Havaintoja parisuhteesta

”Ehkäisystä valehteleminen on seksuaalista väkivaltaa”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Mielipide 1:

”Mies tekee valinnan siinä vaiheessa kun harrastaa seksiä ilman kondomia. Toiseen ihmiseen ei voi koskaan luottaa näin tärkeässä asiassa ja sitten ”vahingon” sattuessa pestä kädet vastuusta, koska huvitti vaan panna paljaalla, mutta lapset ei kiinnostele.

Jos ei itse henkilökohtaisesti huolehdi ehkäisystä, ei voi valittaa JA silloinkin on aina se mahdollisuus, että ehkäisy pettää (kyllä, jopa vasektomia).

Jos siis harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa, seurauksena voi olla jälkikasvua. Se on yksinkertaisesti tiedostettava. Jos riskin kanssa ei voi elää, on elettävä selibaatissa.”

Mielipide 2:

”Jos mies kertoo minulle, että hänelle on tehty vasektomia, niin en itsekkään silloin söisi pillereitä tai käyttäisi muuta ehkäisyä. Ja kokisin sen todella julmaksi petokseksi ja traumatisoivaksi asiaksi, jos hän olisi asiasta valehdellut ja tulisin hänelle raskaaksi sen takia.

Pahimmillaan joutuisin synnyttämään lapsen, jota en halua. Ihan samalla tavalla miehellä on oikeus luottaa kumppanin sanaan ja yhdessä tehtyihin sopimuksiin.

Tuntuu, että näitä tekoja puolustelee juuri ne naiset, jotka hankkiutuu raskaaksi valehtelemalla ja hinnalla millä hyvänsä ja hankkii sillä tavalla elättäjän itselleen. Sellaiset naiset ovat pilanneet monen miehen elämän.

Itse asiassa ehkäisystä valehteleminen, silloin kun on sukupuoliyhteydessä toisen kanssa, on lainkin silmissä seksuaalista väkivaltaa. Kuvottaa naiset, jotka näitä petoksia ja miesten kokemuksia vähättelevät.”

Lue myös

X