Horoskooppimerkit

Horoskooppi: Kaksoset 21.5.-20.6.

Vilkkaus, uteliaisuus, innostuneisuus, puheliaisuus ja nopea ajattelu ovat kaksosille tyypillisiä piirteitä. Kaksonen on levoton ja liikkuva mutta sopeutuu juuri siksi vaivatta uusiin olosuhteisiin.

Teksti:
Anna.fi

Vilkkaus, uteliaisuus, innostuneisuus, puheliaisuus ja nopea ajattelu ovat kaksosille tyypillisiä piirteitä. Kaksonen on levoton ja liikkuva mutta sopeutuu juuri siksi vaivatta uusiin olosuhteisiin.

Kaksonen on koko ajan hyvin tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Hän ilmaisee nopeaälyisenä itseään helposti sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kaksosilla on kuitenkin eräs joskus jopa ylitsepääsemättömäksi muodostuva perusongelma: keskittymiskyvyn puute. Sen lisäksi heillä on taipumusta huonoihin hermoihin, joten aika ajoin kaksosen elämä voi olla varsin tukalaa ja rasittavaa. Tällöin hänen tulisi pyristellä pois liian rasittavista ihmissuhteista ja levätä riittävästi. Vain siten hän saa jälleen itsensä kuntoon.

Luonne

Kaksonen on eläinradan ohjus, joka voi toimia yhtäaikaisesti monella eri alueella. Sisäinen polte ajaa heitä jatkuvasti eteenpäin, eivätkä he viihdy kauaa paikoillaan. Rauhattomuus ja levottomuus kuuluvatkin merkin ominaisuuksiin, samoin kuin koko iän kestävä uteliaisuus ja halu tutustua uusiin asioihin. Siksi kaksosen elämä voi olla hyvin vaihtelevaa ja siinä voi olla suuria nousuja ja laskuja. Kaksonen vaihtaa esimerkiksi työpaikkaa, asuntoa ja kumppania keskimääräistä useammin.

Luova mielikuvitus on kaksosen parhaimpia puolia. Mielikuvitus tekee hänen puheestaan varsin eloisan ja vilkkaan. Kaksosen jutustelua onkin aina miellyttävä kuunnella. Kaksosella on myös lähes kaikista asioista syvällinen ja loppuun saakka ajateltu mielipide. Kaksonen on älykäs ja hyvä keskustelija.

Kaksosen huonoihin puoliin kuuluu mutkikas ja kaksijakoinen luonne, jonka takia hänestä voi saada täysin vastakohtaisia vaikutelmia tilanteesta riippuen. Pohjimmiltaan kaksonen on rehellinen ja vilpitön, mutta mukautuvaisuutensa vuoksi hänestä saattaa saada sellaisen vaikutelman, että hän on juonitteleva ja epärehellinen.

Lue myös: Kaksosen yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Raha

Kaksonen on yksi eläinradan huonoimmista rahankäyttäjistä. Tämä johtuu lähinnä siitä, että hän on parantumaton impulssiostaja ja voi tehdä ostoksia, joita ei todellisuudessa tarvitse. Hänen aika ajoin viettämänsä vapaa ja suunnittelematon elämä vaatii myös rahaa.

Kaksonen ei kuitenkaan koskaan stressaa rahasta, eikä laske pennejään. Hän käyttää surutta kaikki eurot, joita pankkitilillä kulloinkin sattuu olemaan.

Ammatit

Työnteko voi olla kaksoselle ongelmallista, sillä uteliaana luonteena hän melko helposti kyllästyy tehtäviin, jotka muuttuvat rutiiniksi. Hänellä pitäisikin olla työ, joka antaa jatkuvasti haasteita ja kynnyksiä ylitettäväksi.

Ajattelu tuottaa kaksoselle suurta mielihyvää ja siksi hän onnistuu parhaiten tehtävissä, joihin kuuluu pohtimista ja asioiden edelleen kehittämistä, älykkyyttä, loogista ajattelua, kekseliäisyyttä, viestinnän taitoja, sosiaalisuutta, sopeutuvuutta ja puolueettomuutta. Kaksonen on usein on myös kirjallisesti ja kuvallisesti lahjakas. Kaikki ammatit, joissa näitä kykyjä tarvitaan sopivat kaksosille erityisen hyvin.

