Horoskoopit

Horoskooppi: Skorpioni 24.10.-22.11.

Teksti:
Anna.fi

Skorpionit ovat hyvin kiinnostuneita elämän alkemiallisista salaisuuksista ja tutkivat innokkaina elämää suurempia mysteerejä.

Skorpioni

Tavanomainen elämä ei jaksa kiinnostaa skorpionia ja niinpä hän paremman puutteessa tekee kärpäsistä härkäsiä saadakseen elämäänsä jotain tongittavaa. Valveutuneet skorpionit vaeltavat suurina laumoina henkisiin tilaisuuksiin tai meedioistuntoihin tyynnyttämään tarvettaan päästä sisälle elämän ja kuoleman salaisuuksiin.

Skorpionit ovat syvällisiä ja teräviä. He paneutuvat perusteellisesti ja voimiaan säästämättä kaikkiin heitä kiinnostaviin asioihin. Skorpioni ei koskaan jätä mitään puolitiehen. Skorpionia kiehtoo kaikki kaukainen ja salaperäinen. Tämä ilmenee muun muassa matkoina kaukaisiin maihin ja haluna kurkottaa ihmismielen syövereihin. Viimeksi mainitussa skorpioni voi olla todellinen mestari, sillä monet hengelliset johtajat, kuten Luther, ovat olleet aurinkomerkiltään skorpioneja.

Skorpioni on hyvin tarkkavaistoinen ja hän tutkii aina, mitä pinnan alla piilee. Hän voi olla totuutta etsiessään armottoman itsekriittinen. Huomiokykyinen skorpioni tarkastelee mielellään kaikkea ihmiselämään liittyvää, myös monia tabuina pidettyjä asioita. Hän tiedostaa hyvin omat motiivinsa ja suhtautuu muihin järkevän epäilevästi. Tosin joskus epäily menee äärimmäisyyksiin ja hänen on vaikea luottaa kehenkään.

Skorpionin olemus on karismaattinen ja magneettinen ja hän vetää yleensä muiden huomion puoleensa. Hänen kiihkeä seksuaalisuutensa on valtava energialähde, mutta yksin hän voi ratkaista, käyttääkö hän luovaa voimaansa hyviin vai pahoihin tarkoituksiin.

Luonne Utelias, temperamenttinen, suora
Elementti Vesi
Hallitseva planeetta Pluto
Onnenpäivä Tiistai
Onnennumerot 7
Väri Turkoosi, opaali, obsidiaani, granaatti, karneoli, jaspis, sitriini, malakiitti, sugiliitti ja kunziitti
Onnenkivet Turkoosi, opaali, obsidiaani, granaatti, karneoli, jaspis, sitriini, malakiitti, sugiliitti ja kunziitti
Hallitsee kehossa sukuelimiä sekä paksu- ja peräsuolta
Mielenlaatu Negatiivinen, feminiininen
Temperamentti Hidas
Hyvät puolet Uudistushalu, intensiivisyys, syvällisyys
Huonot puolet Kostonhimo, salailu, mustasukkaisuus
Metalli Teräs, rauta
Eläimet Äyriäiset, hyönteiset
Kukat ja kasvit Tulppaani, ohdake, punainen ruusu, gerbera, orvokki, krysanteemi, pelargonia
Puut Tuomi, orapihlaja
Yrtit ja mausteet Aloe, humala, pähkinä, minttu, basilika, nokkonen, papaija
Aromaterapia Mustapippuri, kardemumma, kahvi, hyasintti, mänty, timjami, tuberosa, maratti
Terveys Sukuelimiin ja peräsuoleen liittyvät tulehdukset, sukupuolitaudit
Elokuvasuositus Skorpionille Secret Sunshine on oiva kärsimysnäytelmä traagisista kohtaloista ammentavalle Skorpionille.
Ruoka-aine Porkkana, valkosipuli, pippuri, purjo, paprika, parsa, inkivääri
Kuuluisia Skorpioneja Marie Antoinette, John Cleese, Hillary R. Clinton, Sean ”Puffy” Combs, Marie Curie, Jamie Lee Curtis, Danny DeVito, Leonardo DiCaprio, Fjodor Dostojevski, Calista Flockhart, Jodie Foster, Bill Gates, Anne Hathaway, Ethan Hawke, Goldie Hawn, Grace Kelly, Vivian Leigh, Martin Luther, Jenny McCarthy, Matthew McConaughey, Demi Moore, Brittany Murphy, Jack Osbourne, Kelly Osbourne, Joaquin Phoenix, Pablo Picasso, Tara Reid, Ryan Reynolds, Julia Roberts, Meg Ryan, Winona Ryder, Nicollette Sheridan, David Schwimmer, Martin Scorsese, Keith Urban, Voltaire, Owen Wilson, Neil Young
Symbolinen merkitys Skorpioni samaistetaan rämeisiin ja pinnan alla elämää kuhiseviin elottomiin vesiin. Skorpioni symbolisoi rakastajaa ja vakoojaa.
Avainsanat syvällinen, intohimoinen, intensiivinen, seksuaalinen ja voimakas

