Horoskooppimerkit

Kaksoset ystävänä

Teksti:
Anna.fi

Kaksosella on luultavasti laajin ystäväpiiri kaikista aurinkomerkeistä. Lue kuvaukset, ja katso, mitkä tähtimerkkien edustajat sopivat parhaiten Kaksosen ystäviksi.

 ystävyyshoroskoopit, horoskooppimerkit, Kaksoset

Kaksosen vahvuudet ystävänä

  • Kaksonen ystävystyy helposti uusien tuttavuuksien kanssa ikään, paikkaan, kulttuuriin ja elämäntilanteeseen katsomatta.
  • Hän innostuu lähes kaikesta, mihin ryhtyy ja saa myös ystävänsä innostumaan.
  • Hän hyväksyy ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat.

Kaksonen ystävystyy uusien tuttavuuksien kanssa ikään, paikkaan, kulttuuriin ja elämäntilanteeseen katsomatta. Hän hyväksyy ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat, ja tämän vuoksi hänellä on taipumus nähdä ihmiset usein pelkästään hyvässä valossa.

Kaksosen kehityskohteet ystävänä

  • Kaksosen ystävyyssuhteet saattavat jäädä pintapuolisiksi, joten luottoystävästä saattaa olla puutetta, kun sellaiselle olisi tarvetta.
  • Hän tarvitsee toisinaan ympärilleen älykkään haastajan tai kilpailijan, joka auttaa Kaksosta kehittämään keskustelutaitojaan.
  • Saattaa olla toisinaan hyvinkin ailahtelevainen.

Kaksosen ja toisten tähtimerkkien ystävyys

Kaksosella on edessään loistava ystävyyssuhde etenkin Vaa’an, toisen Kaksosen, Oinaan, Leijonan ja Vesimiehen kanssa.

Kaksonen ja Oinas

Kaksonen ja Oinas ovat vapaan elämäntyylin ystäviä ja heidän kommunikointinsa kulkee pitkästi samalla aaltopituudella – vaikka he ovatkin monessa suhteessa myös erilaisia. Yhdessä he pystyvät kokemaan asioita, jotka heiltä saattaisi muuten jäädä kokematta. Oinas vetää Kaksosta uusiin seikkailuihin ja nauttii huomiosta, kun taas Kaksonen pysyy mielellään taka-alalla ja pistää tarvittaessa malttia Oinaan menoon. Kiivaimpia väittelyitä on hyvä välttää, sillä Kaksosella on toisinaan vaikeuksia suhtautua konflikteihin Oinaan vaatimalla vakavuudella. Näiden tähtimerkkien energiat ja vahvuudet täydentävät kuitenkin erinomaisesti toisiaan.

Kaksonen ja Härkä

Tämä ystävyyssuhde tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Kaksonen saattaa kokea Härän ystävänä liian vaativaksi ja jos Härkä malttaa olla tarpeeksi kärsivällinen ailahtelevaisen Kaksosen kanssa, saattaa lopulta muodostua luotettava ystävyys. Parhaimmillaan he pystyvät tarjoamaan toisille turvaa ja tiedon siitä, että ystävyys on tullut pysyäkseen. Syvässä ystävyyssuhteessa he pystyvät näkemään maailman myös toistensa silmin, mikä totisesti avartaa kummankin maailmankatsomusta ja rikastuttaa elämää.

Kaksonen ja Kaksonen

Tämä ystävyyssuhde on pikemminkin neljän kuin kahden ihmisen kauppa , onhan kyseessä nimensäkin mukaisesti eläinradan kaksoset. Tämä suhde ei ole koskaan tylsä, ja kumpikin osapuoli ihailee toisensa riippumattomuutta ja luonteen moninaisuutta. Myös heidän älykkyytensä ja samanlainen huumorintaju tekevät heistä jännittävän parivaljakon. Jos he oppivat väittelemisen sijaan tekemään toistensa kanssa yhteistyötä, heillä on edessään hieno ystävyyssuhde.

Kaksonen ja Rapu

Tämä ystävyyssuhde on täynnä Kaksosen innovatiivisuuden ja Ravun herkkyyden vuorovaikutusta. Kaksonen viehättää Rapua älykkyydellään ja huumorillaan, jonka vuoksi Rapu saattaa lämmetä ystävyyssuhteelle nopeammin kuin yleensä. Tarkkanäköinen Rapu puolestaan auttaa Kaksosta tarkastelemaan maailmaa entistä moniulotteisimmin. Kunhan kumpikin merkeistä on valmis kulkemaan keskitietä, ystävyyssuhde voi olla varsin toimiva.

Kaksonen ja Leijona

Kaksosen ja Leijonan välinen ystävyys on täynnä energiaa ja ilottelua. Älyllisiä haasteita ja virikkeitä rakastava Kaksonen vaikuttuu Leijonan aktiivisesta ja kekseliäästä luonteesta, mutta eripuraakin saattaa syntyä: Kaksosen ei ole helppo sietää Leijonan dominoivaa luonnetta, kun taas Leijona saattaa pitää Kaksosta liian mahtailevana ja päättämättömänä. Parivaljakko kuitenkin sopii hyvin yhteen, ja yhdessä he saavat aikaan paljon sellaista, mihin kumpikaan ei yksin pystyisi.