Liikenne ja matkailu ovat myös kaksoselle sopivia aloja. Tyypillisesti kaksoset ovat toimittajia, kirjailijoita, diplomaatteja, markkinointipäälliköjä, puhelinmyyjiä, myyjiä, kaupustelijoita tai asiakaspalvelun ammattilaisia, juontajia tai muita puhetyöläisiä. Myös sihteeri, opettaja, tutkija, insinööri, ohjelmoija, tulkki, autonkuljettaja tai vaikkapa rallikuski ovat mahdollisia ammatteja kaksosille. Musikaaliset kaksoset ovat usein taitavia sanoittajia. Niin politiikassa kuin teatterissakin tarvitaan hyvää ulosantia, joten kaksoset pätevät usein myös näillä aloilla.

Ketteryytensä, nokkeluutensa ja keinottelutaitojensa ansiosta kaksoset olisivat myös hyviä varkaita.

Tavat

Kaksonen on loistava puhuja. Myös silloin, kun hän ei pysy totuudessa: hän pystyy helposti houkuttelemaan muut myöntymään asioihin, joita he eivät oikeasti haluaisi tehdä. Lisäksi hän onnistuu jälkeenpäin vielä puhumaan päät pyörryksiin niin hyvin, ettei hänelle osaa olla edes vihainen.

Kaksosen tunnistaa helposti vilkkaasta ruumiinkielen käytöstä: hänen suu ja kätensä käyvät koko ajan. Kaksonen on kännykän suurkäyttäjä.

Muuttuvana ilman merkkinä kaksonen edustaa kaikkea mukautuvaista ja joustavaa, mutta myös hajanaista ja päättämätöntä. Kaksonen on hyvin sosiaalinen ja ennakkoluuloton, mutta myös meluisa ja kovaääninen.

Terveys

Herkästi ja nopeasti reagoiva kaksonen on altis psykosomaattisille sairauksille, sillä hermojärjestelmä on hänen heikko kohtansa. Siksi stressi on hänelle myrkkyä. Kaksosen tulisikin välttää kaikkea hermostoa rasittavaa, esimerkiksi valvomista, liiallista työntekoa ja hermostoa kiihottavia nautintoaineita. Lisäksi astma, keuhkoputkentulehdus ja muut hengityselimistöön liittyvät sairaudet ovat heille tyypillisiä.

Myös ahdistukset ja masennus saattavat olla kaksosille mahdollisia. Silloin heidän on vetäydyttävä täydelliseen lepoon ja hoidettava itseään hyvin. B-vitamiinikuuri on myös silloin avuksi.

Kaksosten tulisi pitää itsestään ja terveydestään huolta, sillä nopean elämänrytminsä vuoksi hän saattaa polttaa itsensä loppuun jo varhain. Kaksosen olisikin hyvä muistaa, että kolmessakymmenessä vuodessa ehtii vähän, viidessäkymmenessä enemmän ja kahdeksassakymmenessä vieläkin enemmän!

Ruoka

Kaksonen ei yleensä ole erityisen kiinnostunut ruoasta. Gastronomia ja dieetit ovat hänelle kaukaisia käsitteitä. Yleensä Kaksonen on sekaravinnon syöjä, joka viis veisaa terveellisestä ruoasta tai säännöllisistä ruokailuajoista.

Tavallisesti kaksonen ravitsee itsensä melko makealla ja rasvapitoisella ruoalla, mikä iän myötä saattaa johtaa ylipainoon. Melko monet kaksoset ovat vanhemmiten tukevia.

Kaksosten pitäisi paneutua ravitsemuskysymyksiin terveytensä takia. Järkevällä ja kevyellä ruokavaliolla he pystyvät melko vaivatta hankkiutumaan eroon liikakiloista ja samalla edistämään yleistä hyvinvointia. Kaksosen ruokavalioon tulisi kuulua runsaasti kokojyväviljaa, vihanneksia, marjoja, hedelmiä ja kalaa. Myös maitotuotteita kaksonen voi nauttia kohtuudella, ellei laktoosi-allergioita ole.