Luonne

Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden skorpioni on monelle ikuinen arvoitus. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut.

Mystinen skorpioni on koko elämänsä ajan kiinnostunut elämän suurista ja pienistä salaisuuksista. Hän pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa – eikä ehkä siksi itse ole helposti huijattavissa. Hän haluaa päästä aina pintaa syvemmälle ja niin hän yleensä pääseekin.

Skorpioni on luonnostaan oikeudenmukainen ja lojaali. Kiinteänä merkkinä hänen on vaikea unohtaa kokemiaan loukkauksia ja petoksia. Syvään juurtunut katkeruus voi estää kostonhimoisten ajatusten karkottamisen – ja kostoa hautoessaan skorpioni on kärsivällinen ja salaperäinen.

Skorpioni on hyvin ehdoton. Sitoutuessaan johonkin hän lupaa antaa kaikkensa ja myös pitää sanansa. Skorpionin täytyy tuntea tekevänsä oikein ja selkeät päämäärät ovat hänelle äärettömän tärkeitä. Myös emotionaalinen tyydytys on erittäin tärkeää. Ellei skorpioni saa sitä jollain elämänalueella, hän etsii sitä toisaalta.

Skorpioni on ehdottomasti lähempänä kyynikkoa kuin idealistia. Vaikka tunteiden ilmaiseminen on skorpionille hyvinkin vaikeaa, hän on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea rämäpää, joka tekee juuri niin kuin itse haluaa – ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.

Skorpionit ovat tarmokkaita, spontaaneita, hyökkääviä ja tunteiden osoittamisessa varsin varauksettomia – oli tuo tunne sitten rakkautta tai inhoa. He ovat myös varsin röyhkeitä ja joustamattomia sekä määräileviä ja aggressiivisia. Skorpionilla on aina menossa taistelu jotain ihmistä, asiaa tai tahoa kohtaan. He saattavat olla myös hyvin kostonhimoisia.

Erityisesti nuoren skorpionin maailma on mustavalkoinen. Asiat ja ihmiset ovat joko hyviä tai pahoja. Nuori skorpioni on ulospäin jähmeä, mutta sisällä palaa tunteiden porautuva palo. Vanhemmiten skorpionin ehdoton maailmankuva pehmenee. Toisaalta iän ja kokemuksen myötä hän voi muuttua kyyniseksi, koska suuret nuoruudenhaaveet eivät aina toteudukaan.

Raha

Skorpioni on joko hyvin äveriäs tai köyhä. Välimuotoja ei ole. Skorpioni ymmärtää, että kun tähtää korkealle, on myös aloitettava matalalta. Jos skorpioni haluaa rikastua, hän myös tekee sen! Skorpionit nimittäin rakastavat rahaa. Skorpioni ei kuitenkaan nauti pelkästä käteisestä tai säästötilin saldoista. Hän pitää myös rahalla saatavista tavaroista ja satsaa ylellisyyteen.

Ammatit

Skorpioneja kiinnostaa lääketiede ja erityisesti kirurgia, mutta myös energiahoidot ja luonnonlääkintä. He ovat myös kiinnostuneita kaikesta fysiikkaan ja kemiaan liittyvästä. Heidän intohimonsa mystiikkaan ja mytologiaan saavat heidät tutkimaan okkultismia ja muinaisia taruja.

Skorpioni sopii hyvin muiden merkkien kaihtamiin töihin, joissa näkee elämän raadollisuutta, kuten kuolemaa, väkivaltaa, seksuaalirikoksia, suurkatastrofeja, mielenterveysongelmia ja talousrikoksia. Siksi esimerkiksi poliisi tai vakooja ovat hyviä ammatteja skorpioneille.

