Horoskooppimerkit

Millainen olet horoskooppimerkkisi mukaan? Luonnehoroskooppi paljastaa

Oletko oivaltava vesimies, mietteliäs vaaka vai kurinalainen kauris? Luonnehoroskooppi kertoo, millaisia persoonia eri tähtimerkit ovat.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Istock

Oletko oivaltava vesimies, mietteliäs vaaka vai kurinalainen kauris? Luonnehoroskooppi kertoo, millaisia persoonia eri tähtimerkit ovat.

Oinas (21.3.-19.4.) on innostuva ja yritteliäs

Oinas on yleensä itsevarma, herkästi innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen. Kärsimättömyys kuuluu merkin suurimpiin heikkouksiin. Kaiken pitäisi tapahtua oinaan mielestä heti. Jos asiat eivät menekään oinaan mielen mukaan, hän ärsyyntyy herkästi.

Lue lisää: Oinaan luonnehoroskooppi

Härkä (20.4.-20.5.) on perusteellinen ja harkitseva

Härkä on itsepäisyyteen saakka sitkeä, perusteellinen, asiallinen, harkitseva ja kärsivällinen. Härkä osaa kuitenkin myös nautiskella elämän pienistä iloista. Härällä on kyky saavuttaa tavoitteensa. Silti hän välttää rasittamasta itseään, ehkä enemmänkin kuin olisi tarpeen.

Lue lisää: Härän luonnehoroskooppi

Kaksonen (21.5.-20.6.) on puhelias ja nopea

Vilkkaus, uteliaisuus, innostuneisuus, puheliaisuus ja nopea ajattelu ovat kaksosille tyypillisiä piirteitä. Kaksonen on koko ajan hyvin tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Hän ilmaisee nopeaälyisenä itseään helposti sekä suullisesti että kirjallisesti.

Lue lisää: Kaksosten luonnehoroskooppi

Rapu (21.6.-22.7.) on suojeleva ja hellä

Ravulla on suojeleva, äidillinen maaemon luonne. Aikansa ilmiöitä seuraten ravut osaavat niin halutessaan luoda ympärilleen turvallisen ja hellän ilmapiirin. Ravulle tyypillisiä ominaisuuksia ovat suojeluvaisto, sopeutuvuus, intuitio, hyvä muisti, huomaavaisuus ja myötätunto.

Lue lisää: Ravun luonnehoroskooppi

Leijona (23.7.-22.8.) on antelias johtajaluonne

Leijona on antelias, luova, johtamiskykyinen, elinvoimainen, arvokas ja viisas. Leijona luo itse oman arvomaailmansa ja on avoimesti ylpeä itsestään. Leijona on hyvin kunnianhimoinen ja synnynnäinen johtaja. Hän määrää ja ohjaa mielellään muiden toimintaa.

Lue lisää: Leijonan luonnehoroskooppi

Neitsyt (23.8.-22.9.) on pikkutarkka ja älykäs

Neitsyt huomaa heti, kun jokin asia ei ole kohdallaan tai oikeassa paikassa. Hän huolehtii myös itsestään, ulkonäöstään ja kunnostaan. Neitsyen tyypillisiä ominaisuuksia ovatkin arvostelukyky, äärimmäinen tarkkuus, älykkyys ja hyvä terveys.

Lue lisää: Neitsyen luonnehoroskooppi

Vaaka (23.9.-23.10.) on mietteliäs ja herkkä

Tasapainoilu, kontaktikyky, diplomaattisuus, elämänmyönteisyys ja kyky nauttia elämästä ovat vaakaihmiselle ominaisia piirteitä. Mietteliäs ja herkkä vaaka etsii tasapainoa ja harmoniaa kaikkialta. Hän kaipaa huomiota enemmän kuin muut merkit, ja joskus hänen on vaikea olla yksin.

Lue lisää: Vaa’an luonnehoroskooppi

Skorpioni (24.10.-22.11.) on syvällinen ja terävä

Skorpionit ovat hyvin kiinnostuneita elämän alkemiallisista salaisuuksista ja tutkivat innokkaina elämää suurempia mysteerejä. Skorpionit ovat syvällisiä ja teräviä. He paneutuvat perusteellisesti ja voimiaan säästämättä kaikkiin heitä kiinnostaviin asioihin.

Lue lisää: Skorpionin luonnehoroskooppi

Jousimies (23.11.-21.12.) on ahkera optimisti

Jousimiehet ovat eläinradan suuria optimisteja, jotka ovat valmiita tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksen eteen. Jokaisella jousimiehellä on oma vahva filosofiansa ja vankkumaton luottamus omiin ideoihinsa ja haaveisiinsa.

Lue lisää: Jousimiehen luonnehoroskooppi

Kauris (22.12.-19.1.) on kurinalainen ja sitkeä

Kauriit ovat sitkeitä ja kestäviä. Kauriit ovat vakavia ja kurinalaisia, he haluavat elämänsä olevan järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua. Kauriilla pitää olla konkreettinen päämäärä, jotta hän tietää, mihin on menossa ja miksi. Kauris on kärsivällinen, varovainen ja erittäin käytännöllinen.

Lue lisää: Kauriin luonnehoroskooppi

Vesimies (20.1.-19.2.) on oivaltava ja toisia ajatteleva

Vesimiehet ovat eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee vesimiehistä outoja ja usein yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta omien etujen ajamiseksi, vaikka vesimies aina ajattelee enemmän muita kuin itseään.

Lue lisää: Vesimiehen luonnehoroskooppi

Kalat (20.2.-20.3.) luottaa intuitioonsa

Kalaihmiset ovat vuodenaikansa mukaisesti hyvin herkkiä ympärillään tapahtuville mielialan muutoksille. He vaistoavat tulevia asioita, vaikka eivät pysty todistamaan aavistuksiaan todeksi. Kalat elävät omassa herkässä maailmassaan. Heidän kauttaan elämässä tapahtuu jatkuvaa heräämistä ja alitajuista kehittymistä.

Lue lisää: Kalan luonnehoroskooppi

Lue myös:

Horoskooppimerkkien pahimmat pelot – nämä asiat aiheuttavat tähtimerkillesi ahdistusta

Sinkkuhoroskooppi kertoo, millainen sinkku olet ja miten voit löytää rakkauden

Romanttinen yllättäjä, takertuja, pihtari… Tällaisia puolisoja eri horoskooppimerkit ovat

Hyvää energiaa ja tukea henkiseen kasvuun – näistä kivistä horoskooppimerkkisi saa voimaa

X