Kaksosen tulisi vältellä kahvia ja väkeviä viinoja. Ne ovat vahvemmillekin merkeille runsaasti käytettyinä vaarallisia ja kaksosen kannattaisi luopua niistä kokonaan. Sen sijaan kohtuulliset olut-, siideri- tai viinimäärät eivät hetkauta kaksosta suuntaan tai toiseen.

Merkurius kaksosissa

Kaksosten hallitseva planeetta on Merkurius, joka on tiedonvälityksen kosminen komeetta. Se sukkuloi tietoisen ja alitajuisen maailman välillä pelkoa tai epävarmuutta tuntematta. Useimmiten kaksosen voikin tunnistaa Merkuriuksen suomista puhelahjoista ja ainutlaatuisesta kyvystä sopeutua uusiin ja arvaamattomiin tilanteisiin. Tuskin löytyy sellaista paikkaa tai tilannetta, jossa kaksonen jäisi sanattomaksi. Joskus yhteys löytyy vasta kymmenien kevyiden aasinsiltojen välityksellä, mutta se ei tunnu kaksosia häiritsevän. Kun puhuu riittävästi, niin ainakin joskus osuu oikeaan. Liika puhuminen ja selittäminen muodostuvat joskus suoranaiseksi ongelmaksi monille kaksosille, jotka lopulta itsekin eksyvät luomaansa sanojen ja käsitteiden viidakkoon.

Harrastukset

Kaksonen harrastaa tällä viikolla maalausta ja ensi viikolla pikajuoksua: hän ei jaksa keskittyä yhteen asiaan pitkään. Koska kaksoset ovat verbaalisesti lahjakkaita, he pitävät lukemisesta ja kirjoittamisesta. Nämä ovat niitä harvoja asioita, joihin kaksonen ei kyllästy koskaan. Tiedonvälittäminen on hänen rakkain harrastuksensa, ellei jopa työnsä. Hän välittää tietoa kirjoittaen (vaikkapa päiväkirjaa pitäen), puhuen tai tulkiten koko elämänsä ajan.

Ulkomuoto

Naispuolinen kaksonen on yleensä pitkä ja hoikka. Hänellä on kirkkaat silmät ja valpas katse. Kaksosnainen kävelee nopeasti pienin ja sievin askelin. Jutellessaan muiden kanssa hän elehtii vilkkaasti ja uteliaisuuden loiste heijastuu usein hänen kasvoiltaan. Kaksonen hymyilee paljon ja usein. Hän on lähes aina raikkaan ja terveen näköinen: kaksoset vanhenevat muita merkkejä hitaammin, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Tyyli

Kaksonen pukeutuu muodinmukaisesti, sillä hän yrittää siten taistella ennenaikaista vanhenemista vastaan. Kaksosen pukeutuminen on tyylikästä, mutta käytännöllistä. Hän pitää väreistä ja vaihtelusta: värejä voi olla laidasta laitaan ja tyylejäkin on monia. Ne voivat vaihdella päivän fiiliksen mukaan.

Monet kaksoset ovat erittäin trenditietoisia ja omaksuvat uusimmat villitykset nopeasti. Asusteissa sormukset, korvakorut ja rannekorut ovat kaksosen mieleen. Usein kaksonen laittaa ylleen ne kaikki samalla kertaa, eikä häntä haittaa, vaikka ne eivät olisi samaa tyyliä. Kullakin korulla on kaksosen mielestä oma viestinsä tai tarinansa kerrottavanaan.

Seuraelämä

Itsenäinen kaksosnainen rakastaa aktiivista seuraelämää: ystävät ja juhlat ovat erittäin tärkeitä hänelle. Ei liene olemassa niin pieniä kissanristiäisiä, etteikö kaksonen niihin mielellään suunnistaisi. Lisäksi matkustelu tuottaa hänelle suurta mielihyvää.

Kaksonen on synnynnäinen diplomaatti ja täynnä älykkäitä päähänpistoja, joihin hän on soveltanut oppimiaan asioita. Minne tahansa kaksosen tie viekin, hänet otetaan ilolla vastaan, sillä kaksosten seurassa ei ole koskaan tylsää. Hän saa ikävystyttävimmätkin kestit muuttumaan mielenkiintoisiksi tarinoinnillaan ja erinomaisella keskustelutaidollaan.