Myös ammattiyhdistysasiat ovat skorpionin omaa aluetta. Skorpionissa on runsain mitoin soturiluonnetta, joten armeija sopii hänelle hyvin työnantajaksi. Joillakin skorpioneilla on hyvin kehittyneet kädentaidot, ja he voivat viihtyä rakennusalalla, puuseppinä, putkimiehinä tai vaikkapa korusuunnittelijoina. Teurastaja on perinteinen skorpioniammatti.

Taiteellisia merkin edustajia löytyy myös yllin kyllin, heidän ilmaisunsa on yleensä intensiivistä ja joskus synkän raadollistakin. Jotkut Skorpionit ovat varsin yhteiskunnallisesti suuntautuneita, mutta varsinaista poliittista uraa enemmän heitä kiinnostaa politiikan tutkimus, salaliittoteoriat ja kaikenlaisten väärinkäytösten paljastaminen. Skorpioni sopii hyvin tutkivaksi journalistiksi. Liike- ja rahamaailmassa skorpioni pärjää myös erinomaisesti. Hänen ominta aluettaan on muiden rahojen pyörittely, joka onnistuu esimerkiksi taloushallinnoissa, säätiöissä, pankeissa, pörsseissä ja vakuutuslaitoksissa.

Tavat

Skorpionille vaihtoehtoja on aina vain tasan kaksi: kaikki tai ei mitään. Hän tonkii mielellään kaikkea ihmissuhteisiin liittyvää lokaa, paljastaa väärinkäytöksiä, salaliittoja, salaisuuksia ja ihmisten pimeitä puolia. Kuolemasta ja kivusta puhuminen ei pelota häntä ja hän saattaa tuntea suoranaista viehtymystä kauhuun. Hänellä on myös taipumusta mystiikkaan, ja vaikka hän ei  yliluonnollisista kokemuksistaan puhuisikaan, niin luultavasti hänellä on ollut niitä.

Skorpioni ei kerro mielellään muille ajatuksiaan ja hän tuntee olonsa hyvin tukalaksi tilanteissa, joissa hänen on pakko paljastaa henkilökohtaisia asioita itsestään. Hän ei kuitenkaan epäröi udella muiden salaisuuksia ja nauttii saadessaan tilaisuuden esittää johdattelevia kysymyksiä.

Skorpioni tuntee kaiken voimakkaasti, mutta hän haluaa pitää tunteensa kurissa. Hän masentuu, jos hänellä ei ole mitään tekemistä, sillä hän kaipaa vilkasta, toiminnantäyteistä elämää.

Terveys

Skorpionia vaivaavat tavallista useammin virus- ja bakteeriperäiset sairaudet. Hänen viriili seksuaalisuutensa näkyy hänen terveydessään altistaen hänet sukupuolielinsairauksille ja sukupuolitaudeille. Virtsarakon ja peräsuolen tulehdukset saattavat myös vaivata häntä. Voimakkaat tunteenpurkaukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä kohonneena onnettomuusalttiutena.

Ruoka

Koska Skorpioni-ihmiset ovat äärimmäisyysihmisiä, heidän ruokailutottumuksensakin seuraavat samoja latuja. Jotkut heistä ovat varsinaisia terveysintoilijoita ja ruokafanaatikkoja, toiset viis veisaavat ruoka-aineympyröistä. Jonkinlaisen keskitien kulkeminen olisikin Skorpioneille kaikkein viisainta.

Jos Skorpioni sattuu innostumaan terveellisestä elämäntavasta ja liikunnasta, hänestä tulee helposti fanaatikko. Kiihkoilu rasittaa lähimmäisiäkin, sillä silloin hänestä tulee käännyttäjä ja ylipuhuja. Hänen pitäisikin muistaa vanha viisaus: ”Se, mikä sopii äidille, ei välttämättä sovi tyttärelle”.

Koska skorpionilla on voimakas tahto, hän pystyy elämään erittäin kurinalaisesti niin halutessaan. Moni skorpioninainen suosii säännöllisesti paasto- ja mehupäiviä. Näin hän hoitaa linjojaan ja yleensä onnistuukin.

Skorpionin kannattaisi suosia vihanneksia, marjoja, kokojyväviljatuotteita, sieniä, äyriäisiä ja kalaa. Rasvaisen lihan ja kahvin käyttöä hänen pitäisi puolestaan vähentää. Ruokansa Skorpionin kannattaa maustaa tulisilla mausteilla, sillä niillä on kiistatta tulehdussairauksia estäviä ominaisuuksia. Koska Skorpioni on taipuvainen infektiotaudeille, hänen kannattaisi panostaa terveyteensä.

