Horoskooppimerkit

Millaisen naisen kaksosmies (21.5.−21.6.) haluaa?

Kaksosmieheen ihastunut saa varautua hämmentymään, sillä kaksosten luonteeseen kuuluu kaksi hyvin erilaista puolta. Kaksosmiehen kumppanilta vaaditaan kärsivällisyyttä. Kaksonen vaihtaa alati mieltään, ja tunteiden ristiaallokosta on vaikea ottaa selvää.

Teksti:
Anna.fi

Kaksosmieheen ihastunut saa varautua hämmentymään, sillä kaksosten luonteeseen kuuluu kaksi hyvin erilaista puolta. Kaksosmiehen kumppanilta vaaditaan kärsivällisyyttä. Kaksonen vaihtaa alati mieltään, ja tunteiden ristiaallokosta on vaikea ottaa selvää.

Mitä kaksosmies haluaa naiselta?

Mitä kaksosmies haluaa naiselta?

Kaksoset kammoaa väljähtänyttä parisuhdetta. Hän haluaa pitää raikasta romantiikkaa, uutuudenviehätystä ja pientä jännitystä yllä myös pitkässä parisuhteessa. Kovin tasaista arkea etsivä nainen ei ehkä täytä kaksosen toiveita, ja kaksosmies voi alkaa haistella uusia tuulia.

Koska kaksonen on aina tohkeissaan jostakin, hän ei pidemmän päälle jaksa liian stabiilia kumppania. Ole siis jossain määrin hänen innostuksessaan mukana. Toisaalta kaksonen hakee kumppanilta tasapainoa ja pysyvyyttä muuten vauhdikkaaseen elämäänsä.

Kaksonen on luonteeltaan ulospäin suuntautunut, puhelias ja flirttaileva.  Hänen kumppaninsa täytyy hyväksyä, ettei kaksonen useinkaan linnoittaudu kotiin seuraksi. Myös viaton flirtti pitää oppia kaksosen puolisona sietämään: pieni pilke silmäkulmassa kuuluu kaksosilla kaikkeen sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Hetkessä elämisen taidostaan huolimatta kaksonen ajattelee hyvin loogisesti ja voi pelästyä, kun pitäisi puhua tunteista. Kaksoset on luontainen viihdyttäjä, joka odottaa, että kumppani arvostaa esimerkiksi hänen järjestämiään yllätyssynttärikutsuja, joilla hän ehkä vielä kaiken lisäksi esiintyy itse.

Puheliaan kaksosten keskustelukumppani ei voi olla tuppisuu, sillä kaksoset pohtivat asiat ääneen. Jos toinen miettii joka lausettaan, kaksonen ehtii jutella minuuttitolkulla ilman vastakaikua.

Toimi näin

Kaksosiin on helppo tehdä vaikutus nippelitiedolla ja satunnaisilla faktoilla, joita he arvostavat.

Huomioi kaksosmiestä hemmottelemalla häntä silloin tällöin lahjoilla. Hän arvostaa myös muita aineellisia kiintymyksen osoituksia.

Lähde mukaan juhliin, kun kaksonen on hauskanpitotuulella! Tai yllätä huumorista pitävä kaksonen esimerkiksi lipuilla stand up -esitykseen.

Sosiaalinen kaksonen nauttii myös sukukokouksista ja ystäväpiirin yhteisistä illanvietoista.

Työstä suhteen tunnepuolta. Kaksosten kanssa riitaa ei kuitata sovintoseksillä, eikä fyysinen kontakti muutenkaan ole hänelle tärkeintä. Parhaimmillaan voit ohjata kaksosen ymmärtämään paremmin seksuaalisuuttaan.

Älä käyttäydy kuin draamakuningatar. Kaksoset haluaa keskustella asiat läpi ja välttää meheviä riitoja.

Älä odota säännöllisiä koti-iltoja. Kaksosille koti on lähinnä tukikohta.

Kaksosmiehelle sopivia tähtimerkkejä

Kaksosen kumppaniksi sopivat muut ilmaelementin hallitsemat merkit eli vesimies, vaaka ja toinen kaksonen.

Kaksonen on hyvin kiinnostunut kekseliäästä, mutta hieman ailahtelevasta vesimiehestä. Keskenään he seikkailevat spontaanisti ja viettävät vilkasta sosiaalista elämää.

Kaksonen hullaantuu sulokkaasta vaa’asta, jonka kanssa hän tulee erityisen hyvin juttuun henkisellä tasolla: vaaka ymmärtää kaksosten luonteen kahtiajakoisuutta. Myös seksi on niin huikeaa, että muu maailma uhkaa unohtua parilta kokonaan.

Kaksonen muodostaa toisen kaksosen kanssa hyvän tiimin. Sosiaalinen pari ei tylsisty toistensa seurassa, ja ehkä toisesta kaksosesta löytyy se puolisko, jota kaksonen alituisesti elämässään etsii.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to Know Horoscopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X