Rakkaus

Kaksonen on ystävällinen ja mainio kumppani, mutta ikuisena flirttailijana erittäin ailahtelevainen. Kaksosnainen on romanttinen, mutta hänellä voi olla useita suhteita, ennen kuin hän löytää sellaisen miehen, jonka kanssa on valmis menemään naimisiin.

Kaksosen suurin haaste on oppia kuuntelemaan ja pitämään suunsa kiinni ainakin kymmenen sekuntia sen jälkeen, kun toinen on lopettanut oman osuutensa. Näin hän ei tule heti jyränneeksi uutta tuttavuuttaan.

Kaksonen ihastuu hyvin helposti. Sen sijaan pitkien ihmissuhteiden hoitaminen voi tuottaa hänelle ongelmia. Siksi kaksosen rakkauselämä voi olla vaihtelevaa ja kiemuraista. Merkin nimi jo paljastaa kaksosen ominaislaadun: kaksijakoisuuden. Tämä on kaksosen syvin ongelma myös rakkauselämässä, sillä tällöin ihminen ei aina tiedä itsekään, mitä haluaa. Toisaalta vapautta ja rentoa menoa, toisaalta turvallisuutta ja läheisyyttä. Kun molempia on lähes mahdoton saada samanaikaisesti, niin kaksonen joutuukin lopulta tekemään päätöksensä ja valitsemaan vapauden ja sitoutumisen väliltä.

Kaksonen rakastuu vain kerran, pari elämässään. Kun se sitten tapahtuu, hän on onnensa kukkuloilla. Silti hän saattaa kyllästyä kumppaniinsa melko nopeasti. Kaksosen tulisikin tarkastella omia motiivejaan ja ajatuksiaan kriittisesti.

Elämä kaksosen kanssa on vauhdikasta. Jos haluaa pysyä ajan hermolla, on syytä valita kumppanikseen tämän merkin edustaja. Kaksosen kanssa elävän on kuitenkin syytä muistaa, että tämän merkin edustajat tarvitsevat oman vapautensa. Liika holhoaminen ja mustasukkaisuus ahdistavat heitä ja tuottavat vain riitoja. Siksi avoin keskustelu vastuusta ja vapaudesta on paras ratkaisu konfliktien välttämiseksi.

Lue myös:
Tällaisen miehen kaksosnainen haluaa
Millaisen naisen kaksosmies haluaa?

Seksi

Kaksonen on rakastajana hauska, eläväinen, flirttaileva, pinnallinen ja huikentelevainen. Kaksosen seksuaalinen käyttäytyminen on yhtä arvaamatonta kuin hänen muukin toimintansa. On aivan turha yrittää päätellä kaksosen intohimosta hänen kiinnostuksensa määrää. Kaksonen on seksuaalisesti värikäs tyyppi, ja häntä ei huijata eroottisella osaamisella sänkyä pidemmälle.

Rakasteleminen kaksosen kanssa on parhaimmillaan sukellus tuhansien variaatioiden suloiseen sekamelskaan, joka ei koskaan toistu samanlaisena. Kaksonen liikkuu erotiikan maailmassa sujuvasti henkisen ja fyysisen tyydytyksen välimaastossa ja jättää taakseen monia särkyneitä sydämiä ennen kuin löytää sen oikean.

Kaksosnaisen kanssa haasteena

Koska kaksosnainen on aina kiireinen, hänellä on taipumusta unohdella asioita tai tapaamisia. Kenellä tosin ei olisi hänen elämäntyylillään? Kaksosnainen tekee enemmän yhden viikon aikana kuin suurin osa meistä kuukaudessa!

Miehen haasteena on pysyä kaksosnaisen listalla numero ykkösenä. Tämä onkin vaikea tehtävä, sillä mies joutuu kilpailemaan jatkuvasti kaksosen aktiviteettien, ystävien ja ihailijoiden kanssa.

Kuinka käsitellä kaksosnaista?

Kaksosnainen rakastaa vilkasta keskustelua tai väittelyä. Miehen, joka deittailee kaksosnaista, tulee olla selvillä siitä, mitä taiteessa, teknologiassa, elokuvissa ja kirjamaailmassa kulloinkin tapahtuu. Siten hän voi ehdottaa treffejä esimerkiksi tunnelmalliseen kahvilaan, jossa voi keskustella kaksosen kanssa näistä aiheista.

