Horoskooppimerkit

Kaksoset – Horoskooppimerkkisi yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitkä ovat Kaksosten luonteenpiirteiden tyypillisimmät ongelmat ja millaisia ratkaisuehdotuksia niihin voi soveltaa.

Kaksoset

Ongelma: Pinnallisuus hankaloittaa ihmissuhteitasi

Pinnallisuus on ehdottomasti Kaksosten huonoin piirre. Tämä ominaisuus estää sinua kokemasta vilpitöntä ystävyyttä ja sitomasta merkittäviä ihmissuhteita. Saatat myös jämähtää työkuvioissasi paikoilleen siitä syystä, että esimiehesi on vaikeaa antaa sinulle sellaisia vastuullisia tehtäviä, joissa täytyy kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Ratkaisuehdotus

Ainoa keino päästä eroon tästä ongelmasta on ponnistella tietoisesti ja johdonmukaisesti jokaisella elämän osa-alueella asioiden korjaamiseksi. Voit aloittaa siitä, että pidät lupauksesi etkä näin ollen tuota läheisillesi ja rakastetullesi pettymyksiä. Kiinnitä työelämässä huomiota siihen, että suoritat kaikki annetut tehtävät parhaasi mukaan – älä jätä tilaa huolimattomuudelle. Vaikka muutos tuntuisikin ensin vaikealta, muista, että saavutat kyllä asettamasi tavoitteet, jos vain pysyt lujana.

Ongelma: Kaipaat draamaa

Tunnet olosi levottomaksi rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä. Tämän vuoksi sinulla on tapana viihdyttää itseäsi luomalla draamaa ympärillesi. Nämä omituiset viihdytyskeinosi pitävät sisällään muun muassa sen, että hakeudut riitoihin toisten kanssa tai välität toisten tarinoita eteenpäin saadaksesi aikaan ristiriitoja.

Ratkaisuehdotus

Vaikka et hautoisikaan ilkeyksiä, ajoittainen hölmöytesi voi synnyttää enemmän ongelmia kuin odotit. Näennäisesti harmittomat kepposet voivat helposti johtaa isoon konfliktiin. Eikä pieni itselle järjestetty viihde ole rakkauden tai ystävän menettämisen arvoista. Seuraavan kerran, kun kaipaat elämääsi hieman lisäjännitystä, harkitse ennen kuin toimit, onko seuraava liike järkevä ja mitkä ovat sen seuraukset.

Ongelma: Et osaa pysyä paikoillasi

Et voi sietää tylsistymistä. Valtava pyrkimyksesi muuttaa tilanne aina eläväisemmäksi voi tehdä sinusta toisten silmissä oikean kiusankappaleen.

Ratkaisuehdotus

Hanki useampia sellaisia harrastuksia, joissa voit monipuolisesti hyödyntää taitojasi. Et turhaudu niin helposti silloin, kun sinulla on riittävästi mielekästä puuhaa. Tee ylipäätäänkin sellaisia asioita, joista olet kiinnostunut, sillä ne auttavat sinua välttämään tylsistymisen tunteet.

Ongelma: Elintapasi uhkaavat terveyttäsi

Elämänpalosi asettaa toisinaan haasteensa terveydellesi. Mahtipontiset illalliset sekä liiallinen alkoholinkäyttö ja juhlinta aiheuttavat sinulle terveysongelmia viimeistään ikääntymisen myötä.

Ratkaisuehdotus

Ota rauhallisesti. Sinun ei tarvitse lopettaa juhlimista kokonaan, mutta rajoita se tiettyihin viikonloppuihin. Olipa kyseessä ilottelu tai mikä muu asia tahansa, muista, että maltillisuus on avain onneen.

Ongelma: Sinun on vaikea sitoutua

Sinun on vaikeaa olla parisuhteessa uskollinen, sillä ihastut jatkuvasti vastakkaisen sukupuolen edustajiin.

Ratkaisuehdotus

Älä hyväksy toimintatapojasi tai keksi niille oikeutusta. Mahdollinen uskottomuus on kumppaniasi kohtaan aina väärin. Vältä parisuhteen aloittamista, ellet ole varma, että olet valmis sitoutumaan täysin. Kun asetut aloillesi, kunnioita rakastettuasi ja pyri eroon tavastasi flirttailla jatkuvasti toisille.

Lähde: bzodiac.com

Lue myös:
Kaksosen luonnehoroskooppi
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X