, huhtikuussa pääset lataamaan maksutta huippujännittävän dekkarin, Anu Patrakan Kiusaajan. Naantali Spa puolestaan antaa klubilaisille käyttöön -30 % alennuksen kaikista huoneista. Muistathan myös, että Anna-lehden tilaajana sinulla on Annan näköislehden lisäksi jatkuvasti käytössäsi myös Vivan uusin numero sekä Kotilääkärin arkisto.

Kaisa Uusitalo, klubivastaava

kaisa.uusitalo@otava.fi


Tie sydämeen -lukijanäytös tiistaina 23.4.


Annan tilaaja: tervetuloa tiistaina 23.4. katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Tie sydämeen. Näytökset ovat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, ja maksuttomia lippuja on jaossa 400. Ilmoittautuminen alkaa 17.4. klo 17.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ!


yhteistyökumppanin etu

Kotimaiset Purodoré ihonhoitotuotteet -20% 

Purodoré on premium-luonnonkosmetiikkasarja, joka lisää ripauksen luksusta ihonhoitoon. Runsaasti palkintoja voittaneiden tuotteiden sisältämät ylelliset raaka-aineet tuovat iholle luonnollista hyvinvointia. Miellyttäviltä tuoksuvat tuotteemme luovat ylellistä spa-tunnelmaa jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.  

Klubin jäsenille nyt -20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa verkkokaupassa yhdellä ostoskerralla 31.5.2024 asti. 

NAPPAA ETUKOODI TÄÄLTÄ


huhtikuun klubikirja

Anu Patrakka: Kiusaaja

Murhatutkimus vie rikostutkija Nelson Monteiron maalaiskylältä Porton pimeille kujille, joilla hän joutuu tarkastelemaan myös omaa sisintään. Nelson Monteiro -sarjan toinen osa kertoo elämänsä alussa olevista nuorista, joiden opiskelijaelämä lipsuu huumeiden ja outojen rituaalien maailmaan.

LATAA KIRJA TÄÄLTÄ


Yhteistyökumppanin etu

Hopeapuro-korut -30 %

Hopeapuro tarjoaa Anna-klubilaisille tuntuvan edun: -30 % lähes kaikista tuotteista. Valikoimasta löytyy Design from Finland – ja Fair Trade -merkillä varustettuja mallistoja sekä käsityönä valmistettuja koruja. Hopeapuro tekee yhteistyötä kehittyvien maiden kanssa.

LUE LISÄÄ


YHTEISTYÖKUMPPANIN etu

WordDive: Matkailusanasto haltuun kesämatkoja varten

Onko kalenterissasi jo varattuna ensi kesän lomamatka, kenties maahan, jonka kieltä et vielä osaa? Tai kaipaako kielitaitosi muuten virkistystä? Suomalaisen WordDive -kieltenoppimissovelluksen avulla hämmästytät paikalliset ja matkakumppanisi kielitaidollasi. Kymmenen kielen valikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Sovellus yksilöi oppimisen ja varmistaa, että opit oikeasti!

Klubin jäsenenä saat 3 kuukautta kieltenopiskelua hintaan 19,90 e (norm. 39,57 e). Etu on voimassa 30.4.2024 asti. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti tutustumisjakson jälkeen.

LUE LISÄÄ


yhteistyökumppanin etu

Fressin juoksukoulu maksutta

Fressi on laatinut kolmen kuukauden oheisharjoitteluohjelman, jonka avulla pääset juoksuharrastuksen alkuun ja saat asiantuntijan parhaat vinkit varusteisiin, ravintoon, juoksutekniikkaan, sekä tietysti harjoitteluun. Fressi Trainer Harry Sainion suunnittelemat lihaskunto-ohjelmat tukevat juoksun harrastusta ja antavat uutta motivaatiota treeneihin! Klubilaiset voivat tilata harjoitusohjelman maksutta.

ETU KÄYTTÖÖN TÄSTÄ


yhteistyökumppanin etu

Storytel maksutta kahdeksi viikoksi

Storytel on Pohjoismaiden suosituin ääni- ja e-kirjapalvelu, jonka valikoimasta löytyy lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa. Kaikki rakastetuimmat klassikot ja kuumimmat uutuuskirjat vain yhdellä sovelluksella. Lunasta tarjous ja löydä omat suosikkitarinasi: saat Storytel-premium tuotteeseen nyt 14 päiväksi ilmaista kuunteluaikaa sekä seuraavan kuukauden -50%.

LUE LISÄÄ


YHTEISTYÖKUMPPANIN etu

Naantali Spa -30 %

Naantali Spa tarjoaa -30% päivän hinnasta kaikkiin huonetyyppeihin. Etu voimassa joka päivä 31.5.2024 saakka

Erikoishintaisia huoneita rajoitettu määrä. Maksu varauksen yhteydessä.

KÄYTÄ ETU TÄÄLLÄ


kuukauden vieraileva näköislehti

Kotiliesi

Inspiroiva ja elämänmakuinen Kotiliesi tarjoaa ideoita ja inspiraatiota naisille isoäideistä tyttärentyttäriin. Ruoka, sisustus ja terveys ovat Suomen vanhimman aikakauslehtibrändin erikoisaloja. Jokaisessa Kotilieden numerossa on runsaasti terveyttä, asiajuttuja, nostalgiaa, vertaistarinoita ja kulttuurivinkkejä.

LUE TÄÄLLÄ


YHTEISTYÖKUMPPANIN etu

Akupainantamatto -15 %

Akupainantamatto rentouttaa ja lievittää stressioireista, se laukaisee sisäisiä jännityksiä kehossa tehostaen verenkiertoa ja kehon hapenottokykyä. Laadukas akupainantamatto Eco on valmistettu 100 % ympäristöystävällisestä materiaalista. Mukana pellavakassi tuotteiden säilytystä varten.
Maton koko: 72 x 44 cm. Tyynyn koko: 45 x 34 cm
Klubietuhinta 75 e (norm. 89 e). Tarjoushinta on voimassa 30.4.2024 asti.

LUE LISÄÄAnnan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita ja muita annettuja tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

X