Koska kaksosen merkki liittyy kommunikaatioon, miehen kannattaa vakuuttaa kaksosnainen siitä, että hän voi selvittää kaksoselle parhaan kytkydiilin uutta kännykkää varten, kun hän sellaista tarvitsee. Huomaat myöhemmin, että kaksosnainen todella arvostaa sinua huomaavaisuutesi takia, jos noudatat näitä neuvoja.

Kaksosnaisen kanssa treffeillä

Kaksonen viihtyy kirjakaupoissa ja rakastaa painettua sanaa, joten hänet kannattaa viedä hyvään kirjakauppaan, jossa soitetaan musiikkia. Jos kaksosnainen on juuri hankkinut uuden kannettavan, mies voi ehdottaa hänelle, että voisi asentaa siihen uuden käyttöjärjestelmän kaksosen puolesta. Tämä edellyttää tietenkin, että miehellä on kokemusta ja tietotaitoa tietokoneista.

Osta kaksosnaisellesi lahjaksi uusi kännykkä tai piippari, jossa on ääniviesti-ominaisuus. Näin voit soitella hänelle tai jättää vastaajaan seksikkäitä viestejä. Vastaavasti mies voi antaa hänelle lahjaksi matkan kahdelle johonkin eksoottiseen paikkaan, jossa kaksonen ei ole aiemmin käynyt (muista varmistaa, että kohteessa on kulttuuriaktiviteetteja sekä vilkas yöelämä!). Jos sinulla ei ole paljon rahaa käytettävissäsi, meilaa kaksosnaisellesi pikkutuhma rakkausviesti ja voit olla varma, että hän ihastuu luovuudestasi.

Kaksonen on kaikista merkeistä sanallisin, joten hänen vahvan ja rikkaan mielikuvituksensa imarteleminen ja stimuloiminen on varmin tie voittaa hänen sydämensä. Voit esimerkiksi kuiskailla hänelle sängyssä tarinoita, joita olet lukenut tai keksinyt itse. Lue hänelle ääneen klassisia novelleja, äläkä epäröi tuoda huumoria sänkyyn. Kaksonen on hyvin monipuolinen merkki kaikessa, joten muista variaatio myös rakasteluasennoissa – kaksonen on varmasti halukas kokeilemaan kaikkea ainakin kerran.

Kaksonen ystävänä

Kun ystävystyy kaksosen kanssa, on tärkeä muistaa hänen voimakas sosiaalisuuden ja keskustelun tarpeensa. Jos tämä osa ystävyydestänne toimii, niin kaiken muun pitäisi sujua luonnostaan. Kaksosen merkeissä syntyneet ovat ylpeitä siitä, että heillä on ympärillään mielenkiintoisia ystäviä. He ovat halutessaan hyviä kuuntelijoita ja heistä on ihanaa synnyttää uusia ideoita ja mielenkiinnonaiheita.

Lue myös: Kaksonen ystävänä

Kaksonen puolisona ja vanhempana

Kaksonen on onnellisin löydettyään kumppanin, joka kaipaa vaihtelevaa elämää hänen itsensä tavoin. Vakaata elämää ja rutiineja arvostavat ihmiset eivät välttämättä pysy kaksosen vauhdissa.

Kaksosen ei kannata mennä naimisiin kovin nuorena, sillä voi kestää useita vuosia, ennen kuin hän on todella siihen valmis. Kun Kaksonen on löytänyt elämänsä rakkauden, hänen on hyvä asua ensin jonkin aikaa kumppaninsa kanssa, jotta hän näkee, miten suhde toimii pitemmän päälle.

Vaimona kaksosnainen on lahjakas ja monipuolinen. Hän haluaa perheen, mutta ei silti ole valmis luopumaan urastaan ja harrastuksistaan. Hän tulee myös hienosti toimeen lasten kanssa. Kaksonen arvostaa kaikkien yksilöllisyyttä, eikä yritä määräillä lapsiaan olemaan tietynlaisia. Kaksonen onkin äitinä hyvin kannustava ja tukee lapsiaan kaikessa.

Lue myös Kaksplus.fi: Lapsihoroskooppi: Kaksoset on älykäs papupata

Katso kaikkien horoskooppimerkkien luonnekuvaukset

X