Kaksonen ja Neitsyt

Neitsyen ja Kaksosen ystävyyssuhde kehittyy hiljalleen ajan mittaan. Kaksosella saattaa usein olla kaikesta enemmän kuin yksi mielipide, ja Neitsyen voi ilman ponnisteluja olla vaikea hyväksyä ystävässään tätä piirrettä. Kaksonen puolestaan voi pitää Neitsyttä liian vakavana ja kranttuna. Jos he oppivat ymmärtämään toisiaan ja odottavat kärsivällisesti ystävyyssuhteen syvenemistä, heillä voi olla edessään pitkä yhteinen taival.

Kaksonen ja Vaaka

Kaksosen ja Vaa’an hedelmällisessä ystävyydessä yhdistyvät energisyys sekä tietoisuus kummankin vahvuuksista ja heikkouksista. Nämä kaksi merkkiä ovat monella tavalla lähes täysin samankaltaisia. Kaksosen tarmokkuus auttaakin Vaakaa viemään kekseliäät projektit loppuun saakka. Heillä kummallakin on valtavan suurta henkistä kyvykkyyttä, joten he pystyvät tekemään yhdessä erinomaisia suunnitelmia. Kaksonen myös osaa auttaa Vaakaa viemään projektit loppuun saakka. Kaksonen kuitenkin vaatii runsaasti omaa tilaa, joten Vaa’an on varottava olemasta ystäväänsä kohtaan liian vaativa.

Kaksonen ja Skorpioni

Tämä ystävyyssuhde on kahden vastakohdan yhdistelmä. Kumpaakin kiehtoo toisensa erilaisuus, ja he muodostavat keskinään vahvan tiimin. Kaksonen on joustavampi ja sosiaalisempi, kun taas Skorpioni on keskittyneempi ja päättäväisempi. Skorpioni suhtautuu ystävyyteen Kaksosta vakavammin ja heidän erilaiset mielenkiinnon kohteensa saattavat aiheuttaa haasteita. Peräänantamatonta yhteistyötä siis tarvitaan!

Kaksonen ja Jousimies

Kaksonen ja Jousimies sopivat hyvin yhteen, ja heidän on helppoa työskennellä yhteisiä päämääriä kohti. Jousimies on energinen ja kekseliäs, kun taas Kaksosen henkinen voimakkuus parantaa entisestään heidän suhdettaan ja elävöittää heidän yhteisiä kokemuksiaan. Jousimies myös ymmärtää Kaksosen päättämättömyyttä – paitsi niissä kaikkein yksinkertaisimmissa asioissa. Ja vaikka Jousimiehen kuivakka ilmaisu toisinaan loukkaisikin Kaksosta, nämä kaksi ovat taitavia antamaan toisilleen anteeksi.

Kaksonen ja Kauris

Tässä suhteessa on kyse kahden täysin erilaisen ihmisen ystävyydestä. Kaksonen on sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, ja hän sukeltaa estoitta elämän nautintoihin ja tuskaan. Kauris puolestaan ei pidä riskien ottamisesta ja heille selkeät suunnitelmat ovat kaikki kaikessa. Jotta ystävyys olisi hedelmällistä, Kaksosen ja Kauriin täytyy oppia katselemaan toisiaan hyväksyvästi ja toistensa erilaisuutta arvostaen.

Kaksonen ja Vesimies

Kaksosella ja Vesimiehellä on toisiinsa vahva henkinen yhteys, ja heidän välilleen muodostuu yleensä varsin voimakas side. Kaksonen rakastaa innovatiivisuutta ja vaikuttuu suuresti Vesimiehen kekseliäistä visioista. Kumpikin myös nauttii suuresti omasta vapaudestaan. Riitojakin toisin voi syntyä – etenkin, jos Vesimies ärsyyntyy Kaksosen kevytmielisestä luonteesta tai jos Vesimiehen itsepäisyys ärsyttää Kaksosta liikaa.

Kaksonen ja Kalat

Kaksosten ja Kalojen ystävyys perustuu ymmärtämiselle ja sympatialle. Kalojen haaveilu ja Kaksosten älykkyys ovat mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta kummatkin ovat rehellisiä, joustavia ja vilpittömiä. Kaksosten täytyy varoa loukkaamasta herkkien Kalojen tunteita, mutta yleensä kinat unohtuvat näiden tähtimerkkien välillä helposti ja nopeasti. Sekä Kalat että Kaksoset ovat tiedonjanoisia ja haluavat käyttää älyään. Heidän samanlaisuutensa tarjoaa hyvät eväät pitkän ja syvällisen ystävyyden kehittämiseen.

Teksti: Christina Boman ja Elina Järvi Lähteet: Ask-Oracle.com, Astrobix.com ja Buzzle.com

X