Skorpionille sopivat yrtit, kasvit ja marjat

  • Sipulikasvit: kaikki sipulit ovat mitä mainiointa ruokaa skorpioneille, sillä ne ehkäisevät tunnetusti tulehdussairauksia. Lisäksi niillä tiedetään olevan verenkiertoa ja sydäntä vahvistavia ominaisuuksia.
  • Nokkonen: sopii erinomaisesti skorpionille. Se vaikuttaa edullisesti moniin tulehdussairauksiin. Tehokas vaikutus sillä on myös yskään ja nuhaan. Hunajalla maustettu nokkostee on hyvänmakuinen ja tehokas flunssalääke.
  • Papaija: trooppinen kasvi, jota tavataan lähes kaikkialla tropiikissa. Siitä käytetään lehdet ja hedelmät. Papaijalla on erinomainen vaikutus moniin sairauksiin. Se vaikuttaa muun muassa ummetukseen, maksan vajaatoimintaan ja suolistovaivoihin.
  • Basilika: tunnetuin maustekasvina, mutta se on myös hyvä lääkekasvi. Basilikatee on tehokas flunssan hoitoon. Se vaikuttaa lisäksi suotuisasti yskään ja vatsakouristuksiin.
  • Muita hyviä kasveja skorpionille ovat mustapippuri, sinappi, piparjuuri, punapippuri, kataja, timjami, rosmariini, retiisi, reitikka, herkkusieni, kuusi, raparperi ja selleri.

Pluto skorpionissa

Skorpionin hallitseva planeetta Pluto edustaa jälleensyntymisen ehdotonta filosofiaa. Aina, kun jokin uusi alkaa, täytyy jonkin myös kuolla pois. Skorpioneilla on planeettansa velvoittamina alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään. Pinnallinen elämä ei mahdu skorpionin käsitysmaailmaan. Tästä syystä vähänkään paikoilleen pysähtynyt skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilpistä itseään kohtaan. Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.

Harrastukset

Skorpioni harrastaa kaikkea yliluonnolliseen ja luonnottomaan liittyvää. Hän rakastaa harrastuksia, joissa saa ratkoa mysteerejä. Tällaisia harrastuksia ovat esimerkiksi arkeologia, salapoliisiromaanien lukeminen sekä psykologia. Skorpionit rakastavat myös autourheilua. He voivat viettää rakkaan autonsa parissa tuntikausia kiillottaen ja hoitaen autoaan. Skorpionin mielestä upeassa, hyvin puunatussa autossa on jotain yliluonnollista.

Ulkomuoto

Tyypillinen skorpioninainen on tulinen ja hyvin tietoinen seksikkyydestään. Hänellä on magneettinen katse ja kurvikas, voimakas vartalo. Skorpionilla sanotaan olevan kuudes aisti, ja hän osaa lukea muiden ajatuksia, mikä tuntuu joistakin ihmisistä pelottavalta.

Skorpionin paras tuntomerkki on hänen olemuksensa. Asenne ratkaisee: vaikka skorpionit muutoin ovat ehkä vaatimattoman, joskus ehkä hieman kolhon näköisiä, heidän voimakas luonteensa saa ulkomuodonkin näyttämään upealta, jos hän vain itse niin haluaa.

Skorpioninainen uhkuu itsevarmuutta ja itsehillintää. Hänen sisällään voi vallita oikea tunteiden myllerrys, mutta hän varoo näyttämästä sitä ulospäin. Mietteliäs ja intuitiivinen skorpioni pohtii mielellään syvällisiä aiheita, eikä hän kestä pinnallista ajattelua ja käytöstä. Hän ottaa täyden vastuun teoistaan eikä kuuntele kenenkään määräyksiä.

Tyyli

Alusvaatteet ovat skorpionin juttu, vaikka vain harvat ja valitut saavat ne nähdä. Skorpionin pukeutuminen voi olla kahden ääripään välillä: joko tiukan kontrolloitua ja taustaan piiloutuvaa tai dramaattisen viettelevää.

