Havaintoja parisuhteesta

Hellevaroitus yli nelikymppisille seksistä haikeileville

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Oletko kaltaiseni yli nelikymppinen ihminen? Tämä on rakkausbloggarin epävirallinen hellevaroitus.

Tekeekö mielesi seksiä ja ikämittarissa on lukema yli 40 ja lämpömittarissa lukema yli 30?

Älä saatana.

Onhan se tavallaan hienoa lähteä niin sanotusti saappaat jalassa rakkaan harrastuksen parissa, mutta onko se sittenkään sen arvoista?

Jos olet yli 40 ja seksihammasta kolottaa näillä tappohelteillä, niin tässä ainoat mahdollisuudet harrastaa sitä.

1. Veden alla

Tässä on ongelmana se, että yli nelikymppisen kroppa pomppaa pinnalle kuin uimarengas, joten pitää olla nopea seksissä, mutta sen taidon ainakin me nelikymppiset miehet osaamme.

2. Kaupan kylmäosasto

Ongelmana asennenihkeä henkilökunta, vartijat ja poliisi. Tulee siis liikaa sanomista.

3. Maakuoppa

Hyviä maakuoppia on nykyään todella hankala löytää, ovat nimittäin kaikki asutettuja. Netin kommenttipalstoja lukiessa voi vetää johtopäätöksen, että iso osa kansastamme elää maakuopassa, mutta eivät he siellä seksiä harrasta, koska sen verran kireällä tuntuu monen vieteri olevan.

4. Syyskuu

Syyskuuhun ei ole enää pitkä aika. Seksiä voi sitten harrastaa. Suhteen alussa oleville syyskuu tuntuu aivan liian kaukaiselta ajalta, mutta suhteessa jo pitkään olleille yli nelikymppisille syyskuu on ilman hellettäkin realistinen aika seksille. Jotkut voivat jopa miettiä, että taasko sitä seksiä pitää syyskuussa harrastaa, juurihan sitä joulukuussa paneskeltiin.

Näin. Siinä muutama vinkki helteiden keskelle. Mitä itseeni tulee, niin painoin eilen illalla kaukosäätimestä kanavan toiselle kanavalle. Jo siinä saapui kroppaan iso hiki. Eihän realismille nyt vain voi mitään. Tässä alkaa olla jo toinen jalka tuhkattuna ja niin on sitten toinenkin, jos tässä alkaa rietasteleman kolmenkympin helteillä.

Katsotaan sitten taas syksymmällä hei!

 

Lue myös

X