Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.4.–1.5.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Härkä 20.4.–20.5.

Tulevalla viikolla ainutlaatuiset, positiiviset ominaisuutesi erottavat sinut muista. Luota kykyihisi ja tartu rohkeasti eteesi tuleviin tilaisuuksiin. Kaikki järjestyy kyllä, kunhan vain muistat olla uskollinen itsellesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Unilla saattaa olla nyt iso merkitys. Ne voivat ohjata sinua urapolullasi ja kuljettaa kohti menestystä. Oletko valmis luottamaan intuitioosi? Se voisi auttaa sinua muun muassa merkittävien ihmissuhteiden solmimisessa.

Rapu 21.6.–22.7.

Onnenpotkun ansiosta saatat saada tilaisuuden, johon kannattaa tarttua rohkeasti. Salainen unelmasikin voi nyt toteutua yllättävän kohtaamisen seurauksena. Haaveiletko matkustamisesta? Ystävälläsi saattaa olla ehdotus, jota on vaikea vastustaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuleva viikko vaikuttaa lupaavalta. Paistattele parrasvaloissa aina sopivan tilaisuuden tullen. Suhtaudu avoimesti jännittäviinkin ideoihin ja kohtaamisiin. Niistä voi olla sinulle myöhemmin taloudellista hyötyä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ensi viikolla päässäsi suorastaan kuhisee ideoita – etenkin työelämään liittyen. Eräs yllättävä yhteistyö saattaa osoittautua menestyksekkääksi. Kun antaudut virran vietäväksi, et pety!

Vaaka 23.9.–22.10.

Ideoiden siemenistä voi versoa lopulta jotain hienoa. Saat valmiiksi erään pitkäaikaisen projektin, ja se alkaa vihdoin kantaa hedelmää. Tunne-elämässä kannattaa luottaa intuitioon, älä turhaan jarruttele.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tiimityö voi tällä viikolla osoittautua varsin kannattavaksi. Valmistaudu yllättävään ehdotukseen, josta on sinulle hyötyä tulevaisuudessa. Suhteet kukoistavat niin liike-elämässä kuin vapaa-ajallakin. Sattumanvarainen kohtaaminen saattaa johtaa romanssiin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Yrittäjähenkisyytesi on nyt liekeissä. Eräs hankkeesi voi osoittautua kullan arvoiseksi. Hio rutiinejasi vielä hieman, jotta voit hyödyntää tehokkaasti kaikki kohtaamiset ja mahdollisuudet, jotka tiellesi tulevat.

Kauris 21.12.–19.1.

Edessä on jännittävä viikko. Menestyt niin harrastuksissasi kuin sosiaalisissa suhteissakin. Lahjakkuutesi herättää ihailua, ja saatat sen ansiosta löytää uuden hienon ihmissuhteen. Ole tarkka siitä, miten pelaat korttisi!

Vesimies 20.1.–18.2.

Pidä huolta jaksamisestasi, keskity kotona oleiluun ja vapaa-aikaan ylipäätään. Työelämässä eteesi tulee kenties kiinnostava mahdollisuus, mutta mieti rauhassa, miten reagoit siihen. Nyt ei kannata hätiköidä!

Kalat 19.2.–19.3.

Sanoilla on nyt väliä, etenkin pitkillä keskusteluilla. Kun luotat omaan ääneesi rohkeasti, luvassa voi olla jännittäviä yhteistyökuvioita – sellaisia, joista saattaa olla sinulle jopa huomattavaa taloudellista hyötyä.

Oinas 20.3.–19.4.

Menestys odottaa sinua, joten nyt kannattaa suunnitella rohkeasti tulevaa ja tarttua uusiin ideoihin luottavaisin mielin. Olet kekseliäämpi ja luovempi kuin pitkään aikaa. Anna mennä!

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X