Skorpioni verhoutuu usein mustaan. Tyylejä hänellä on useita erilaisiin tarpeisiin: pikkumusta cocktailasu, goottitytön kaapu tai pitkä teurastajan nahkatakki. Skorpioni kyllä hallitsee pukeutumisessaan särmän! Hänen ehdottomat asusteensa ovat korsetti ja aurinkolasit.

Seuraelämä

Skorpioni on aina joko hyökkäys- tai puolustuskannalla. Tämän piirteen vuoksi lienee selvää, että hänen elämänsä yhteisössä ei ole kovinkaan seesteistä tai tasaista. Teräväkielisenä ja aggressiivisena ihmisenä hän on vaarallinen vihollinen, joka pystyy ihan mihin tahansa. Ystävänä skorpioni on uskollinen ja puolustaa perhettään ja ystäviään viimeiseen hengenvetoon saakka.
Koska skorpioni on älykäs, uhrautuvainen ja määrätietoinen, häntä seurataan usein sokeasti. Hänen uhrautuvaisuutensa voi kuitenkin ajaa hänet taloudellisiin ongelmiin. Skorpionia myös pelätään hänen aggressiivisuutensa ja piikikkään kielensä vuoksi.

Rakkaus

Vaikka skorpioninainen on oikea sisupussi, hän on samalla äärimmäisen naisellinen: tämä ainutlaatuinen yhdistelmä erottaa hänet muista naisista. Skorpioninainen saattaa olla hyvin valikoiva etsiessään kumppania. Hän on dominoiva ja itsevarma, hän haluaa pysyä tunteidensa herrana. Oikean miehen löydettyään hän uskaltaa kuitenkin paljastaa sisimmät tunteensa.

Parisuhde skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan skorpionin haasteeseen. Skorpioni on todella omistushaluinen, mutta omistautuu myös itse rakkaimmilleen samalla intensiteetillä. Skorpioni kaipaa suunnattomasti hellyyttä ja huomiota osakseen, eikä oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi.

Koska skorpionit ovat taipuvaisia mustasukkaisuuteen, heidän olisi hyvä opetella luottamaan puolisoonsa. Skorpioni jakaa puolison kanssa elämänsä henkisen, fyysisen ja taloudellisen puolen. Hän on valmis taistelemaan avioliittonsa puolesta. Vuosien mittaan suhde vain paranee.

Skorpionivaimo on tarkka, nokkela ja kunnianhimoinen. Hänellä on riittävästi tarmoa yhdistää ura ja perhe-elämä onnistuneesti. Parisuhteet muodostuvat usein myös valtataisteluksi. Nuori skorpioni voi lisäksi olla suhteissaan hyvin kaksinaismoralistinen: hän itse on huolettomasti uskoton, mutta kumppanin tulisi olla hänelle sataprosenttisen lojaali. Parhaimmillaan skorpioni on kuitenkin kumppanina iloinen, eroottinen, aistillinen ja intohimoinen. Hän arvostaa itsensä kaltaisia ominaisuuksia myös muissa ihmisissä: energisyyttä, rohkeutta ja uskallusta sanoa omat mielipiteensä. Kumppanilla saa mielellään olla myös oma tahto, myötäilijä ei skorpionia kovin kauan kiinnosta.

Seksi

Skorpionit ovat aistillisia ihmisiä, jotka nauttivat suuresti ruumiillisista iloista: he eivät saa tarpeekseen kumppaninsa ruumiillisesta kauneudesta. Heidän elämäänsä ja mieltymyksiään säätelee fyysinen vetovoima ja alkukantaisuus, he rakastavat rajusti, raa’asti ja intohimoisesti. Skorpionit ovatkin täydellisiä rakastajia rakastaen voimakkaasti ja palavasti – siitä huolimatta he ovat uskollisia puolisoilleen.

Kun skorpioni rakastuu, tulee hän välittömästi asettamaan peliin seksuaalisen vetovoimansa, joka helposti hämää toisen osapuolen lähtemään leikkiin liian heppoisin perustein. Se ei kuitenkaan ole koskaan viisasta, sillä kun skorpionille antaa ruumiinsa, menee siinä samassa kaupassa sielu ja henki niin että heilahtaa.

Skorpioni rakastelee aina tosissaan ja kaikkensa antaen. On siis turha ihmetellä, kuinka helppoa skorpioniin on ihastua ja rakastua. Rakkauden ja eroottisen latauksen säilyminen edellyttää täydellistä sitoutumista tähän suhteeseen ja lisäksi oman vapautensa ehdotonta säilyttämistä. Skorpioni kyllästyy huomattavasti muita merkkejä nopeammin marionetteihin – ja kun skorpioni kyllästyy, niin olo käy uskomattoman ankeaksi molemmille osapuolille.

