600 leffalippua Annan tilaajille!
Ole nopea ja varaa omasi täältä!

Aurinkoinen tervehdys!

Annan tilaajana olet automaattisesti Anna-klubin jäsen ja saat käyttöösi kaikki upeat kuukausittain vaihtuvat edut. Klubi tarjoaa sinulle monenlaisia elämyksiä, nautitpa sitten itsesi kehittämisestä, rentoilusta tai kulttuuririennoista. Hiljattain on vietetty kirjailijatapaamista Otavalla, ja seuraavaksi pääsemme nauttimaan ranskalaisesta huippuelokuvasta.

Ilmoittautumisohjeet Forever Young -elokuvaan.

Koska Annalla on ystäviä ympäri Suomen, pyrimme järjestämään näytöksiä mahdollisimman monessa kaupungissa. Tällä kertaa mukana ovat Helsingin lisäksi Oulu, Tampere ja Turku. Otan mielelläni vastaan palautetta siitä, missä kaupungissa haluaisitte elokuvia seuraavaksi nähdä.

Emma Koivula, vastaava päätoimittaja, emma.koivula@otava.fiNäin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Mikäli et ole vielä tilaaja, katso tästä tarjous ja tilaa Anna!

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.
Kuukauden klubikirja

Pelon voima – Miten ikiaikainen tunne ohjaa meitä

Kesäkuun kuukauden kirja on Anna Tommolan Pelon voima – Miten ikiaikainen tunne ohjaa meitä (Atena). Eloisasti kirjoitettu tietokirja katsoo silmästä silmään pelkoa, joka voi lamauttaa – tai antaa supervoimat. On tärkeää tuntea pelon mekanismit, jotta se ei vaikuta tiedostamattomasti päätöksiimme. Miten erottaa hyödyllinen ja hyödytön pelko? Teos valaisee pelon voimaa neurotieteen, psykologian, historian ja sosiologian näkökulmista.

Annan tilaajat eli Anna-klubin jäsenet saavat latauskoodin kirjautumalla klubin sivuille.

LATAA KIRJA TÄÄLTÄ


Lahja nopeille kirjautujille

CityShoppari ilmaiseksi!

CityShoppari (arvo 14,99) tarjoaa Suomen monipuolisimmat edut. Mukana on yli 1000 etua, 300 yritystä ja 2000 toimipistettä, joista saat alennusta. Saat edun maksutta käyttöösi, kun olet kirjautunut Anna-klubiin sadan ensimmäisen joukossa kesäkuun aikana.

KATSO KAIKKI KLUBIEDUT


kesäkuun etu

30 % ale Moikon tuotteista

Moiko on kahden ystävyksen perustama yritys, joka tunnetaan erityisesti palkituista, heijastavista merinolapasista. Moikon tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista Suomessa tai lähialueilla Baltiassa.

Moiko tarjoaa kesäkuukausina klubilaisille -30% alennuksen uusimmista tuotteistaan: kesäsukista ja T-paidoista. Käytä kassalla koodia Moiko30. Etu on voimassa 31.7. saakka. (Tarjous ei koske muumituotteita)

30% ale T-paitoihin ja sukkiin (pois lukien muumituotteet)

NAPPAA ETUKOODI TÄÄLTÄ


etuasiakaskauppa

Nyt alkoi kesäale!

Tilaajien etuasiakaskaupassa 30 % alennus normaalihintaisista koruista ja laukuista.

KATSO LISÄÄ


Keho: venyttele itsesi uudeksi


Annantähti

Kuukauden arvonta

Voita Annantähti-koru

Arvomme joka kuukausi 5 Annantähti-korua (ovh. 139 e) Anna-klubiin kirjautuneiden tilaajien kesken. Tilaajana ja klubiin kirjatuneena olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Annantähti on ainutlaatuinen Anna-lehden juhlavuoden hopeakoru. Riipuksen terälehdissä on moderni, kauniisti kaareutuva muoto. Assi Arnimaa-Leinosen suunnittelemaa uniikkia hopeakorua on tehty rajoitettu ja numeroitu 7000 kappaleen erä. Ankkuriketju on säädettävissä lisälenkeillä 42-45-47 cm.


Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita ja muita annettuja tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

X