Skorpioninaisen kanssa haasteena

Skorpioninainen tuntee vetoa valtaan, joten miehellä olisi hyvä olla sellaista – joko luontaisesti tai työnsä puolesta. Miehen toisena haasteena on skorpioninaisen vahva oma tahto, joten jos luulet voivasi ohjailla häntä, unohda koko juttu.

Kuinka käsitellä Skorppioninaista?

Koska skorpioninaisella on vahva intuitio ja taito lukea ihmisten ajatuksia, miehen ei kannata yrittää salata skorpionilta mitään. Jos yrität voittaa hänet puolellesi vallalla, jota sinulla ei ole, hän kyllä aistii sen.

Jos kohtelet skorpionia hyvin, hän palkitsee sinut lojaalisuudellaan, mutta jos petät hänen luottamuksensa, skorpioni ei ikinä anna sitä sinulle anteeksi.

Skorpioninaisen kanssa treffeillä

Jos viet skorpioninaisesi ulos syömään, tee tilanteesta mahdollisimman romanttinen. Koska skorpionin elementti on vesi, olisi täydellistä, jos ravintola sijaitsisi sen ääressä. Työnnä illallisen aikana salavihkaa hänen syliinsä kirjekuori, jossa on asuntosi avain ja kartta sinne. Skorpioni ihastuu salaperäiseen vaivannäköösi!

Jos haluat antaa hänelle lahjan, osta joku viettelevä, myskinen tuoksu. Skorpioni rakastaa roolipelejä, koska hänessä on vakoojan vikaa, joten esimerkiksi ranskalaisen sisäkön asu on myös hyvä lahjavalinta.

Skorpioni ystävänä

Skorpionilla on hyviä ystäviä hyvin monenlaisilta elämänaloilta, sillä hän kaipaa älyllisiä ja emotionaalisia virikkeitä. Skorpioni on antelias, vieraanvarainen ja hauska ystävä. Voit luottaa siiten, että skorpioniystäväsi säilyttää salaisuudet. Hänellä on todennäköisesti omiakin salaisuuksia, joten hän ymmärtää luottamuksen tärkeyden. Skorpioni on äärettömän uskollinen ja sitoutunut ystävyyteen, hän tekee kaikkensa saadakseen sen toimimaan.

Skorpioni omistautuu täydestä sydämestään niille ihmisille, jotka hän on kelpuuttanut ystävikseen. Hän puolustaa ja huolehtii ystävistään oman hyvinvointinsa uhalla, mutta on heitä kohtaan omistava ja mustasukkainen. Muut ihmiset ovatkin sitten skorpionille täysin yhdentekeviä.

Skorpioni puolisona ja vanhempana

Skorpioni on harvoin valmis avioitumaan kovin nuorena. Hän haluaa ensin huvitella aikansa – ennen avioliiton solmimista monet skorpionit ovat uskottomia kumppaneilleen. Naimisiin mentyään useimmat skorpionit ovat kuitenkin hyvin uskollisia ja rakastavia puolisoita ja he tukevat kumppaniaan tarmokkaasti.

Skorpionit ovat taipuvaisia mustasukkaisuuteen ja heidän olisikin hyvä opetella luottamaan puolisoonsa. Skorpioni jakaa puolison kanssa elämänsä henkisen, fyysisen ja taloudellisen puolen ja hän on valmis taistelemaan avioliittonsa puolesta. Vuosien mittaan suhde vain paranee.

Skorpionivaimo on tarkka, nokkela ja kunnianhimoinen. Hänellä on riittävästi tarmoa yhdistää ura ja perhe-elämä onnistuneesti.

Skorpioni saattaa olla vanhempana hyvin ankara, hän odottaa, että lapset menestyvät elämässään. Toisaalta hän myös palkitsee jälkikasvunsa avokätisesti silloin, kun siihen on aihetta. Hän osaa myös vaistota heidän pienimmätkin tarpeensa. Kaiken kaikkiaan skorpioni on rakastava ja kannustava äiti tai isä ja on aina läsnä silloin, kun hänen lapsensa häntä tarvitsevat.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Millainen olet horoskooppimerkkisi mukaan? Luonnehoroskooppi paljastaa

X